• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar oğlum sabahtan beri yediğini kusuyor neden olabilir acaba? biraz önce emmişti onu da kustu bunla 3 oldu. Şimdi yorgun düştü uyudu. ishal falan değil. üşüttü mü acaba ? hareketleri de normal devam ederse götürücem doktora ama şuan ne yapabilirim?
Canım üşütmüş olabilir koku var mıydı canım ya da fazla gelmiş olabilir

Cnm usutmus olabilir. Oglum da hasta ilac kullaniyoruz o da bi kere kustu ama ilaclardan sanirim oncesinde yoktu. Bende ilaci yemek yedikten bir saat sonra veriyorum. Bu arada bence dr a gotur cunku ben hafif bi oksuruk ve burun akintisi var gecer demistim ki oncesinde bi kere daha olmustu dr ilac kullanmaya gerek yok demisti bende ona istinaden goturmedim ama bu sefer cigerlerinde balgam birikmis dedi ilac basladi o yuzden ilerlemeden gotur bence.
Bilemiyorum neden böyle oldu. İlk defa böyle kustu. Bir daha kusarsa götürücem.

Epeydir deniyor aslinda Uzay yurutec biraz geriletti diye tahmin ediyorum, ama artik binmek hic istemiyor. Yurutecteyken etrafi yeterince kurcalayamadigindan :))) Onun disinda yuruteci koltuga dayayip cikmisligi ve yere inmisligi var ben artik tehlikeli bulmaya basladim ve kaldirdim.

Bu arada bence sen bos yere evhamlaniyorsun, bebegin herseyi yapiyor.. bazen cok okuyup bilmemek en iyisi :KK66:
Oglumda yurutecun demirleri var ya oraya ayagini basip inmeye calisiyodu hep bi gun ven kahvalti hazirlarken babasi solana yurutece koyuo elini yuzunu yikamaya gitti bi mizirdanma sesi geldi bakmadim hemen elimde is vardi bi baktim sonra cocuk yerde emekliyo sok oldum inmis kendi :) bu yurumeyi gelistirme konusunu bende cok merak ediyorum baya adim atiyo ama sonra geriye dogru dusuyo

Kızlar oto koltuğu aldınız mı? Hangi markayı tercih ettiniz? Hala karar veremedim bakıyorum. Koala marka 9-36 kg isofixli koltuk beğendim joker de ağırlık onun üstündeyim. Siz neler tercih ettiniz?
Ben onu kullanıyorum çok menmunum canım joker den aldık bizde koala inofix

Oglumda yurutecun demirleri var ya oraya ayagini basip inmeye calisiyodu hep bi gun ven kahvalti hazirlarken babasi solana yurutece koyuo elini yuzunu yikamaya gitti bi mizirdanma sesi geldi bakmadim hemen elimde is vardi bi baktim sonra cocuk yerde emekliyo sok oldum inmis kendi :) bu yurumeyi gelistirme konusunu bende cok merak ediyorum baya adim atiyo ama sonra geriye dogru dusuyo
Ay yavrumm bir kerede Uzay kapaklanmisti yere ilk aldigimiz gun.. ahh ahh ne yapicaz bu veletlerin elinde biz.. Benim tavsiyem yurutece cok bindirmemenden yana olur.. ben kanguruya benzer seyler satiliyor tutuyosun yurutuyosun, yada direk kanguruya koyar denerim.. bu sekilde avmlerde kopek gezdirir gibi bebek gezdiriyorlar artik puahaha :D :D :D

Ben onu kullanıyorum çok menmunum canım joker den aldık bizde koala inofix
Jokerde 1000 lira dediler. Ama gitti gidiyorda indirim var 700 liraya geliyor. Biz de beğendik eşimle kumaşı falan hoşuma gitti. Büyük ihtimalle biz de alcaz. isofix kurulumu nasıl cnm? kendimiz kolay yapabilirmiyiz?

Arkadaşlar mehaba bende 2016 şubat annesiyim 23 şubat doğumlu bir oğlum var size bir sorum olacak bebeklerinize ne tip mont kullanıyorsunuz astronot mu normal montmu daha kullanışlı sizce

Ay yavrumm bir kerede Uzay kapaklanmisti yere ilk aldigimiz gun.. ahh ahh ne yapicaz bu veletlerin elinde biz.. Benim tavsiyem yurutece cok bindirmemenden yana olur.. ben kanguruya benzer seyler satiliyor tutuyosun yurutuyosun, yada direk kanguruya koyar denerim.. bu sekilde avmlerde kopek gezdirir gibi bebek gezdiriyorlar artik puahaha :KK70: :KK70: :KK70:
canim evde yalnizim hep mecbur koyuyorum yoksa hic bi is yapamiyorum ama gozumun onunde oluyo hep bi yuruseler de kurtulsak valla gerci o zamanda zapdedemeyiz gibi ya hayirlisi:)

canim evde yalnizim hep mecbur koyuyorum yoksa hic bi is yapamiyorum ama gozumun onunde oluyo hep bi yuruseler de kurtulsak valla gerci o zamanda zapdedemeyiz gibi ya hayirlisi:)
Bende mutfaktayken koyuyorum bazen yemek yaparken elinede veriyorum oyuncaklarini bazen kemirecek birseyler ama coook uzun kalmiyor benim merakli oglum :)

