Arkadaşlar oglum bikac haftadir kabiz once kan ilacindan dedim cok umursamadim yavrum dun cok fena pisik olmus ve fark ettim makati catlamis yaparken de cok ikinmaya basladi belli cani yaniyor kayisi yemiyor armuttan tiksindi ne versem bilemedim doktora mu götürsem sizin var mi önerileriniz? icim gidiyor artik
Ayy kıyamam yaa onun minicik canına.. Günde 1 çay k. Zeytin yağı içir canım benimkine iyi geliyo. Ama çatlak varmış onu bilemedim iyi gelmezsr Dr götürün :/
kuru incir ver canım ben bebeğime veriyorum kabiz ise diğer güne yapıyor illa.
hepinize teşekkür ederim cevaplariniz icin bugün biraz daha iyiydi sanki dediklerinizi de deneyeyim bir an evvel ama kan ilaci yapıyor kabiz sanırım 2gun vermedim hafifledi ama ksnsizlik da var ben de şaşırdım ne yapsamCaım bal kabağını çorba yap içir yada hasla püre yap tat versin diye pekmez katabilşrsin anında yapıyo benimki
Pekmez ver canım başka kan ilacı kullan canımhepinize teşekkür ederim cevaplariniz icin bugün biraz daha iyiydi sanki dediklerinizi de deneyeyim bir an evvel ama kan ilaci yapıyor kabiz sanırım 2gun vermedim hafifledi ama ksnsizlik da var ben de şaşırdım ne yapsam
Oyy maşallah onlara.ins canım benim için de cok güzel ve kolay geçer hamilelik.peki kızın kardeslerini nasıl karşıladı.kiskandi mi.kizinin duzeninin üstüne yeni bebislerin düzenini kurmak zor oldu muCanım ben ikizlere hamileyken 2yaşındaki kızımı her öğlen uyutup yukarıya yatağına taşıyordum. Son ay bile taşıdım. Rabbim ömür verirse yaşıyorlar üstelik dr.lar da ağır kaldırmanın negatif bi etkisi olmadığını söylüyor tabi riskli bi hamilelik değilse. Benim ikiz olmasına rağmen büyük kızıma dayanamıyor alıyordum kucağıma. 38+5de aldı dr ikizlerimi çok şükür biri 3000 diğeri 3190 gramdı
Bebek yagi sursem fayda eder mi acaba canimkuru hava yapmıştir tatlım onu
Hangi kremi suruyosun canim valla cok uzuluyorum artik ogluma ya yuzunde surekli izler var simdi de bu ciktiCanım bnmkş de öyle doktor egzama dedi sabah akşam krem sürüyorum bazen geçiyor bazen tekrar oluyor
oyy kuzum geçmiş olsun canım çatlak varsa bi doktora götürürdüm yerinde olsam ama kabızlığıyla ilgili bal kabağı ve kuru kayısıyı birlikte pişirip blendırdan geçirsen belki anlamaz kabağın tadından dolayı kayısıyı ve yer. ben bu şekilde veriyorum güzel yapmasını sağlıyor. ama yok kesin yemezse bal kabağı da yumuşatır diye düşünüyorum öyle verirsin olmazsa..Arkadaşlar oglum bikac haftadir kabiz once kan ilacindan dedim cok umursamadim yavrum dun cok fena pisik olmus ve fark ettim makati catlamis yaparken de cok ikinmaya basladi belli cani yaniyor kayisi yemiyor armuttan tiksindi ne versem bilemedim doktora mu götürsem sizin var mi önerileriniz? icim gidiyor artik
doktoruna danis canım öyle durumlarda kan ilacını değiştirip başka bi kan ilacı tavsiye ediyorlarhepinize teşekkür ederim cevaplariniz icin bugün biraz daha iyiydi sanki dediklerinizi de deneyeyim bir an evvel ama kan ilaci yapıyor kabiz sanırım 2gun vermedim hafifledi ama ksnsizlik da var ben de şaşırdım ne yapsam
evet canım fayda eder onu Nemlendirmek önemli. hatta su bazlı bi krem alsan çok daha iyi gelir benceBebek yagi sursem fayda eder mi acaba canim
Sabah kalkti baktim gecmis kirmiziliklar gene de aklimda olsun cikinca alayim krem cildi cok hassas bulunsun gene evdeevet canım fayda eder onu Nemlendirmek önemli. hatta su bazlı bi krem alsan çok daha iyi gelir bence
evet canım bulunsun bence de. benim bebeğiminde cildi hassas benimki gibi biraz kuru bi cildi varSabah kalkti baktim gecmis kirmiziliklar gene de aklimda olsun cikinca alayim krem cildi cok hassas bulunsun gene evde
Tskler canm
Ben hamile kalirsam atliyim kopruden.. Allahin zoruna gitmesin ama maddi acidan bir yikim olurTskler canm :) aman siz dikkat edin :)
Allah yardimcin olur kuzum.. saglikli bir sekilde kucagina almak nasip olur insallah.. ikisi bir arada buyur gider nasil olsaSağolasin canım. bnde senin yaramaz gibi erkek çocuklarını aratmayan cinsten bir kız var.en cok onun haylazliklarina yetisip yetisememekten korkarım
Bizim ev baya buyuk kisin 600 lira dogal gaz odeyip battaniye altinda duruyodum o kaar para odememize ragmen isinmiyodu ev en son oglum dogmadan ev sahbi ile konustuk yogusmali kombi taktirdik 23 dereceye ayarladik evin icini ev sicacik imkaniniz varsa yogusmali kombi taktirin
Ona gore iyi korun canm. Kondmla kaldim benBen hamile kalirsam atliyim kopruden.. Allahin zoruna gitmesin ama maddi acidan bir yikim olur
Tabi ki zor oldu canım yeni yeni oturttuk düzeni yerine. 2yaşında tuvalet eğitimi vermiştim tuvalete gidiyordu tekrar altına yapmaya başladı hırçınlaştı. İlk 4ay ikizlerin de uykusu çok düzensizdi ama büyük kızımla biraz ilgilensem bi yarım saat etkinlik yapsam oyun oynasam yetiyor şu an. Eylülde kreşe de başlayınca rahatladık. Yalnız senin çocuklarının arası daha az. Büyük çocuğun belki farkına bile varmazOyy maşallah onlara.ins canım benim için de cok güzel ve kolay geçer hamilelik.peki kızın kardeslerini nasıl karşıladı.kiskandi mi.kizinin duzeninin üstüne yeni bebislerin düzenini kurmak zor oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?