Merhaba :) nasılsın... İyi misin
Ya daha emeklemiyo mu hic benim oglanda yerinde durmuyo bizde hic bsydrn memnun degiliz emeklemese niye emeklemiyo durmasa cok hareketli tutunarak butun evi geziyo bide hizli ki yetisemiyormEvet aslında kan tahlili yaptırsam iyi olur çünkü herşey yiyen bi bebek değil, hep huzursuz. Uykusu desenn hiçç yok.. Emeklemesi için çabalıyorum ama yok. Ayakta tutup koltuğa yaslıyorum belki ayakta durmaya alışır tutunup kalkmaya falan ama yok bana mısın demiyo. Bezdiriyor beni.
canım benim şapşik kızım ses çıkaran şeylerden korkuyo . Kumandayı çok sevdiği için emeklemeye teşvik etsin diye kumandayı denedim ama olmadı. Yüz üstü durunca ağlıyor hemen oysa doğduğundan beri arada bırakırdım . İnşallah tembel olduğu için böyledir. Sağlık sorunu falan olmasında. Ha bide şu var ben 1.5 yaşında yürümüşüm bana mı benzicek acabatembel annenin tembel kızı
Sağol canım inşallah :)Bak gor kasim da 2 disli olcaksiniz :)cikar Allahin izniyle
evet canım benim oğlum da öyle saat başı ayaktayım.Kızlar gece kızım acıkıyo çok uyanıyo siZinkilerde öyle mi
allah kolaylik versin zor valla . benim bi arkadaşımda hamile kalmıştı ikinciye zar zor taşıyordu çocuğu kucakta kıyamıyorum diyordu. annelik gerçekten zor bi şeymisBenim kiz habire üstten çıkarıyor alttan iki diş bıraktı tamam artik altlar duruyor. ha bide bu kiz kucakci oldu yaa nasil tasiyacagim bu kizi koca göbek bilmiyorum
benim kızımda hala dis çıkarmadı hiç çıkaracak gibi de durmuyor açıkcasi bütün belirtiler 3. ayından beri var ama o zaman erken çıkaracak diyorduk artık umursamiyoruzhayırlı olsun canım:) salyalanma oldu bir ara geçti kulak çekistirmede oldu bi ara o da geçti kemirme her zaman var ama ortada hala dış yok:) bebeği dış çıkarmayan kaldı mı kızlar?
Ayy kıyamam yaa onun minicik canına.. Günde 1 çay k. Zeytin yağı içir canım benimkine iyi geliyo. Ama çatlak varmış onu bilemedim iyi gelmezsr Dr götürün :/Arkadaşlar oglum bikac haftadir kabiz once kan ilacindan dedim cok umursamadim yavrum dun cok fena pisik olmus ve fark ettim makati catlamis yaparken de cok ikinmaya basladi belli cani yaniyor kayisi yemiyor armuttan tiksindi ne versem bilemedim doktora mu götürsem sizin var mi önerileriniz? icim gidiyor artik
İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın bebişin nasıl olduMerhaba :) nasılsın... İyi misin
Yok canım hiç kımıldamıyor emekleme çabası hiç yok. Kimileri direk yürür diyor ama ne biliyim bu kadar isteksiz, hevessiz bi bebek görmedim. Dediğin gibi herşeyden şikayetçiyiz :) belkide normal bir durumdur da ben abartıyorum inş böyledir.Ya daha emeklemiyo mu hic benim oglanda yerinde durmuyo bizde hic bsydrn memnun degiliz emeklemese niye emeklemiyo durmasa cok hareketli tutunarak butun evi geziyo bide hizli ki yetisemiyorm
evet öyle canım. Geç te yatırsam erkende yatırsam uyanma saatleri hep aynı. Gece 1, 3 ve 5 gibi mutlaka uyanır. Alışkanlık mı yoksa acıkmamı bilmiyorum. Emzirmediğim için gece beslenmesini bıraktırmak istiyorum da çokk zor 1 defa denedim suyla kandıramıyormKızlar gece kızım acıkıyo çok uyanıyo siZinkilerde öyle mi
Her bebek farkli canim kafana takma elbet yuruyecek yani :)İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın bebişin nasıl oldu
Yok canım hiç kımıldamıyor emekleme çabası hiç yok. Kimileri direk yürür diyor ama ne biliyim bu kadar isteksiz, hevessiz bi bebek görmedim. Dediğin gibi herşeyden şikayetçiyiz :) belkide normal bir durumdur da ben abartıyorum inş böyledir.
evet öyle canım. Geç te yatırsam erkende yatırsam uyanma saatleri hep aynı. Gece 1, 3 ve 5 gibi mutlaka uyanır. Alışkanlık mı yoksa acıkmamı bilmiyorum. Emzirmediğim için gece beslenmesini bıraktırmak istiyorum da çokk zor 1 defa denedim suyla kandıramıyorm
aynen bizdeki durumda bu canım. ama çok merak ediyorum dişlerini ben:) bu 3 gündür gece kalkıyor oyun oynamaya başlıyor uyku düzenine bi hal oldubenim kızımda hala dis çıkarmadı hiç çıkaracak gibi de durmuyor açıkcasi bütün belirtiler 3. ayından beri var ama o zaman erken çıkaracak diyorduk artık umursamiyoruz
kuru incir ver canım ben bebeğime veriyorum kabiz ise diğer güne yapıyor illa.Arkadaşlar oglum bikac haftadir kabiz once kan ilacindan dedim cok umursamadim yavrum dun cok fena pisik olmus ve fark ettim makati catlamis yaparken de cok ikinmaya basladi belli cani yaniyor kayisi yemiyor armuttan tiksindi ne versem bilemedim doktora mu götürsem sizin var mi önerileriniz? icim gidiyor artik
kuru hava yapmıştir tatlım onuYa kizlar oglumun 2 yanagida kizarik elma yanakli deriz ya halk arasinda tam oyle :) niye olur ki bi krem falan mi alsak ki
kuru hava yapmıştir tatlım onuYa kizlar oglumun 2 yanagida kizarik elma yanakli deriz ya halk arasinda tam oyle :) niye olur ki bi krem falan mi alsak ki
Canım bnmkş de öyle doktor egzama dedi sabah akşam krem sürüyorum bazen geçiyor bazen tekrar oluyorYa kizlar oglumun 2 yanagida kizarik elma yanakli deriz ya halk arasinda tam oyle :) niye olur ki bi krem falan mi alsak ki
Canım ben ikizlere hamileyken 2yaşındaki kızımı her öğlen uyutup yukarıya yatağına taşıyordum. Son ay bile taşıdım. Rabbim ömür verirse yaşıyorlar üstelik dr.lar da ağır kaldırmanın negatif bi etkisi olmadığını söylüyor tabi riskli bi hamilelik değilse. Benim ikiz olmasına rağmen büyük kızıma dayanamıyor alıyordum kucağıma. 38+5de aldı dr ikizlerimi çok şükür biri 3000 diğeri 3190 gramdıBenim kiz habire üstten çıkarıyor alttan iki diş bıraktı tamam artik altlar duruyor. ha bide bu kiz kucakci oldu yaa nasil tasiyacagim bu kizi koca göbek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?