2016 Şubat Anneleri

Caım bal kabağını çorba yap içir yada hasla püre yap tat versin diye pekmez katabilşrsin anında yapıyo benimki

Ayy kıyamam yaa onun minicik canına.. Günde 1 çay k. Zeytin yağı içir canım benimkine iyi geliyo. Ama çatlak varmış onu bilemedim iyi gelmezsr Dr götürün :/

kuru incir ver canım ben bebeğime veriyorum kabiz ise diğer güne yapıyor illa.

Caım bal kabağını çorba yap içir yada hasla püre yap tat versin diye pekmez katabilşrsin anında yapıyo benimki
hepinize teşekkür ederim cevaplariniz icin bugün biraz daha iyiydi sanki dediklerinizi de deneyeyim bir an evvel ama kan ilaci yapıyor kabiz sanırım 2gun vermedim hafifledi ama ksnsizlik da var ben de şaşırdım ne yapsam

Oyy maşallah onlara.ins canım benim için de cok güzel ve kolay geçer hamilelik.peki kızın kardeslerini nasıl karşıladı.kiskandi mi.kizinin duzeninin üstüne yeni bebislerin düzenini kurmak zor oldu mu

oyy kuzum geçmiş olsun canım çatlak varsa bi doktora götürürdüm yerinde olsam ama kabızlığıyla ilgili bal kabağı ve kuru kayısıyı birlikte pişirip blendırdan geçirsen belki anlamaz kabağın tadından dolayı kayısıyı ve yer. ben bu şekilde veriyorum güzel yapmasını sağlıyor. ama yok kesin yemezse bal kabağı da yumuşatır diye düşünüyorum öyle verirsin olmazsa..

hepinize teşekkür ederim cevaplariniz icin bugün biraz daha iyiydi sanki dediklerinizi de deneyeyim bir an evvel ama kan ilaci yapıyor kabiz sanırım 2gun vermedim hafifledi ama ksnsizlik da var ben de şaşırdım ne yapsam
doktoruna danis canım öyle durumlarda kan ilacını değiştirip başka bi kan ilacı tavsiye ediyorlar

genc-anne Canım bende emzirmiyorum suyla kandırmayı bende denedim ama yarım saat sonra tekrar uyanıyor bu ara çok fazla uyanmaya başladı zor oluyor.

Sağolasin canım. bnde senin yaramaz gibi erkek çocuklarını aratmayan cinsten bir kız var.en cok onun haylazliklarina yetisip yetisememekten korkarım
Allah yardimcin olur kuzum.. saglikli bir sekilde kucagina almak nasip olur insallah.. ikisi bir arada buyur gider nasil olsa

Kombimiz yoğuşmalı ama alt katımız ev olarak kullanılmıyor. Boş bir depo. Ev de denize karşı. Biz ne yaparsak yapalım tam ısınamayacağız zaten. Başka eve de çıkamıyorum. Hem kirala çok yüksek, hem de konumum çok güzel. Halının altına strafor serdik, faydası oldu. Allah yardımcımız olsun. Haftasonunu sümüklü geçirdik.

Merhaba arkadaşlar, bebeğimin günlük bakımını takip etmek için bir uygulama kullanıyordum fakat karışık gelince kendim basit ama kullanışlı bi android uygulama yazdım. Belki kullanmak istersiniz diye paylaşmak istedim. Google Play'den 'BebeTakvim' yazarak ulaşabilirsiniz, uygulama ücretsiz ve reklam içermiyor.

Oyy maşallah onlara.ins canım benim için de cok güzel ve kolay geçer hamilelik.peki kızın kardeslerini nasıl karşıladı.kiskandi mi.kizinin duzeninin üstüne yeni bebislerin düzenini kurmak zor oldu mu
Tabi ki zor oldu canım yeni yeni oturttuk düzeni yerine. 2yaşında tuvalet eğitimi vermiştim tuvalete gidiyordu tekrar altına yapmaya başladı hırçınlaştı. İlk 4ay ikizlerin de uykusu çok düzensizdi ama büyük kızımla biraz ilgilensem bi yarım saat etkinlik yapsam oyun oynasam yetiyor şu an. Eylülde kreşe de başlayınca rahatladık. Yalnız senin çocuklarının arası daha az. Büyük çocuğun belki farkına bile varmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…