2016 Şubat Anneleri

Tatlim geçmiş oksun ayni şeyleri yaşamışız.benim koca yüzünden doktora gitmedik pek buyutmedi çünkü sonra dayanamadum goturdum kızı.iyiki gitmişiz bronşit cigerlerine inmis.antibiyotiği yeni bitirdik
Sana da gecmis olsun canim bu arada

Canım 10aylıktı yürüyodu kızım evde bişey giydirmiyorum ama dışarda kucakta tutamıyorum artık atıyo kendini yürümek istiyo e malum soğukta havalar hangi marka önerirsin
Canım markadan ziyade ayagının rahatlığı önemli. Nette biraz araştır bazı markalar biraz pahalı. Şık olmasından ziyade saglıklı olması önemli. Alt tabanını rahatlıkla ikiye katlayabilmek gerekli. Çok sert olmaması lazım.

geçmiş olsun canım aman ihmal etme Dr ye gitmez nedenini öğren neden ateşi çıkıyor diye

sağol güzelim bilgi verdiğin için az önce bildirdim.
bence kızın sana çekmiş canim:)

Gunaydin kizlar.. benim oglus artik gunde bir defa uyuyor sizde durumlar nasil?.. eskiden ilk uykusu 2 saat ikincisi 1-2 saat seklindeydi simdi bir kere 3 - 4 saat uyuyor. Gerci ayni saat uyumus oluyor ama bilemedim :/

merhaba kızlar bayadır giremiyordum buralara iş bebiş derken :) ben bir şey sormak istiyorum d vitamını duzenlı olarak verıyormusunuz ben cok ufakken werdım belkı 5 6 aydır hıc vermıyorum acaba hata mı yapıyorum bu arada cok ayakkabı denedik kızım ayağında hıc tutmuyordu şu bılındık spor mağazasında ılk adımını aldık hıc çıkartmadı ındırımden 85 e aldık dıger verdıgımız paralar yerıne keşke önceden alsaymışız . çünküçok rahat ettı . ben onerırım. birde du diş için kehrıbar taşı kolyesını takıyorum 5 aydır hıc çıkartmadım 6 dışımız var hıc salya akmadı ondanda memnun kaldım

Allah sabir versin canim titizlik hastaligina yakalanmis, topla komsulari git cay icmeye batir evini ne diyim :)

Ayy bende senin gibi verdim yaklaşık 5.6 aydır vermedim. Çıkan dişleri (4 taneydi) çabuk uzamıyordu hep yarım kalıyordu. Sonra bir sabah bir baktım 4 diş daha birden patlayıvermiş. Doktora gittiğimde bu durumu söylediğimde d vitamini düzenli veriyormusun diye sordu. Ben de hayır dedim.
D vitaminini düzenli verdiğimizde bebek dişlerini düzgün ve zamanında çıkarırmış. Verdiğimiz d vitamini dişlerini rahat büyütmesine de yardımcı oluyormuş. Düzenli verdiği için enson çıkan 4 diş rahat ve çabuk büyüdü. Yani sözün özü bu d vitamini ençok dişler için önemliymiş canım.

Arkadaslar çıldırıcam hatta çıldırmış olabilirim uykusuzluktan cinnet geçirmek üzereyim u-yu-mu-yoooo gece bin kere uyanıyo neden böyle anlamıyorım yaa , nerdevhata yapıyorım yediriyorım içiriyorum emziriyorum ama uyku hallolmuyo ağlıcam artık sinirden yaa

canım benim sakinleş durumunu anlıyorum benim bebegim de surekli kalkiyor .sanırım bizim bebekler emmeye alıştı ve nasıl dalacaklarini bilmiyorlar

tek çözüm gece emzirmeyi kesmek ama o da çok zor

Gunaydin kizlar.. benim oglus artik gunde bir defa uyuyor sizde durumlar nasil?.. eskiden ilk uykusu 2 saat ikincisi 1-2 saat seklindeydi simdi bir kere 3 - 4 saat uyuyor. Gerci ayni saat uyumus oluyor ama bilemedim :/
maşallah canim benim oglum günde bir yada bir buçuk saat uyursa aksam yatana kadar daha da uyumuyor uyursa da yarim saat ya var ya yok cok nadir 2-2.5saat uyuyor artik öyle zamanlarda da ben şüphe eder oldum acaba hasta mi falan diye

benimkibde öyleydi gecen hafta ve ben sabah 6.30da kalkip is icin hazirlaniyordum en son dayanamayip acillik oldum zaten bünye kaldirmadi bu hafta disi patladı seninki de diş olabilir Allah sabir versin zor uykusuzluk

ya hep içime dert oluyor bu konu canım 6 aylıktı tatıle goturduk 1 hafta hep duzenlı gunes aldık denıze soktuk ne bıleyım damla verme ıhtıyacı hıssetmedım ama dıslerle bağlantılı olduğunu bılmıordum cok cabuk ve arka arkaya çıkardık 6 dişimizi ustte 4 tane altta 2 tane

canım aynı şeki
ldeyim çalışıyorum butun gece bızımle yatırmakta careyı buldum göğsümde o emerek uyuyoruz yoksa sabaha kadar uyanık ve ağlıyor canım :)

mrh kızlar bebeğim grip oldu ne yapsam iyi gelir yardımcı olurmusunuz lütfen

Kızlar bnm oğlumun burnu sürekli kaşınıyor sizce neden olabikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…