Mustela nın yüz kremi ni canım ben de çok üzülüyorum canımHangi kremi suruyosun canim valla cok uzuluyorum artik ogluma ya yuzunde surekli izler var simdi de bu cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mustela nın yüz kremi ni canım ben de çok üzülüyorum canımHangi kremi suruyosun canim valla cok uzuluyorum artik ogluma ya yuzunde surekli izler var simdi de bu cikti
Aa cok cok zor o zaman isinmasi evin ya denize karsi ev tam hayalim ya yazin ne guzeldir doyulmaz zevkine :) dereceli bizim kombi buderus marka cok memnunum buz hane gibiydi evin icin termometreli 23 derece de ayarli evin icinin isisi ona gore ayarliyo kombi ama zaten taktirsanizda cok fatura gelir size ya... ufo alin madem cocugun oldugu odada calissin canim daha havalar tam sogumadi kara kista cocuk hasta olursa bide zature falan omru billah ceker Allah korusun en dikkat etmemiz gereken zamanlarKombimiz yoğuşmalı ama alt katımız ev olarak kullanılmıyor. Boş bir depo. Ev de denize karşı. Biz ne yaparsak yapalım tam ısınamayacağız zaten. Başka eve de çıkamıyorum. Hem kirala çok yüksek, hem de konumum çok güzel. Halının altına strafor serdik, faydası oldu. Allah yardımcımız olsun. Haftasonunu sümüklü geçirdik.
İyiymiş canım sen yinede krem al biziökisş de bi kıArıyor bi geçiyoe ben hwr gün sürüyorumSabah kalktiginda baktim gecmis cok sukur canim
Tamam canim saolasnİyiymiş canım sen yinede krem al biziökisş de bi kıArıyor bi geçiyoe ben hwr gün sürüyorum
Hangi marka balik yagi veriyosun canimKızlar iyi geceler uzunsüredir yazamıyorum kızım hala çok iştahsız çok uğraşıyorum bütün zamanımı alııyor uykusuz yeni uyudu bütün günde uyumamıştı ve çok yaramaz bazı arkadaşların sorular vardı arada girince gördüm yazamadım biz balık yağı kullanıyoruz dr verdii birde parabensiz kan şurubu ferrosanol b var kullanmak isteyen arkadaşlara kuzumın hala dişi çıkmadı bu aradavhamile olan arkadaşları tebrik ediyorumAllah hayırlısı ile sağlukla kucaklarına almayı nasip etsin kızım o kadar yaramaz uykusuz iştahsız ki sanırım ikinci bebeğibdüşünmeyeceğiz biz kazara olmazsa birde menenjit aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz dr umuz 10. ve 13. ayda yapılanı tavsiye etti bize
Çok sukur iyiyiz canım. Sen nelere yapıyorsunİyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın bebişin nasıl oldu
Yok canım hiç kımıldamıyor emekleme çabası hiç yok. Kimileri direk yürür diyor ama ne biliyim bu kadar isteksiz, hevessiz bi bebek görmedim. Dediğin gibi herşeyden şikayetçiyiz :) belkide normal bir durumdur da ben abartıyorum inş böyledir.
evet öyle canım. Geç te yatırsam erkende yatırsam uyanma saatleri hep aynı. Gece 1, 3 ve 5 gibi mutlaka uyanır. Alışkanlık mı yoksa acıkmamı bilmiyorum. Emzirmediğim için gece beslenmesini bıraktırmak istiyorum da çokk zor 1 defa denedim suyla kandıramıyorm
Hadi yaa .. valla benim oglanada zaten kazara kalmistim ben bayagi dikkat ediyim :)Ona gore iyi korun canm. Kondmla kaldim ben
carlson canımHangi marka balik yagi veriyosun canim
canım iştahı nasıl bebişin benimki gittikçe iştahsızlaştı yemek zamanı ikimiz içinde işkence gibi geceleri azda olsa devam sütü içerdi artık oda yok neredeyse ek gıdayı sevmiyor ne yapacağını şaşırdım 20 gün sonra işe başlıcam gece uyumuyor ne yapıcam bilmiyorumeÇok sukur iyiyiz canım. Sen nelere yapıyorsun
Bebis nasıl
Emmiosa d.k.h kullan yada 3aylik igne. kondommus geri ckilmeymis bi ise yaramior mus anladmHadi yaa .. valla benim oglanada zaten kazara kalmistim ben bayagi dikkat ediyim :)
aynen öyle canım suyla kandırınca yarım saat sonra uyanıyor hatta bazen su olduğu için uyumuyor mamayı vermeden uyumuyor. Bunaldım artık. İlk başlarda zor oluyomuş zaten ama bu kadar olcağını da tahmin etmiyordum.genc-anne Canım bende emzirmiyorum suyla kandırmayı bende denedim ama yarım saat sonra tekrar uyanıyor bu ara çok fazla uyanmaya başladı zor oluyor.
