Ben yaptırdım canım9.ay aşısıni yaptiniz mi arkadaşlar hemsire size kalmış karar dedi,kararsiz kaldik ama mültecilerin yogun oldugu bi ilçedeyiz korkuyorum da bi yandan
Canim benim gorumcem de senin durumunda sayilirdi. ben ona penye ip getirttim internetten ve sepet yapmaya basladi. instagramdan bakarsan penye ipten sepet diye. eger onu orup satarsan hem gelir elde edersin hem de kafan dagilir. ormesi alisinca basit gunde 3 tane bile oruyor ablam.Evet annemlerdeyim canım. Eşimle aramız problemli. Annem ben bakamam dedi en azından 2-3 yaşına gelmeli bakabilmem için dedi. Çünkü kardeşim bu yıl 1. Sınıfa başladı onun sorumluluğu var. Götürüp getirmesi ödev yaptırması vs. Ayrıca evin yüküde anneme kalacak. Birde üstüne annemin kalp rahatsızlığı çıktı şuan daha tam olarak ne olduğunu bilmesekte.. Bırakacak başka kimse yok burda. Bakıcı bulsam desem, ona vereceğim para benim maaşımı bile aşar büyük ihtimalle . İki arada bir deredeyim .kendimi işe yaramaz hissediyorum günümün büyük kısmı napacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi düşünmekle geçiyor
Yok geldi ama paramparça. bnde hemen iade etmiştim. satıcı inkar ediyor. oysa sistemde ulaştığı görülüyorHadi. Ürün de gelmedi değil mi canım
amin canım çok sağol , evlenmeden önce bu kadar düşkün olduğunu bilseydim evlenmezdm valla ama napayım bundan sonrasına bakıcam mecbur..Erkekler evlendikten sonra anne düşkünü oluyor. Kv ve eşine allah vicdan versin canım inşallah her şey yoluna girer
Allah razı olsun canım annem evet birazda bahane arıyodu zaten. Şimdi tam oldu herşey. Benim üzülmeme dayanamaz ama Bana bi yol göstermeye de çalışmıyor . Ben başka anneler gördüm çocuklarına nasıl bir yol izlemesi gerektiği hakkında tavsiyede bulunurlar ama bizde o yok malesef. Herşeyi deneyerek yaşayarak öğrenenlerdenim ve bu beni çok yoruyo artık.Canım ben yeni görüyorum çok üzüldüm. Seni üzen o insanlar Allahından bulsun. Sen biraz ailenle kal, onlarda burun kıvırırsa aldırış etme, eve dönmen için yapıcaklardır çünkü. Bencede boş durma iş filan bul yarı zamanlı mesela annen yarım gün bakamazmı ki oda abartmasın yani neticede torununa bakıcak. Allah yardımcın olsun kuzum
bakıcı konusunu araştırıyorum canım. Ailemin yanındayım. Bi daha gitmeyi düşünmüyorum. Eşim ailesiyle arasına mesafe koymayı beceremez. Daha önce evimdeyken denedim, yapamadı üstelik annesine gidip benim lafımı etmiş. Kendisi gelmiyo benimde gelmemi istemiyor,kızıyo demiş. Ve tabi KV bunu ilerleyen zamanlarda bana karşı bi güzel kullandı.. Ben onun eşiysem bunu bana yapmayacktı. Eşler arasında kalmalı konuşulanlar. Seviyorum ama affedemiyorum. Artık anladımki bazı şeyler sevgiden önce gelirEsinin ailesiyle mi yasiyosun tatlim ve suanda esinle iletisime geciyomusun cocugun bez parasi vs yolluyomu? esini seviyosan annesi ve babasiyla yuz yuze gelmek istemedigini soyle onun icin kiymetliyse kendi muattab olsun senin gormen sart deyil ki kabul etmiyomu? su bakici parasini arastirip bi basvursan canim hem
inşallah canım. Aynen dediğin gibi. Benimkide dengeyi kuramayanlardan.. Üstüne bide bana gelip annem seni çok seviyor falan diyodu. Gülesim geliyodu. Şimdi ana oğul karşılıklı otursunlar. Ben yoluma bakarımEvliliklerde en büyük sorunlar hep erkeğin ailesi ile eşi arasındaki dengeyi kuramamasından çıkıyor zaten yeri geldiğinde ailesinin haksız olduğunu söylemeli ve gereken tepkiyi vermeli haklısın canım Allah yardımcın olsun inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur
Canim benim gorumcem de senin durumunda sayilirdi. ben ona penye ip getirttim internetten ve sepet yapmaya basladi. instagramdan bakarsan penye ipten sepet diye. eger onu orup satarsan hem gelir elde edersin hem de kafan dagilir. ormesi alisinca basit gunde 3 tane bile oruyor ablam.
