• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Walla benim cok isime yariyo yurutec baska turlu mumkun deyil is yapamiyorum mama sandalyesindede durmuyo is yapamayincada esim bidir bidir ötüyo

yürüteç olmadan ben de bir şey yapamıyorum. normalde kullanmayacaktım :( gerçi benimki fr artık ondan çıkmaya çalışıyor :(

yürüteç olmadan ben de bir şey yapamıyorum. normalde kullanmayacaktım :KK43: gerçi benimki fr artık ondan çıkmaya çalışıyor :KK43:
Benim oglumda cikmaya calisiyi 1 sefer indi :)ben gozumun onunde koyuyorum artik napalim oyle boyle buyuyceklerde bizlerinde omrunden omur gitcek canlari sagolsunda napalim annelik bosa kutsal deyil

Arkadaşlar mehaba bende 2016 şubat annesiyim 23 şubat doğumlu bir oğlum var size bir sorum olacak bebeklerinize ne tip mont kullanıyorsunuz astronot mu normal montmu daha kullanışlı sizce
Aramıza hoşgeldin canım :) biz normal mont kullanıyoruz. Astronot hiç kullanmadm. Çok fazla dışarı çıkmıyoruz mont yetiyor bize ama çıkarsamda altına kışlık bi pantolon giydiriyorum bacakları üşümesin diye bu açıdan düşünürsek astronot kullanışlı olabilir. Bu arada bizim admin ES-ER ES-ER bilgileri tabloya bitek o ekleyebilir bildiğim kadarıyla. Sayfaya ne zaman girer bilmiyorum.

ayrılmak cook zor oluyor beni hala alışamadım koşa koşa geliyorum eve. ve artık iyice biliyor tanıyor beni evden çıkmak zor oluyor arkamdan ağlıyor annem bakmasına ve onu sevmesine rağmen.kan ilacı veriyor musun canım o da iştah açar. ne veriyorsun onları değiştir istersen. mesela hafif tuz kat ver bazı bebekler bizim yediğimiz gibi yiyor yemekleri bi öyle dene istersen belkide denemissindr bilemiyorum
canım ayrılmak çok zor ama alışmak zorundayız nasıl alışacağum bilmiyorumda kızıma kendi yediğimiz yemeklerden verdim yemiyor tuzlu kan ilacı kullanıyoruz bir ara kullanmamıştık iştahsızlık yapabilir diye değişmedi sonra tekrar başladım kullanmaya yine bekliyorum bir

aslında
Her bebeğin gelişimi farklı olur bunun farkındayım da o pıtır pıtır atacağı adımlar için sabırsızlanıyorum canım :))

Her sıkıntıda sabrediyorum canım, inşallah mükafatını alırım ve inşallah iyiki bebeğim var diye fikirlerim değişir.

Canım bişey dicem. Benim kızımda normalde iştahsız ya. Eskiyr nazaran daha iyi önceden çok kötüydü. Hemşiremiz bana süt vermemi asla mama vermememi söyledi. Bende denedim. 1,1 buçuk aydır veriyorum ve iyi geldi. İlk zamanlar su ekliyordum şimdi bazen ekliyorum bazen eklemiyorm. Hiçbir zararı olmadı. Kızıma yaradı. Zaten 1 günde en fazla 2-3 defa veriyorum . Genellikle 2 dfa. Sende bi danış belki sizede iyi gelir.
canım ben geçen ay dr umuzasordum inek sütü vereyimmi diye olmaz dedi yeterli vitamin yı dedi devam sütü içir dedi de bir haftadır hiç içmiyor

Bebegi istahsiz olan arkadaslara tavsiyem var. Benim kizim da istahsizdi. En ufak kati parcaci bile yutamaz, bir de ustune butun ictigi mamayi kusardi. Benim kaynim tip okuyor. Pediatri bolumunde staj yaparken hocalarina sordu. Kan ilacini sabah hicbirsey yemeden acken veriyorum. Istahi duzeldi cok 'sukur katilari da yiyor. Sevdigi yemekleri bir kase yiyor. Deneyin siz de insallah faydasini gorursunuz.
canım çok sağol deneyecebim peki hangi kan ilacını kullanıyorsun birde ne kadar süre sonra etkisini gösterdi son sorum kan ilacını verince 2 saat kalsiyum vermemek lazım ben kahvaltı için zor veriyorum vermeyelim mi emilimi azaltırmı

