- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk yürüse ne güzel olur ama benim kızda hiç öyle bi tip yok yere yüzüstü koyuyorum ağlıyor, kanepeye yaslıyorum ağlıyor. Kendini geri atıyor biryerlere tutunmaya çalışmıyor. Yürütece tutuyorum yürüteç gittikçe oda ona tutunarak adım atsın diye ama yok :) bana dönüp kucağıma atıyo kendini. Benim gibi 1.5 yaşında yürürse işim zorSenin bebisin direk yuruycek anlasilan canim ugrasmiyo bos islerlee:)
devam sütünü sevmiyodur belki benim kızım gibi. hemşiremizin tavsiye üzerine süte başladm tek sefer 200-250 ml içiyor. Bebe bisküviside katıyorum bu arada. Bunuda annem söyledi diye arada bir yapıyorum. İlk zamanlar çıldırcaktm hiçbirşey yemiyordu. Ağzını sımsıkı kapatıyodu açamıyodum napsamda. Ama şimdi iştahı önceki zamanlara göre daha iyi. Süt'e bağlıyorum bunu. Normalde 1 yaştan önce vermem diyodum ama bebeğin midesine giden yolda herşey mübahmış bunu anladım :) inşallah seninkide biraz düzelir kuzum. Birde şu var istemediği an zorlamıyorum ilk zamanlar bu hatayı çok yaptm. İstemiyorsa zorlanıyorum..iyice acıkınca nasılsa yicek.canım ben geçen ay dr umuzasordum inek sütü vereyimmi diye olmaz dedi yeterli vitamin yı dedi devam sütü içir dedi de bir haftadır hiç içmiyor
canımm zaten yediği birkaç kaşığı telefonda şarkı açıyorum kızımda teli karıştırıyor o sırada öyle yiyor ama son günlerde ona d alıştıTelefondan sarki acmayi denedin mi canim kizmizi baligi dinletsen bi :)
Normal yemegini yapıyorum bize onada veriyorum. Yada çorbalara atıyorum. Karışık sebze çorbası.kereviz i bebeğe nasıl yapıp veriyorsunuz canlar
Dün bütün gün ne yedirdiysem kustu. Buraya yazdıktan sonra da devam etti. Akşam acile gittik ateşi falan da yoktu. Doktor kabız mı diye sordu. Kabızlığı vardı. Batın filmi istedi gaz varmış. Fitil attı bide gaviscon şurup içirdi. Devam ederse serum takarız dedi geldik eve. Ama gece de kusmaya devam etti. Yavrum bir günde süzüldü kaldı. Bugün Daha iyi hiç kusmadı çok şükür biraz birşeylerde yedi ama iştahsız. Zorlamıyorum bende. Üşütmektende olabilir ama gaz da vardı sanırım fitil fayda etti kakayı yapınca rahatladı sanki.canım
canım bebeğin nasıl oldu? bence soğuk almıştır geçen benim bebeğim de yedikleri ni kustu
Cok gecmis olsun canim insan endiseleniyor tabi haliyle ama atesi yoksa cokta korkmana gerek yok, bol bol sivi tuketsin yoksa gereksiz yere serum takiyolar :/Dün bütün gün ne yedirdiysem kustu. Buraya yazdıktan sonra da devam etti. Akşam acile gittik ateşi falan da yoktu. Doktor kabız mı diye sordu. Kabızlığı vardı. Batın filmi istedi gaz varmış. Fitil attı bide gaviscon şurup içirdi. Devam ederse serum takarız dedi geldik eve. Ama gece de kusmaya devam etti. Yavrum bir günde süzüldü kaldı. Bugün Daha iyi hiç kusmadı çok şükür biraz birşeylerde yedi ama iştahsız. Zorlamıyorum bende. Üşütmektende olabilir ama gaz da vardı sanırım fitil fayda etti kakayı yapınca rahatladı sanki.
Alerjen degilmiydi kivi portakal mandalina hos bakici ablamiz kivi haricinde hepsinden vermis birsey olucagini sanmiyorum bir tek kivi sanki fazla asitli gibi ben yaza anca veririm sanirim.kızlar kivi yedirdiniz mı bebeklerinize ?
