• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

kızlar şu n11ile alışveriş filan yapmayın yaa.iki aydır aldığım ürünü iade etmeme rağmen satıcı gelmedi diye iademi reddediyor. n11 de bişi yapmıyor. artık tüketici mahkemesine gideceğim

kızlar şu n11ile alışveriş filan yapmayın yaa.iki aydır aldığım ürünü iade etmeme rağmen satıcı gelmedi diye iademi reddediyor. n11 de bişi yapmıyor. artık tüketici mahkemesine gideceğim
Hadi. Ürün de gelmedi değil mi canım

sukufeurfa sukufeurfa canım ben 2 saatte bir yediriyorım akşam kaçta yedi ? çocuğa göre değişir tabi ben 7 gibi yedirdiysem akşsm yediği mşktara göre az yada çoğaltarak 8 buçuk 9 gibi muhallebi veriyorum emzirip yatırıyorum meyve zaten az yiyo onu ssymıyorum :)
Ya oglum bı ay öncesıne kadar agxına bır lokma sokmuyordu. Yogurt dahı yemiyordu. Hasta oldu iyileşti yemesıde eskısıne göre düzeldı. Akşam yemegıbı altı cıvarı yiyoruz o da bızmle mama sandalyeısnde yıyor bızım yemeklerımızden verıyoruz yıyor yanı. Reddınce doydugunı düşünüypruz zorlaöıyoruz. Bı saat sonra cay faslı. Kuru üzüm meyve falan yıyor bu arada. Saat sekız dokuz oluo. Yanı bır saat sonra falanda uyuyor. Yanı acıkır mı kı hemen o arada. Çokta yedırıp ılerde obur olmasını ıstemıom. Zayıf olmasın gelişimi normal olsun yeter. Mesela çok kılo yapan şeylerde yedırmek ıstemıom hep bıl vıtamınlı faydalo seyelr yesın ıstıom. Ekmek tam bugday ekmegı yedırıyorum. Pek sevmıo beyaz ekmegı daha çok sevıyor ama o da saglıjlı degıl.. meyve mesela ıkı dılım mandalına on tane kuru üzüm bır corba kaşıgo edecek kadar ezilmiş muz yemesı yeterlo degıl mı ?

Aynen bizde öyle
düŞünüyoruz... bırde dıkaktımı çekıyor gmnderdıgı ürünlerde mutlaka bır kusur var.

Çok tesekkür ederım uzun uzun yazmişsin. Pekı bırsey daha sırnak istıyorum. Mesela akşam yemegını bugun güzel yedı oglum sonra bizle meyvede yedı. Yatarken yınede bsıey vermem gerekırmı emzırme dışında ? Yanı 9 gıbı meyve falan yedı. Şimdi emzırdım uyudu ? Muhallebi falan vermem gerekır mıydı ?
Canım sana tavsiyem yatmadan en az 1.5 saat önce yedir. Yatmadan hemen önce yemek yiyerek ilerde mide rahatsızlıklarına yakalanabilir. Kendimiz bile yiyip yatarsak midemiz nasıl rahatsız oluyor. Saat 6 da yediği şeyler pilav makarna gibi tok tutucu şeylerse ve bebegin 9 gibi yatıyorsa bir daha birşey vermene gerek yok.
Bebim oğlum akşam yemegini iyi yediyse vermiyorum. Ama yemediyse bir iki lokma birşey yediyse yatmadan 1_1.5 saat önce kaşık maması yada muhallebi veriyorum.
Gunaydin kizlarrr Uzay artik kendi kendine ayakta durup yuruyoo :))) 5-6 adim atip duruyo sonra dengede durmaya calisip yine yuruyo ve sonra yorulup kendini yere birakiyo.. Allahim bu gunleridemi gorucektim.. Masallah ogluma :nazar::nazar::nazar::anne:
Maşallah tosununa benimki ayakta durmayı iyice öğrendi ama kendi başına 1.2 adım atıyor sonra pat yere :KK48: yürüdükten sonra dengede durmayı kapamadı daha :KK48:
Allah saglık versin minişlerimize :KK36:

sukufeurfa sukufeurfa T Tugbas24
Kızlar bende oradan alışveriş yapıyorum şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı.
Ama alışveriş yapacagınız magazanın yorumlarına bakmadan almayın. Orada nasıl bir magaza olduğu anlaşılıyor

F
Canım sana tavsiyem yatmadan en az 1.5 saat önce yedir. Yatmadan hemen önce yemek yiyerek ilerde mide rahatsızlıklarına yakalanabilir. Kendimiz bile yiyip yatarsak midemiz nasıl rahatsız oluyor. Saat 6 da yediği şeyler pilav makarna gibi tok tutucu şeylerse ve bebegin 9 gibi yatıyorsa bir daha birşey vermene gerek yok.
Bebim oğlum akşam yemegini iyi yediyse vermiyorum. Ama yemediyse bir iki lokma birşey yediyse yatmadan 1_1.5 saat önce kaşık maması yada muhallebi veriyorum.