Tamam
Sen o dedigim vitamini bi arastir bakalim belki ise yarar hic sevdigi bisey yok mu hic mi yemiyo
malesef canım sevdiği birşey yok herşey zorla bir ara yoğurtta çok zorlamadı şimdi onuda istemiyor birde zaten eline hep oyuncak veriyorum hemen sıkılıyor yerine yenisini veriyorum atıyor devamlı yerden oyuncak alıyorum o atıyor baktım olmuyor en son tel i veriyorum onunla birkaç kaşık yiyor ama arama yaptı birkaç defa mesaj attı program sildi falan

Tamammalesef canım sevdiği birşey yok herşey zorla bir ara yoğurtta çok zorlamadı şimdi onuda istemiyor birde zaten eline hep oyuncak veriyorum hemen sıkılıyor yerine yenisini veriyorum atıyor devamlı yerden oyuncak alıyorum o atıyor baktım olmuyor en son tel i veriyorum onunla birkaç kaşık yiyor ama arama yaptı birkaç defa mesaj attı program sildi falan
Telefondan sarki acmayi denedin mi canim kizmizi baligi dinletsen bi :)

Benim oglumda cikmaya calisiyi 1 sefer indi :)ben gozumun onunde koyuyorum artik napalim oyle boyle buyuyceklerde bizlerinde omrunden omur gitcek canlari sagolsunda napalim annelik bosa kutsal deyil

kesinlikle... şükür. ben zaten hareketli olsun dediydim biraz :)) mama sandalyesine kemer takmasam ondan da kalkıyor

Tamammalesef canım sevdiği birşey yok herşey zorla bir ara yoğurtta çok zorlamadı şimdi onuda istemiyor birde zaten eline hep oyuncak veriyorum hemen sıkılıyor yerine yenisini veriyorum atıyor devamlı yerden oyuncak alıyorum o atıyor baktım olmuyor en son tel i veriyorum onunla birkaç kaşık yiyor ama arama yaptı birkaç defa mesaj attı program sildi falan
Canım işin çok zor biliyorum ama sana tavsiyem eline tel vererek yemek yemege alıştırma. Başka ne verirsen ver ama tel ile alışırsa sonra çok zorluk çekersin.
Yemek için de inşallah sevdiği birşey bulabilirsin sabırla dene. .
Sebzeleri haşlayıp eline ver oyuncak gibi oynasın arada ağzına atar yalar tadını alır. Blw gibi. . .
Pankek dene. Peynirli dereotlu zeytinli çok güzel oluyor yada havucu rendele az kavur. Soğuyunca onunla pankek yap. Onuda seviyorlar.
Eline tuzsuz çubuklardan ver bayılıyorlar. (uno nun ince çubukları var) kendi yerse daha çok sevebilir

Benimkide aynı canım. Cesareti var ama birkaç adımdan sonra düşünce bir daha hemen kalkmak istemiyor. Bütün gün evde yürüyüş yapıyoruz. İki elini tutarsam kızıyor bir elini hemen bırakıyor çok komik ya :KK48: Hiç oturmak istemiyor. Yürüteç hiiç kullanmadım . Senin bebişde yürüteçin yavaşlattığını düşünüyorum.
İlk oğlumda 10 aylıkken yürüdü. bu aşamadayken arka omuzlarının arkasından kıyafetinden tutuyordum. Yürürken bırakıyordum.
Bisiklet öğretme gibi. :super: böylece yürümesi hızlanıyor .
Ayakkabı konusuda doktorum erken yürüdüğü için giydirme demişti. Evde klasik yumuşak ev ayakkabısı giydiriyorum . Dışarda yürütmüyorum. 1.2 ay sonra dışarda sert ayakkabı ile yürütecegim. Sert ayakkabı bebekleri çok zorluyor. İlk oğlumda aldıklarım boşa gitmişti.
Bende sert tabanda var yumuşak olanda ama sertte dha sağlam yere basıyor gibi.. Sanırım Uzay bu ay yürümeye başlıcak yeni bakıcı ablamızda üstüne düşüyor sanırım bir baktım bana tırmandı elini tuttum yürüyo yani denemişler sanırım :) Bazen koşmaya çalışıyor tökezlemip düşüyor :D Bu arada sırttan popodan bende denicem ;)