Ben ferrum diye bir ilac kullaniyorum canim. sabah 6 da ilaci veriyorum. ustune mama iciyor. sonra uyuyor. 10 gibi kahvalti ediyor. o yuzden emilim olayini bilemiyorum ama sorarim :)canım çok sağol deneyecebim peki hangi kan ilacını kullanıyorsun birde ne kadar süre sonra etkisini gösterdi son sorum kan ilacını verince 2 saat kalsiyum vermemek lazım ben kahvaltı için zor veriyorum vermeyelim mi emilimi azaltırmı
ay Kıyamam ya çok şükür geçmiş canım çok ama çok geçmiş olsun. çok zor bi durum gaz sıkısma yapıyor demek o yüzden geri çıkarıyor yediklerini . allahtan başka bi hey değil . bence de hiç zorlama ne zaman istersen yesin . kusma tahriş etmiş olabilir boğazıni canım.Dün bütün gün ne yedirdiysem kustu. Buraya yazdıktan sonra da devam etti. Akşam acile gittik ateşi falan da yoktu. Doktor kabız mı diye sordu. Kabızlığı vardı. Batın filmi istedi gaz varmış. Fitil attı bide gaviscon şurup içirdi. Devam ederse serum takarız dedi geldik eve. Ama gece de kusmaya devam etti. Yavrum bir günde süzüldü kaldı. Bugün Daha iyi hiç kusmadı çok şükür biraz birşeylerde yedi ama iştahsız. Zorlamıyorum bende. Üşütmektende olabilir ama gaz da vardı sanırım fitil fayda etti kakayı yapınca rahatladı sanki.
evet canım alerjen bende hiç vermedim bebeğime herkes bi şey olmaz diyor o yüzden sormak istedim. bende hoş mandalina portakal veriyorum:)Alerjen degilmiydi kivi portakal mandalina hos bakici ablamiz kivi haricinde hepsinden vermis birsey olucagini sanmiyorum bir tek kivi sanki fazla asitli gibi ben yaza anca veririm sanirim.
Esim kivi yediginde hep agzi yara olur bu sebepten ben cok tirsiyorum kas yapalim derken goz cikarmaya gerek yok :)evet canım alerjen bende hiç vermedim bebeğime herkes bi şey olmaz diyor o yüzden sormak istedim. bende hoş mandalina portakal veriyorum:)
Hadi bn de vermeyi düşünüyordum canımEsim kivi yediginde hep agzi yara olur bu sebepten ben cok tirsiyorum kas yapalim derken goz cikarmaya gerek yok :)
Bir denemek lazim ama ben cekimserim bu konuda ki herseyi vermis biri olarak..Hadi bn de vermeyi düşünüyordum canım
Normal yemegini yapıyorum bize onada veriyorum. Yada çorbalara atıyorum. Karışık sebze çorbası.
Sağol cnm. Daha iyi çok şükür. Kusması geçti. Suyu bol içiriyorum.Cok gecmis olsun canim insan endiseleniyor tabi haliyle ama atesi yoksa cokta korkmana gerek yok, bol bol sivi tuketsin yoksa gereksiz yere serum takiyolar :/
Çok sağol cnm. Bilemedik gaz olabilceğini. Şimdiye kadar hiç kustuğunu bilmem ilk defa bu kadar kustu. Şimdi iyi çok şükür. Ama ishal oldu bu sefer. Fitil mi yaptı bilmiyorum. Dışına çıkartıyor bezin.ay Kıyamam ya çok şükür geçmiş canım çok ama çok geçmiş olsun. çok zor bi durum gaz sıkısma yapıyor demek o yüzden geri çıkarıyor yediklerini . allahtan başka bi hey değil . bence de hiç zorlama ne zaman istersen yesin . kusma tahriş etmiş olabilir boğazıni canım.
Canım siz yemiyorsanız yemeginide yiyemezsiniz büyük ihtimalle. Bende hiç sevmiyorum. Eşim oğlum yiyor.bizim evde hiç yenilmedi desem. nasıl yapıyorsun peki
olabilir canım Dr yi arayip sor ya eczaneyi de arayabilirsin .Çok sağol cnm. Bilemedik gaz olabilceğini. Şimdiye kadar hiç kustuğunu bilmem ilk defa bu kadar kustu. Şimdi iyi çok şükür. Ama ishal oldu bu sefer. Fitil mi yaptı bilmiyorum. Dışına çıkartıyor bezin.