Maşallah tosununa benimki ayakta durmayı iyice öğrendi ama kendi başına 1.2 adım atıyor sonra pat yere :KK48: yürüdükten sonra dengede durmayı kapamadı daha :KK48:
Canım tesekkür ederım bilgilendırmen için. Dogru dıyorsun. Muhallebıyı nasıl yapıyorsun ?

F

Canım tesekkür ederım bilgilendırmen için. Dogru dıyorsun. Muhallebıyı nasıl yapıyorsun ?
Canım içine ne koyacaksam ayarlıyorum. Ençok balkabagı yapıyorum. Haşladığım kabakları suyu ile blenndırdan ççekiyorum soğuyunca içinne pirinç unu yada bugday unu koyarak yapıyorrum. Kıvamına göre. .
Elma ile yapacaksam rendeleyip az su ile yumuşatıyorum içine pirinç unu ve su koyuyorum.
Bunun gibi ne isterssen koyabilşrsin içine..
Tadlandırmak içinde muhallebi pişip soğudukttan sonra pekmez katabilirsin.

Te
Canım içine ne koyacaksam ayarlıyorum. Ençok balkabagı yapıyorum. Haşladığım kabakları suyu ile blenndırdan ççekiyorum soğuyunca içinne pirinç unu yada bugday unu koyarak yapıyorrum. Kıvamına göre. .
Elma ile yapacaksam rendeleyip az su ile yumuşatıyorum içine pirinç unu ve su koyuyorum.
Tadlandırmak içinde muhallebi pişip soğudukttan sonra pekmez katabilirsin.[/QUOTteşekkür ederım canım.

Tadlandırmak içinde muhallebi pişip soğudukttan sonra pekmez katabilirsin.

Teşekkür ederim

Cok uzucu sinir ederler insani zaten .. tatlim emin degilim ama Turkiye'de henuz internet yasasi yok diye biliyorum, ilgilenirlermi emin degilim dogrusu :/

Tesekkurler teyzesi.. yaa ufaklik artik koca adam oldu yaane :)) senin pitircikta bugun yarin yurur ki baslamis ufaktan zaten.. ben haftasonu antremana sokucam oglusu :-)

Tesekkurler teyzesi.. yaa ufaklik artik koca adam oldu yaane :)) senin pitircikta bugun yarin yurur ki baslamis ufaktan zaten.. ben haftasonu antremana sokucam oglusu :-)
Canım benim kisi 2 ay önce bnm elimden tutarak yürümeye başladı ama halen güvensiz hissediyor. Elimi bırakmak istemiyor

amin Allah razı olsun canım. Eşimi seviyorum aslında ama aşamadığımız problemlerimiz var. Ufak gibi görünüyor kimi insanlara ama öyle değil. ailesinden aşırı derecede hakaretler yedim, yiyorum ilerdede yiyeceğime eminim bütün bunlar karşısında çok pasif kaldı. Çalışmak için şehir dışına çıktığı zamanlar hakaretlerin boyutu bayaa artıyodu. Beni darp etmeye çalıştılar. Eşim yeteri kadar ses çıkarmadığı için ailesine laf edemediği için aramız bozuldu. Ailesine aşırı düşkündür özelliklede annesine aşırı derecede bağlıdır. Ona göre annesi hatasız, günahsız, her dediği doğru olan kutsal kadın .şimdi kutsal annesiyle ne hâli varsa görsün. Bunun yanında tuz biber sebeplerde var ama ben yoruldum kaldıramıyorum.

evet canım öyle bi haber bende duydum ama yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Yürürlükteyse ne kadar sürer başvurumun cevaplanması bi işimde yok ona göre ayarlardm. Araştırıcam bunu. En azından 24 aylık olana kadar bu parayı alırsam bakıcı sorunum ortadan kalkar . 24 aylıktan sonra bi çaresini bulurum.

Evliliklerde en büyük sorunlar hep erkeğin ailesi ile eşi arasındaki dengeyi kuramamasından çıkıyor zaten yeri geldiğinde ailesinin haksız olduğunu söylemeli ve gereken tepkiyi vermeli haklısın canım Allah yardımcın olsun inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur

Gunaydin kizlarrr Uzay artik kendi kendine ayakta durup yuruyoo :))) 5-6 adim atip duruyo sonra dengede durmaya calisip yine yuruyo ve sonra yorulup kendini yere birakiyo.. Allahim bu gunleridemi gorucektim.. Masallah ogluma :nazar::nazar::nazar::anne:
Maşallah ya benimki emeklemiyor bile sırt üstü yatarken kalkıp oturuyor geri geri sürünüyor ayakta durmaya çalışıyor tutunarak bu kadar. :)

9.ay aşısıni yaptiniz mi arkadaşlar hemsire size kalmış karar dedi,kararsiz kaldik ama mültecilerin yogun oldugu bi ilçedeyiz korkuyorum da bi yandan

Back