Çok teşekkür ederim bilgi için. İsteyipte Bulamadığım manevi desteği sizlerden alıyorumYasa yüürürlüğe girdi bakıcı akraban olmamalı, sgk yapılıcak maası bankaya yatırıcaksın vs mıtlaka basvur nette detayları vardır telle arayıp bilgide alabülirsin
ben yaptırdım güzelim çok şükür kolay atlattık . zaten önceden de bu ayda olan bi aşıymis bu9.ay aşısıni yaptiniz mi arkadaşlar hemsire size kalmış karar dedi,kararsiz kaldik ama mültecilerin yogun oldugu bi ilçedeyiz korkuyorum da bi yandan
Keşke alerji testini yaptırsaydın canım tüpleri küçük oluyor aynı Aşı 1 yaşında tekrar yapılacak Suriyelerden ötürü yapılıyor 9 aylık aşısı canım sende dikkat edersin canımKizlar ben 10 aylik asisini yaptirmadim alerji testi yaptirin dediler goturdum 4 tup kan istediler bende yaptirmadim ufacik cocuktan 4 tup kanmi alinirmis test yapilmayincada asi kaldi bisey olur mu ki
Teşekkürler kızlar genelde çoğunluk yaptirmis nette celiskili seyler vardi kafam.karışti hemşire de ben olsam yaptirmam falan deyince iyice kararsiz kaldimben yaptırdım güzelim çok şükür kolay atlattık . zaten önceden de bu ayda olan bi aşıymis bu
Sen kendi bulunduğun sehirde ipccilerde bulabilirsin belki. bizim bulundugumuz sehirde ipcilerde yoktu penye ip biz onun icin spagetti yarn in sitesinden getirttik. bir yumak 12 tl bir yumaktan 20×20 sepet cikiyor ve onu 30 veya 35 tl ye satiyorBen bu dediğine bi bakayım eğer yapabilecek olursam ipleri nerden aldığınızı sorabilir miyim canım. Tabi önce bakayım videolarına. Fikir için çok teşekkür ederim. Elimden gelirse yapabilirsem çok güzel bir fikir hemde.
Al iste bencede buyuk olasilikla boyle olabilir :))Babası emeklemeden yürümüş babaya çekmiştir belki bizimkide :)
Canim Insallah sende seneye bu zamanlar aramizda bebek bakimi hakkinda konusursun ve bizde sana yardimci oluruz.. Allahin izniyle Insallah kucagina alabilirsin bebegini.. herseyden once hep iyi dusun. Yapilmasi gerekeni yaptin ve suan icinde filizlenmekte olan bir bebek var. Herseyden once stresin hayatindan tamamen cikmasi cok onemli.. guzel insanlarla konus, guzel yazilar oku, guzel filmler izle.. Tum ictenligimle senin icin dua edicem. Allahin izniyle hayirlisiyla tatlimi tatli bir bebisin olucak. Opuyorum canim..Kizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Icimden yazmak geldi benim icin de Allah rizasi icin dua eder misiniz?
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Insallah ben ve tum isteyenler bu guzel duyguyu tadabilir
Ay gozlerim doldu cok duygusalim su an bebegimi almama saatler kaldi.Canim Insallah sende seneye bu zamanlar aramizda bebek bakimi hakkinda konusursun ve bizde sana yardimci oluruz.. Allahin izniyle Insallah kucagina alabilirsin bebegini.. herseyden once hep iyi dusun. Yapilmasi gerekeni yaptin ve suan icinde filizlenmekte olan bir bebek var. Herseyden once stresin hayatindan tamamen cikmasi cok onemli.. guzel insanlarla konus, guzel yazilar oku, guzel filmler izle.. Tum ictenligimle senin icin dua edicem. Allahin izniyle hayirlisiyla tatlimi tatli bir bebisin olucak. Opuyorum canim..
İnşallah canım rabbim sanada nasip eder. Bize güzel haber verirsin.Kizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Icimden yazmak geldi benim icin de Allah rizasi icin dua eder misiniz?
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Insallah ben ve tum isteyenler bu guzel duyguyu tadabilir
Amiin canimİnşallah canım rabbim sanada nasip eder. Bize güzel haber verirsin.
9.ay aşısıni yaptiniz mi arkadaşlar hemsire size kalmış karar dedi,kararsiz kaldik ama mültecilerin yogun oldugu bi ilçedeyiz korkuyorum da bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?