Burnunu açık tutmaya çalış canımmrh kızlar bebeğim grip oldu ne yapsam iyi gelir yardımcı olurmusunuz lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnunu açık tutmaya çalış canımmrh kızlar bebeğim grip oldu ne yapsam iyi gelir yardımcı olurmusunuz lütfen
Sanmiyorum cok duyuyorum az uyuyan bebek, ama birsey sorucam, gun icerisinde sinirli olmuyomu bebegin.. Uzay dunyayi zindan ediyo uyumadiginda :/maşallah canim benim oglum günde bir yada bir buçuk saat uyursa aksam yatana kadar daha da uyumuyor uyursa da yarim saat ya var ya yok cok nadir 2-2.5saat uyuyor artik öyle zamanlarda da ben şüphe eder oldum acaba hasta mi falan diye
Maşallah yerim o dişleriya hep içime dert oluyor bu konu canım 6 aylıktı tatıle goturduk 1 hafta hep duzenlı gunes aldık denıze soktuk ne bıleyım damla verme ıhtıyacı hıssetmedım ama dıslerle bağlantılı olduğunu bılmıordum cok cabuk ve arka arkaya çıkardık 6 dişimizi ustte 4 tane altta 2 tane
Canım somon balığının çorba olarak mı versem yoksa tavada yapıp mıAyy bende senin gibi verdim yaklaşık 5.6 aydır vermedim. Çıkan dişleri (4 taneydi) çabuk uzamıyordu hep yarım kalıyordu. Sonra bir sabah bir baktım 4 diş daha birden patlayıvermiş. Doktora gittiğimde bu durumu söylediğimde d vitamini düzenli veriyormusun diye sordu. Ben de hayır dedim.
D vitaminini düzenli verdiğimizde bebek dişlerini düzgün ve zamanında çıkarırmış. Verdiğimiz d vitamini dişlerini rahat büyütmesine de yardımcı oluyormuş. Düzenli verdiği için enson çıkan 4 diş rahat ve çabuk büyüdü. Yani sözün özü bu d vitamini ençok dişler için önemliymiş canım.
canım bi de oda çok sıcak olunca da daha sık uyanıyor benim bebegim. bebeğinin yattığı odanın ısısı nasılArkadaslar çıldırıcam hatta çıldırmış olabilirim uykusuzluktan cinnet geçirmek üzereyim u-yu-mu-yoooo gece bin kere uyanıyo neden böyle anlamıyorım yaa , nerdevhata yapıyorım yediriyorım içiriyorum emziriyorum ama uyku hallolmuyo ağlıcam artık sinirden yaa
mandalina ve limonlu su iyi gelir canım. c vitamini gerekli oluyor öyle zamanlarda corbalarina biber ekleyebilirsinmrh kızlar bebeğim grip oldu ne yapsam iyi gelir yardımcı olurmusunuz lütfen
canım kendi besigini sizin yatağın kenarına getir bi tarafı öyle kapat önünü de yastıklar köy. sen ortada yat bebeğin besigini tarafında olsun ben öyle yapıyorum. bi de döndüğünde siginacagi ya da yaslanabilecegi yastık gibi şeyler köy etrafinaOff.bilmiyorumki oda sıcak olmuyo zor ısınıyo yatak odam, diş desem gündüzleri hiç.huysuz değil gece uyumamakta ısrarcı, yanıma yatırmayı denedim beceremedim eşimde deli yatıyo ezivericek çocuğu yatağın iki tarafıda boş mecbur ortaya lmam lazım olmadı yani , uyumaya başlar inşallah bu gece rezene ıhlamur içirip yatırıcam bakalım
benim bebeğimde uyumuyordu gıda alerjisi olduguna kanaat getirdi doktorumuz kakasını kontrol edin mukuslu mu cildinde arada hafif kızarıklıklar oluyor mu ?Arkadaslar çıldırıcam hatta çıldırmış olabilirim uykusuzluktan cinnet geçirmek üzereyim u-yu-mu-yoooo gece bin kere uyanıyo neden böyle anlamıyorım yaa , nerdevhata yapıyorım yediriyorım içiriyorum emziriyorum ama uyku hallolmuyo ağlıcam artık sinirden yaa
örgü yelek giydiriyor musunuz? yünlü giysiler ,battaniyeler, halı etkiliyor.Kızlar bnm oğlumun burnu sürekli kaşınıyor sizce neden olabikir
Ewet canım ama bnm bebeğim2 aylıkken başladı o zaman örgü yelek giydirmypr dumörgü yelek giydiriyor musunuz? yünlü giysiler ,battaniyeler, halı etkiliyor.