Benim kız 2 .. Aynı benimkide uykusuz, iştahsız, harekete gelince tembel ememleme çabası bile yok. Hep bi ağlama modunda. Çok çabuk sıkılıyor herşeyden. Yemek konusunda bi ara baya düzelmişti ama bi defa hasta oldu tekrar eskiye döndük. Ben ona özel şeyler hazırlmıyorum eskisi kadar. Kendim ne yersem onada yediriyorum çoğu zaman yemiyo kısa bi süre sonra başka bişey hazırlıyorum. Muhakkak birinden birini yiyo, seninki daha kötü bu konuda sanırım. Yeni yeni 8 kiloya yaklaşıyoruzKızlar iyi geceler uzunsüredir yazamıyorum kızım hala çok iştahsız çok uğraşıyorum bütün zamanımı alııyor uykusuz yeni uyudu bütün günde uyumamıştı ve çok yaramaz bazı arkadaşların sorular vardı arada girince gördüm yazamadım biz balık yağı kullanıyoruz dr verdii birde parabensiz kan şurubu ferrosanol b var kullanmak isteyen arkadaşlara kuzumın hala dişi çıkmadı bu aradavhamile olan arkadaşları tebrik ediyorumAllah hayırlısı ile sağlukla kucaklarına almayı nasip etsin kızım o kadar yaramaz uykusuz iştahsız ki sanırım ikinci bebeğibdüşünmeyeceğiz biz kazara olmazsa birde menenjit aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz dr umuz 10. ve 13. ayda yapılanı tavsiye etti bize
bebiş huysuz, mızmız canım. Zaten hayatım zor bide o tüketiyo bütün enerjimi. Rabbimin gücüne gitmesin ama keşke çocuk olayını yıllar sonrasına bıraksaydım diyorum bazen.Çok sukur iyiyiz canım. Sen nelere yapıyorsun
Bebis nasıl
İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın bebişin nasıl oldu
Yok canım hiç kımıldamıyor emekleme çabası hiç yok. Kimileri direk yürür diyor ama ne biliyim bu kadar isteksiz, hevessiz bi bebek görmedim. Dediğin gibi herşeyden şikayetçiyiz :) belkide normal bir durumdur da ben abartıyorum inş böyledir.
evet öyle canım. Geç te yatırsam erkende yatırsam uyanma saatleri hep aynı. Gece 1, 3 ve 5 gibi mutlaka uyanır. Alışkanlık mı yoksa acıkmamı bilmiyorum. Emzirmediğim için gece beslenmesini bıraktırmak istiyorum da çokk zor 1 defa denedim suyla kandıramıyorm
Kızlar gece kızım acıkıyo çok uyanıyo siZinkilerde öyle mi
Evet canim anne baba mama memeIyi akşamlar kızlar ya bebekleriniz ilk kelimelerini söylediler mi ?:)
Evet o konuda baya ilerledi maşallah baba gel ham mama anne en belirgin ve sık söylediği şeyler hep mırıldanıyor normalde de ama hala emeklemiyor slolom atarak yuvarlanıyor her yere sürünerek gidiyor tutunurken adımlamaktanda korkuyor anlamadım ne zaman harekete geçicek tembel kızımIyi akşamlar kızlar ya bebekleriniz ilk kelimelerini söylediler mi ?:)
Baba dede mama anne diyo anne de deyil anniii :) kizlar kahvaltida ne veriyosunuz ben artik ne yedircegimi sasiriyorum ya valla her gun yumurta cocuk yumurtluycak artik eskiden peynir yerdi peynirde yemiyo artik labne veren varmi aranizda onu yiyo ama oda pek saglikli deyilmis sanirim valla bu seferde cocugun yiyecegi bisey kalmiyo sasirdim ne yapabilirim kahvaltida... bide bu gun alerji testi icin goturdum oglumu 1 hafta icinde grip ilaci kullandimi dedi evet dedim tamam o zaman kandan bakalim dedi zaten kan deyince beni bi telas sardi asagi indik 4 tup kan yok yok yok kalsin dedim kacarak uzaklastim resmen :) iyimi yaptim kotumu bilmiyorum ama 2 tup kanda gecenki kontrlde aldilar canimdan can gitti gonlum razi olmadiIyi akşamlar kızlar ya bebekleriniz ilk kelimelerini söylediler mi ?:)