• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Allah bana sabır versin artk sinirlerim yıprandı cidden iki gün idare eder derece uyursa haftanın 5 günü uyku yok ne gündüz ne gece ben anlamadm arkadaş ne istiyor yanmda yatırıyorum yok emziriyorum yok ayakta sallama pıspıslama kucakta sallama ne varsa yaoıyorum yok yok kendi haline bırakmak istesen oda yok çığlk çığlğa ağlıyor deliricem artk yoruldum bağrıyorum bazen sanki anlayacak gibi memeden keseyim diyorum sütüm çok azaldı zaten belki gece uyur memeyi unutursa birde herkes 10 aylk oldu halamı uyumuyor diye alaycı tavırla yaklaşmıyor mu at kendini camdan:kızgın::kızgın:

canım kan tahlili yaptırdın mı hiç. ya da idarar yolu enfeksiyonu . benim de oğlum uykuya zor dalıyor :(

Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun ayağna kaln giydiriyorum örme çorabını hiç eksik etmem çünkü hep yerde yuvarlanıyor kulak çekiştirme yok ama belki de @keryneia arkadaşımzn dediği gibi büyüme esnasında ağrı olabiliyormus bugün okuduğum kadarıyla birde atak dönemlerinde daha fena huysuz olabiliyormus bebekler
olabilir canım. İnşallah şu atak çabuk geçerde sende azıcık dinlenirsin. Şimdi ne yediğin içtiğinden, ne de uyku ve dinlenmenden hicbir şey anlamıyosundur. Ev işi veya kendin için bişey yapmaya fırsat bile bulamıyorsundur.cok zorr. Tez büyüselerde birazcık rahat etsek. :anne:

canım kan tahlili yaptırdın mı hiç. ya da idarar yolu enfeksiyonu . benim de oğlum uykuya zor dalıyor :KK43:
Bu yakınlarda yaptırmadık canım en son kan değerlerine bakıldı işte oda sınırda çıkmştı idrar aklıma gelmedi hiç

olabilir canım. İnşallah şu atak çabuk geçerde sende azıcık dinlenirsin. Şimdi ne yediğin içtiğinden, ne de uyku ve dinlenmenden hicbir şey anlamıyosundur. Ev işi veya kendin için bişey yapmaya fırsat bile bulamıyorsundur.cok zorr. Tez büyüselerde birazcık rahat etsek. :anne:
Ruh gibiyim valla şuanda yeni uyudu yatağa koymaya korkuyorum bu hallerinin tek faydası kg vermeme yardımcı oluyor sağolsun :KK45::süslü:

4 dişi var canım zaten ilk diş çıkmaya başladğndan beri uykular haram oldu resmen daha öncede yazmştm gecede 17 kez uyanmşlğı var sonra burda arkadaşları da dinleyerek yanıma aldım birlikte uyumaya başladk ama son bir haftadr yanmdada uyumuyor
Canim her donem farkli oluyor. cok haklisin uykusuzluk insanin sinirlerini yipratiyor ama ben kendimde fark ettim ben ne zaman tahammulsuz olursam o zaman beni daha cok yoruyor zorluyor. sakonligini korumaya çalış en tahammulsuz halinde bir kac dakika birak kendin bi baska odaya git su ic derin nefes al ve sakince kucagina alip oksayarak sakinlesmesini bekle. emin ol biz sakin olunca onlar daha huzursuz oluyorlar. ben ne zaman biran once uyusun veya aman insallah uyanmaz diye kaygı ceksem o tersini yapiyor. merak etme guzel annesi bu gunler de gececek

Normalde bazen pışpışlayarak uyuyor bazen emerken diyelim emdi uyudu yarım saate uyanrsa kucağma almadan yatağndayken pışpışlayarak uyutmaya çalışıyorum uyumazsa ayağmda sallıyorum gecede iki saate bir meme veriyorum diğer uyanşlarnda sallama pışpışlama oda isterse tabi istemezse geriyor kendini kalkmaya çalışıyor canım
Canim ben gece hep yanimda yatiriyorum cunku kendi yataginda uykuya zor daliyor kaldir yatir bana zor geliyor. gece en az 4 kez uyaniyor ama emziriyorum daliyor emip donup uyuyor. istersen sen de bir sure yatagina hic koyma cunku senin kokunla daha uzun uyuyor. benimki de normalde gunduz cok kisa uyur bugun yaninda ben de uyumusum 2 saati geckin uyumusz sok oldum yani