BATTANİYESİ YA DA EVİNİZDEKİ HALI DA OLABİLİR O ZAMAN.YATTIĞI YATAĞIN MALZEMESİ , HAVANIN KURULUĞU DA İHTİMALLERDEN.Ewet canım ama bnm bebeğim2 aylıkken başladı o zaman örgü yelek giydirmypr dum
şüphe duyuyorum derken oglum biraz fazla uyursa şaşırıyorum anlamında söylemek istedim her çocuk farkli tabi uykusu gelince mizmizlanir ama sevmiyor uykuyu alistim ben de artik uyusun diye diretmiyorum yorulunca uyuma sinyali veriyor öyle uyutuyorumSanmiyorum cok duyuyorum az uyuyan bebek, ama birsey sorucam, gun icerisinde sinirli olmuyomu bebegin.. Uzay dunyayi zindan ediyo uyumadiginda :/
benim kız ne emekliyor ne biryerlere tutunarak durmak istiyor ne kelime tekrarlıyor :)) bir tek mama diyor. Elleriyle gel-gel yapıyor. Alkış yapıyor ve çak yapıyo başka da özelliğimiz yok kelimeleri heceleyerek söylüyorum ki tekrar etsin bön bön bana bakıyo anne kendinde misin der gibiibebisleriniz neler söylüyor arkadaşlar bizimki maşallah hevesli konusmaya bu aylarda normal mi biz ne desek tekrarliyor bazen iki kelimeyi bir arada kullaniyor ama hala yürümüyor ,erken konusan gec yürür muhabbeti varmış dogru oldugunu sanmiyorum ama
Benim oglan 2 aydir yuruyor ama konusmaya gelince sadece ba ba ba ba de de de de diyor bide doli doli doli diye dilini cikarta cikarta geziyor ortadabebisleriniz neler söylüyor arkadaşlar bizimki maşallah hevesli konusmaya bu aylarda normal mi biz ne desek tekrarliyor bazen iki kelimeyi bir arada kullaniyor ama hala yürümüyor ,erken konusan gec yürür muhabbeti varmış dogru oldugunu sanmiyorum ama
Benimkide pek hevesli konuşmaya baba dede teyze gel git ver cici bir iki bunları söylüyor hoppa hoppa diyip oynuyor dil çıkarıyor alkış bay bay yapıyor ayakta duruyor koltuğa tutunarak bir uçtan diğerine gidiyor ama yürümeyi beceremiyor daha dediğin gibi erken konuşup geç yürüyecekbebisleriniz neler söylüyor arkadaşlar bizimki maşallah hevesli konusmaya bu aylarda normal mi biz ne desek tekrarliyor bazen iki kelimeyi bir arada kullaniyor ama hala yürümüyor ,erken konusan gec yürür muhabbeti varmış dogru oldugunu sanmiyorum ama
neden olduğunu bilmiyorum ama benim kızımda sürekli kaşıyor burnunu. Şöyle elini yumruk gibi yapıp burnuna koyuyo, sağa sola götürüp getiriyo burnunu. Büyüdükçe bırakır diyolar. İnşallah öyle olur .Kızlar bnm oğlumun burnu sürekli kaşınıyor sizce neden olabikir
geceleri mi sık sık uyanıyordubenim bebeğimde uyumuyordu gıda alerjisi olduguna kanaat getirdi doktorumuz kakasını kontrol edin mukuslu mu cildinde arada hafif kızarıklıklar oluyor mu ?