İsofix kolay takılıyor bide arkadan bagajdan geçen emniyet kemeri var oda takılıyor normalde benim arabamda duruyor uzun yola gidince eşimin arabasına alıyoruz biz indirim varken 850 ye almıştik birde ino plus modeli var o daha ucuz dikkat et o olmasın gitti gidiyor da ki buda bizim fıstığın koltuğundaki hali

Eklentiler

• IMAG2345.jpg
    IMAG2345.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 84
Jokerde 1000 lira dediler. Ama gitti gidiyorda indirim var 700 liraya geliyor. Biz de beğendik eşimle kumaşı falan hoşuma gitti. Büyük ihtimalle biz de alcaz. isofix kurulumu nasıl cnm? kendimiz kolay yapabilirmiyiz?
az önce alıntı yapmadan cevap yazmışım sana gormezsin diye alıntı yapayım dedim

İsofix kolay takılıyor bide arkadan bagajdan geçen emniyet kemeri var oda takılıyor normalde benim arabamda duruyor uzun yola gidince eşimin arabasına alıyoruz biz indirim varken 850 ye almıştik birde ino plus modeli var o daha ucuz dikkat et o olmasın gitti gidiyor da ki buda bizim fıstığın koltuğundaki hali
Maşallah fıstığa :) bizde kırmızı rengini alcaz onu daha çok beğendik. Yok iyice baktım inoplus olan da isofix yok fiyatı ondan daha düşük. Biz de tek araba olduğu için direk isofix bağlantısı yaparız. Sağol cnm bilgiler için.

Cnm ywrm Cnm ywrm canım sanırım senle dış konusunu konuşmustuk gör bak aralıkta iki dişli olacak demiştin :) bugün sabah diş patlattı benim minik prens ikinci de yakinda patlayacak gibi duruyo:) dediğin çıktı:)

Cnm ywrm Cnm ywrm canım sanırım senle dış konusunu konuşmustuk gör bak aralıkta iki dişli olacak demiştin :) bugün sabah diş patlattı benim minik prens ikinci de yakinda patlayacak gibi duruyo:) dediğin çıktı:)
Hakli cikmak cok guzel:) 2.cide 1.2 gune kendini gosterir insallah cok sevindim canim:)

canım
Kızlar oğlum sabahtan beri yediğini kusuyor neden olabilir acaba? biraz önce emmişti onu da kustu bunla 3 oldu. Şimdi yorgun düştü uyudu. ishal falan değil. üşüttü mü acaba ? hareketleri de normal devam ederse götürücem doktora ama şuan ne yapabilirim?
canım bebeğin nasıl oldu? bence soğuk almıştır geçen benim bebeğim de yedikleri ni kustu

canım çok sağol deneyecebim peki hangi kan ilacını kullanıyorsun birde ne kadar süre sonra etkisini gösterdi son sorum kan ilacını verince 2 saat kalsiyum vermemek lazım ben kahvaltı için zor veriyorum vermeyelim mi emilimi azaltırmı
keşke yardımci olabilsem canım iştahsızlık zor. Hayır 2 saat beklemene gerek yok yarım saat yeter canım. ver sonra kahvaltı hazırlamaya başla yarım saat geçiyor zaten yemeğini yedr . c vitamini olan şeylerle verirsen emilimi artar onların içinede koyabilirsin . bi de mesala benim bebeğim diyelim çok geç kaldım yedirmedim doğru dürüst yemez uykusu gelincede yemez ona göre ayarlıyorum hep . belki senin bebis de öyledir canım

Back