- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 36
Ayy inanır misin bende korkuyorum sanırım başka çocuk yapmayacam :)çok zorlanıyorum ben de yaa. dün akşam kendi yatağımda uyuttum mutfakta isim vardı bi baktım oğlumun sesi geliyor gittim baktım benim yataktan kendi yatağına geçmiş şapkasıni bulmuş onunla oynuyo:)görünce şok oldum ya gülmekten de oldum o durumuna. tabi sonra bi daha uyutana kadar canım çıktıHuysuzlar yaa :) onumuzdeki 3 yil su gibi gecse de buyuse oglum diye umut ediyorum valla bida cocuk yapmaktan korkuyorum artik ne zor seymis anne olmak :)
Tsk.ederim canim.henuz kese falan goremedk hayirlisi.insaallahCnm tebrik ederim... :)) teyze oluyoruz... saglikla al cnm kucagina...
:) ben tek kalsinda istemiyorum esim de diyo oglum 4 yasina girdikten sonra kardes yapariz diye tam rahatliycam derken sar bastan bidaha hic gozum kesmiyo :)sallayarak mi uyutuyosun sen canimAyy inanır misin bende korkuyorum sanırım başka çocuk yapmayacam :)çok zorlanıyorum ben de yaa. dün akşam kendi yatağımda uyuttum mutfakta isim vardı bi baktım oğlumun sesi geliyor gittim baktım benim yataktan kendi yatağına geçmiş şapkasıni bulmuş onunla oynuyo:)görünce şok oldum ya gülmekten de oldum o durumuna. tabi sonra bi daha uyutana kadar canım çıktı:)
Bizim ev baya buyuk kisin 600 lira dogal gaz odeyip battaniye altinda duruyodum o kaar para odememize ragmen isinmiyodu ev en son oglum dogmadan ev sahbi ile konustuk yogusmali kombi taktirdik 23 dereceye ayarladik evin icini ev sicacik imkaniniz varsa yogusmali kombi taktirinMaqameT ve @pempepink Tebrik ederim. Ne güzel bir arada büyüyecekler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Evi ısıtamıyoruz bir türlü, bebek de hasta olmak üzere. Burnu tıkandı, akıyor, yemiyor, uyumuyor. Gece 2'den sabah 5'e kadar oturma odasında oynadık, baby tv izledik, yuvarlandık. 7'de kalkıp işe geldim. Çok dinamiğim.
bende istemiyorum da çok zor ya benim de gözüm almıyor :)eşim 3 yaşına gelsin diyor. meme ve pispis yaparak uyutuyorum canım .sen nasıl uyutuyorsun . dünden sonra kesin karar verdim bu arada başka çocuk yapmam. ya akşam uykusundan bi uyandı onu geri yatirmam 4 saatimı aldı sinirlerim yıprandi. önceden öyle yapmazdi neden kalkıyor bu iki gündür anlamıyorum:) ben tek kalsinda istemiyorum esim de diyo oglum 4 yasina girdikten sonra kardes yapariz diye tam rahatliycam derken sar bastan bidaha hic gozum kesmiyo :)sallayarak mi uyutuyosun sen canim
Ben emziriyorum uykuya dalmadan yatigina yatiriyorum emzigini veriyorum done done kendi kendine uyuyo sonra canim disi cikacak olabilirmi acababende istemiyorum da çok zor ya benim de gözüm almıyor :)eşim 3 yaşına gelsin diyor. meme ve pispis yaparak uyutuyorum canım .sen nasıl uyutuyorsun . dünden sonra kesin karar verdim bu arada başka çocuk yapmam. ya akşam uykusundan bi uyandı onu geri yatirmam 4 saatimı aldı sinirlerim yıprandi. önceden öyle yapmazdi neden kalkıyor bu iki gündür anlamıyorum
bilmiyorum ki hiç dışı çıkmadı henüz . çıkacak olsa uykuları mı kaçar ki? ben emzikten soğutmaya çalışıyorum canım arada annem ben işte iken yatırmak için veriyor. ben akşam uykularinda vermiyorum başta vermeye çalıştım almadı sonra bi ara aldı kendi kendine dalıyordu . şimdi ondan da vazgeçti pispis ile yatıyor öyle karışık bizim. çok sıkılgan bi oğlum var:) sen iyi yapıyorsun canım kendi kendine yatmaya alışmış peki sonra nasıl biraktiracaksin ?gece uyanmalari kaç kez o zamanda mı emzik ile dalıyor?Ben emziriyorum uykuya dalmadan yatigina yatiriyorum emzigini veriyorum done done kendi kendine uyuyo sonra canim disi cikacak olabilirmi acaba