Ay yavrumm bir kerede Uzay kapaklanmisti yere ilk aldigimiz gun.. ahh ahh ne yapicaz bu veletlerin elinde biz.. Benim tavsiyem yurutece cok bindirmemenden yana olur.. ben kanguruya benzer seyler satiliyor tutuyosun yurutuyosun, yada direk kanguruya koyar denerim.. bu sekilde avmlerde kopek gezdirir gibi bebek gezdiriyorlar artik puahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Benimkide aynı canım. Cesareti var ama birkaç adımdan sonra düşünce bir daha hemen kalkmak istemiyor. Bütün gün evde yürüyüş yapıyoruz. İki elini tutarsam kızıyor bir elini hemen bırakıyor çok komik ya :KK48: Hiç oturmak istemiyor. Yürüteç hiiç kullanmadım . Senin bebişde yürüteçin yavaşlattığını düşünüyorum.
İlk oğlumda 10 aylıkken yürüdü. bu aşamadayken arka omuzlarının arkasından kıyafetinden tutuyordum. Yürürken bırakıyordum.
Bisiklet öğretme gibi. :super: böylece yürümesi hızlanıyor .
Ayakkabı konusuda doktorum erken yürüdüğü için giydirme demişti. Evde klasik yumuşak ev ayakkabısı giydiriyorum . Dışarda yürütmüyorum. 1.2 ay sonra dışarda sert ayakkabı ile yürütecegim. Sert ayakkabı bebekleri çok zorluyor. İlk oğlumda aldıklarım boşa gitmişti.

Epeydir deniyor aslinda Uzay yurutec biraz geriletti diye tahmin ediyorum, ama artik binmek hic istemiyor. Yurutecteyken etrafi yeterince kurcalayamadigindan :))) Onun disinda yuruteci koltuga dayayip cikmisligi ve yere inmisligi var ben artik tehlikeli bulmaya basladim ve kaldirdim.

Bu arada bence sen bos yere evhamlaniyorsun, bebegin herseyi yapiyor.. bazen cok okuyup bilmemek en iyisi :KK66:
Bencede cok okumamak lazim sanirim.
Ben ogluma araba aldim playskool markasi. Arkasindan tutunup yuruyor ve cok seviyor onu gorunce hemen yanina gitmeye calisiyor. Hemen tutunup yurumeye basliyor. Bu arabanin ustune binip de kullaniliyor. Oyle bindiginde sıkılınca eger koltuk yakinsa tutunup inmeye calisiyor. Bir kere basarili oldu.
Bu anlattingin nasil bisey merak ettim netten bi arastirayim
Ya valla ben yurutec almadim ama esim evde olmadigi zamanlarda birakip bi is yapamiyorum. Alsamiydim acaba diye dusunuyorum.

Kizlar size bisey sormak istiyorum. Oglum hasta antibiyotik kullaniyoruz. Ama aksam veremedim. Cok uykusu geldi. Erkenden uyudu. Simdi saati yaklasiyor uyanmadi da. nasil vericem uyku arasinda. Yada vermesem mi

Bencede cok okumamak lazim sanirim.
Ben ogluma araba aldim playskool markasi. Arkasindan tutunup yuruyor ve cok seviyor onu gorunce hemen yanina gitmeye calisiyor. Hemen tutunup yurumeye basliyor. Bu arabanin ustune binip de kullaniliyor. Oyle bindiginde sıkılınca eger koltuk yakinsa tutunup inmeye calisiyor. Bir kere basarili oldu.

Bu anlattingin nasil bisey merak ettim netten bi arastirayim

Ya valla ben yurutec almadim ama esim evde olmadigi zamanlarda birakip bi is yapamiyorum. Alsamiydim acaba diye dusunuyorum.
Walla benim cok isime yariyo yurutec baska turlu mumkun deyil is yapamiyorum mama sandalyesindede durmuyo is yapamayincada esim bidir bidir ötüyo

Walla benim cok isime yariyo yurutec baska turlu mumkun deyil is yapamiyorum mama sandalyesindede durmuyo is yapamayincada esim bidir bidir ötüyo
Aynen benim esim de konusuyor ileri geri sinir ediyor beni. Sirf bu yuzden alayim diyorum ama onu da erkek cocuk icin onermiyorlar. Kafam karisik.

Aynen benim esim de konusuyor ileri geri sinir ediyor beni. Sirf bu yuzden alayim diyorum ama onu da erkek cocuk icin onermiyorlar. Kafam karisik.
Ya yemin ediyorum yaranilmiyo ya cocukla aksama kadar ugras uyuyunca elinden geldigi kadar temizlik yap yemek yap artik halim kalmiyo evine yardimci kadin alanlari esleri anlayisli olanlari gordukce imrenir oldum artik ora niye oyle bura temizlenmemis ya cocuk var cocuk aksama kadar canim cikiyo buyukler dogru soylemis koca iyi bisey olsa adina koca denmez insanin omrunu kocatir diye ... valla canim cok koyma alcaksanda ama ben yurutec olmadan dusunemiyorum yurumeyi geciktirir diyolar ama oglumun yurumesine ramak kaldi

Back