Ruh gibiyim valla şuanda yeni uyudu yatağa koymaya korkuyorum bu hallerinin tek faydası kg vermeme yardımcı oluyor sağolsun :KK45::süslü:
Bak ne guzel onemli olan pozitif bakabilmek. benimki de 1 haftadir poposu yere degmesin surekki hareket halinde olalim istiyor ve benim bir haftada dar olan pantolonlarm bol gelmeye basladi onun icin yorulsam da zoruma gitmiyor :)

İnanır mısın yorgun yatıp yorgun kalkıyorum dediğin gibi belimin ağrısı fena kıtır kıtır ses geliyor belimden ama birine bisey anlatsam nazlı oluyorum eşimde yat dinlen çocuk uyuyunca diyor uyumuyor diyorum zombimi bu çocuk diyor dediğim gibi canım Allah bize sabır ve sağlık sıhhat versin başka kimseden fayda yok
Gece surekli deli yatiyor bazen ustume cikiyor bazen pat diye gözüme ayagini indiriyor o gece 4 kez uyaniyor ama beni 10 kez uyandiryor. benimde artık boynumdan kutur kutur ses geliyor.

Oglum 10 aylık oldu. Dılıp asırtıyorum çok sevdı. Severek yıyor çok şükür.
ben vermeye korkuyorum tropikal meyvelere dikkat ediyorum sanırım ibraz daha beklerim vermem .cevacin için teşekkür derim çok şükür canım yemek yediklerinde çok seviniyoruz di mi:)

L Lavyer2012 bende sakin kalmaya çalışıyorum ama fark ettim ki çevreden duyduklarımı düşününce daha çok takıyorum buda beni daha tahammülsüz yapıyor birde gece 2 den sonra sinirleniyorum uyku bastırınca yani iki gündür bilumum yazı makale okuyorum internetten işin ucunda hep sabır var bunada şükür bebeği hasta olup nelerle uğraşanlar var rabbim dermansz dert vermesin sıkıp dişimizi atlatcaz bugünleri başka çare yok tabi buarada hepimiz fizik tedaviye başlasak fena olmucak gibi :-)

Kızlar oglum 10 aylık oldu. Bır aydır bışeyler yıyor çok şükür. Ama bir ay öncesıne kadar ek gıda işi yok gıbıydı. Cano ısterse arada yoyordu. Onun dısında sürekli emiyordu. Şimdi yemeye başladı az çok. Ama kafamda yemek saatlerını ne yedırecıgumı otırtamıyorum. Yese doydumu dıye hep tereddütte kalıyorum. Arastıryorum netten ama bilmiyorum. Siz bebekelrınızı gğnde kaç defa emzırıyprsunjz kaç defa ek gıda veriyorsunuz. Ve ne kadar yıyorlar ? Mesela bır cay bardağı yıyorlar mı ? Hergun et meyve sebze verıyor musunuz ? Bana bır el atın arkadaşlar ya :)))

Selam yorgun anneler. burayı özledim. nede olsa bi Şubat annesiyim.bnim kiz da uykulari sallamya başladı. yanimda yatsın dedim bu sefer de hic ayrılmaz oldu.bi wc ye gidemiyorum gece

Kızlar oglum 10 aylık oldu. Bır aydır bışeyler yıyor çok şükür. Ama bir ay öncesıne kadar ek gıda işi yok gıbıydı. Cano ısterse arada yoyordu. Onun dısında sürekli emiyordu. Şimdi yemeye başladı az çok. Ama kafamda yemek saatlerını ne yedırecıgumı otırtamıyorum. Yese doydumu dıye hep tereddütte kalıyorum. Arastıryorum netten ama bilmiyorum. Siz bebekelrınızı gğnde kaç defa emzırıyprsunjz kaç defa ek gıda veriyorsunuz. Ve ne kadar yıyorlar ? Mesela bır cay bardağı yıyorlar mı ? Hergun et meyve sebze verıyor musunuz ? Bana bır el atın arkadaşlar ya :)))