Canim benm arkadaasimin kizi cok istahsizdi bi yasini geçti daha yurumuyoms uykusuda cok iyiydi ozeniyodum hem gundz 3 4 saat uyuyup hemde aksam 10dan sabah 10a kadar uyuyodu kan tahlili yaptrmis vucudunda hic vitamib yokmus cocugun igneye baslamislar kanina bi baktr hoc bsy yemiyosa bende korktm baktrcam insallhMerhaba güzel anneler :)) tekrardan burdayım. Sizlerle konuşmayı özlemişim :) yavrusu Hasta olanlara Rabbim şifa versin. Tekrar hamile kalan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun, tebrik ederim. @pempepink veMaqameT . Benim kızçem 9 şubatta doğdu. 4 diş çıkardı. Hatırlayanlar vardır belki iştahsız bi bebek benimki. Bi ara düzeldi şimdi tekrar iştahsız 8 kilo olamadık gitti. Emekleme, tırmanma, tutunarak durma vs hiç biri yok. Çok tembelizGrip olmuştu grip geçti ama Yaklaşık 1 aydır burun akıntısı var ve geçmiyor sebebini bilmiyorum, yaşayan var mı? Ayrıca şunu sorcaktım size, gece beslenmesini kesmek istiyorum (emzirmiyorum). Bunu başaranınız var mı yada deneyen? Yol gösterin banaaa
Emeklemeye tesvik icin pet siseyi sikirdatip dikkatini cekiyodum ayagima pet siseyi sikistirim saga sola goturuyodum yakalaya bilmek icin emeklemeye calisiyodu gerci sikinti deyil hic emeklemeyen bebekler direk yurumeye baslaya biliyolar benim oglumda grip oldu gecmek uzere ama burun akintisi devam ediyo gunde 4.5 kere aciyorumMerhaba güzel anneler :)) tekrardan burdayım. Sizlerle konuşmayı özlemişim :) yavrusu Hasta olanlara Rabbim şifa versin. Tekrar hamile kalan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun, tebrik ederim. @pempepink veMaqameT . Benim kızçem 9 şubatta doğdu. 4 diş çıkardı. Hatırlayanlar vardır belki iştahsız bi bebek benimki. Bi ara düzeldi şimdi tekrar iştahsız 8 kilo olamadık gitti. Emekleme, tırmanma, tutunarak durma vs hiç biri yok. Çok tembelizGrip olmuştu grip geçti ama Yaklaşık 1 aydır burun akıntısı var ve geçmiyor sebebini bilmiyorum, yaşayan var mı? Ayrıca şunu sorcaktım size, gece beslenmesini kesmek istiyorum (emzirmiyorum). Bunu başaranınız var mı yada deneyen? Yol gösterin banaaa
Gece emzik almiyo gozu kapali uyanip emip uyuyo hemen gece 2. 3 kere uyaniyo... dis cikarma zamanlarinda cocuklarin resmen huylari degisiyo gece sık uyanma istahsizlik huysuzlanma vsbilmiyorum ki hiç dışı çıkmadı henüz . çıkacak olsa uykuları mı kaçar ki? ben emzikten soğutmaya çalışıyorum canım arada annem ben işte iken yatırmak için veriyor. ben akşam uykularinda vermiyorum başta vermeye çalıştım almadı sonra bi ara aldı kendi kendine dalıyordu . şimdi ondan da vazgeçti pispis ile yatıyor öyle karışık bizim. çok sıkılgan bi oğlum var:) sen iyi yapıyorsun canım kendi kendine yatmaya alışmış peki sonra nasıl biraktiracaksin ?gece uyanmalari kaç kez o zamanda mı emzik ile dalıyor?
dış çıkaracak demek ki hadi inşallah:) sizin çıkmış miydi?Gece emzik almiyo gozu kapali uyanip emip uyuyo hemen gece 2. 3 kere uyaniyo... dis cikarma zamanlarinda cocuklarin resmen huylari degisiyo gece sık uyanma istahsizlik huysuzlanma vs
2 disi 6 aylikken cikti 2 hafta oncede 2 ust disi cikti... salyalanma kulak cekistirme yuzde kizariklik ne bulursa kemirme gev:)belirtileri yani oglumda oyle oldudış çıkaracak demek ki hadi inşallah:) sizin çıkmış miydi?
Evet aslında kan tahlili yaptırsam iyi olur çünkü herşey yiyen bi bebek değil, hep huzursuz. Uykusu desenn hiçç yok.. Emeklemesi için çabalıyorum ama yok. Ayakta tutup koltuğa yaslıyorum belki ayakta durmaya alışır tutunup kalkmaya falan ama yok bana mısın demiyo. Bezdiriyor beni.Canim benm arkadaasimin kizi cok istahsizdi bi yasini geçti daha yurumuyoms uykusuda cok iyiydi ozeniyodum hem gundz 3 4 saat uyuyup hemde aksam 10dan sabah 10a kadar uyuyodu kan tahlili yaptrmis vucudunda hic vitamib yokmus cocugun igneye baslamislar kanina bi baktr hoc bsy yemiyosa bende korktm baktrcam insallh
canım benim şapşik kızım ses çıkaran şeylerden korkuyo . Kumandayı çok sevdiği için emeklemeye teşvik etsin diye kumandayı denedim ama olmadı. Yüz üstü durunca ağlıyor hemen oysa doğduğundan beri arada bırakırdım . İnşallah tembel olduğu için böyledir. Sağlık sorunu falan olmasında. Ha bide şu var ben 1.5 yaşında yürümüşüm bana mı benzicek acabaEmeklemeye tesvik icin pet siseyi sikirdatip dikkatini cekiyodum ayagima pet siseyi sikistirim saga sola goturuyodum yakalaya bilmek icin emeklemeye calisiyodu gerci sikinti deyil hic emeklemeyen bebekler direk yurumeye baslaya biliyolar benim oglumda grip oldu gecmek uzere ama burun akintisi devam ediyo gunde 4.5 kere aciyorum
Yok canim korkutma kendini normal bianda yurur kuzucuk gec olsun da guc olmasin insallahEvet aslında kan tahlili yaptırsam iyi olur çünkü herşey yiyen bi bebek değil, hep huzursuz. Uykusu desenn hiçç yok.. Emeklemesi için çabalıyorum ama yok. Ayakta tutup koltuğa yaslıyorum belki ayakta durmaya alışır tutunup kalkmaya falan ama yok bana mısın demiyo. Bezdiriyor beni.
canım benim şapşik kızım ses çıkaran şeylerden korkuyo . Kumandayı çok sevdiği için emeklemeye teşvik etsin diye kumandayı denedim ama olmadı. Yüz üstü durunca ağlıyor hemen oysa doğduğundan beri arada bırakırdım . İnşallah tembel olduğu için böyledir. Sağlık sorunu falan olmasında. Ha bide şu var ben 1.5 yaşında yürümüşüm bana mı benzicek acabatembel annenin tembel kızı
hayırlı olsun canım:) salyalanma oldu bir ara geçti kulak çekistirmede oldu bi ara o da geçti kemirme her zaman var ama ortada hala dış yok:) bebeği dış çıkarmayan kaldı mı kızlar?2 disi 6 aylikken cikti 2 hafta oncede 2 ust disi cikti... salyalanma kulak cekistirme yuzde kizariklik ne bulursa kemirme gev:)belirtileri yani oglumda oyle oldu
Bak gor kasim da 2 disli olcaksiniz :)cikar Allahin izniylehayırlı olsun canım:) salyalanma oldu bir ara geçti kulak çekistirmede oldu bi ara o da geçti kemirme her zaman var ama ortada hala dış yok:) bebeği dış çıkarmayan kaldı mı kızlar?
Pardon aralik :)Bak gor kasim da 2 disli olcaksiniz :)cikar Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?