Canım ben 2. çocuğunu büyüten bi anne olarak nacizane yaptıklarımı yazayım :)

Sabah kahvaltı bi çay b kadar, yumurta sarısı peynir ceviz pekmez bebe bisküvisi kendi yaptığım yada bisküvi yerine tahıllı mama bazen yumurta sarısı,domates ve peynirden menemen

Öğlen çorba hergün kıymalı bi öğünü oluyo yada tavuksuyuna, bilumum çorbalardan bi kase kadar

İkşndi meyveli yoğurt genelde muzlu oluyo 2_3 çorba kaşığı kadar yada sadece meyve püresi

Akşam ikinci bi ymk ıspanak, bulgur, sebze karışımı olabilir, patates ymg olabilir, bizim yediğimizden tuzsuz yin e bi çay bardagına yakın

Yatmadan muhallebi pirinç unu, tam buğdsy unu,irmik karıştırıyorum pişiriyorum bi kase yediriyorum bu kase bi çay bard kadar alıyoo

Aralarda hep emziriyorum kg ise hala 8.5 kg 22 şubat doğumlu :) yemesine göre az yani dr hersey yedirebilşrsin dedi.biraz tuz olabilir zarRı yok dedi

Kızlar daha öncede sormuştum ama cvp yazan olmadı menenjit aşısı yaptıracakmısınız 10. Ay olunca ve 13 aylıkken 2yapılıyor dedi dr ya da tek doz 1.5 yaşında kararı bize bıraktı ama erken önlem almak adına 2 doz olanı önerdi haftaya cuma gideceğiz karar veremedim siz ne düşünüyorsunuz aşı hakkında

Kızlar daha öncede sormuştum ama cvp yazan olmadı menenjit aşısı yaptıracakmısınız 10. Ay olunca ve 13 aylıkken 2yapılıyor dedi dr ya da tek doz 1.5 yaşında kararı bize bıraktı ama erken önlem almak adına 2 doz olanı önerdi haftaya cuma gideceğiz karar veremedim siz ne düşünüyorsunuz aşı hakkında
Özel olarak mı yapılıyor canım sağlık ocağı yapıyor mu

Kg verdiriyor işte annesi daha naapsın :)) bu arada ben hep çokk yemek yerdim ama hayatım boyunca 48 kilodan yukarıya çıkamazdm. Gebelikte 59 oldum Doğumdan 7 ay sonra 47ye düştüm. Sonra O kiloları tekrar aldm. :KK43: Şimdi ise 4 kilo verip 48 e inemiyorum bir türlüüü. Gebelik ve doğum ne çok şeyi etkiliyormş yaa. Bünyem tepetaklak
Selam yorgun anneler. burayı özledim. nede olsa bi Şubat annesiyim.bnim kiz da uykulari sallamya başladı. yanimda yatsın dedim bu sefer de hic ayrılmaz oldu.bi wc ye gidemiyorum gece
sen gebesin canım ilerde zorluk çekmemek için kızını yanında yatmaya alıştırma bence

Kg verdiriyor işte annesi daha naapsın :)) bu arada ben hep çokk yemek yerdim ama hayatım boyunca 48 kilodan yukarıya çıkamazdm. Gebelikte 59 oldum Doğumdan 7 ay sonra 47ye düştüm. Sonra O kiloları tekrar aldm. :KK43: Şimdi ise 4 kilo verip 48 e inemiyorum bir türlüüü. Gebelik ve doğum ne çok şeyi etkiliyormş yaa. Bünyem tepetaklak
sen gebesin canım ilerde zorluk çekmemek için kızını yanında yatmaya alıştırma bence
Canım problemlerin çözüldü mü

Canım problemlerin çözüldü mü
Problemlerimin sadece bir kısmı çözüldü canım. küçük sıkıntılarım var hâlâ. Çalışmk istiyorum ama destek çıkıp yardımcı olan kimsem yok. Kızımı kime bırakıcam napıcam nasıl yapıcam bilmiyorum

Back