2016 Şubat Anneleri

iki doz yapilmali yoksa olumlere sebebiyet verdigini duymustum.. ama ben kendi doktoruma bir sorucam zaten bu ay kan aldilar diye kizdi bir yasindan once yapilmaz dedi bana :/
Bu 9.aydaki ekstraymış canım öyle dedi hemşire.. zaten yaptırmama gibi bir seçimimiz varmış. Diğer aşılarda yaptırmayacagım deyince kabul etmiyorlar.
Bu ayki Suriyeliler arttığı için mikrop kapmasın diyeymiş.
Bizde gecen hafta aglayarak uyandik nezleydide birde.. nezle hafifledi bitti aglama seanslari.. ama ust dislermiz kabarmis, belkide alismistir bagisiklik kazanmistir agriya karsiii..
Ay kabarınca hemen çıkmıyorlarki. Tam patlayacagı zaman ki günlerde fena ağlıyorlar. Yavrucaklar
Benimkinin üst sol dişi patladı sagdakide çizik gibi açılmış. Yine tabi uykusuz geceler bakalım diş ne zaman gözükecek bu 4 dişden sonra inş yaşına kadar çıkmaz
Senin bebiş nasıl canım. Yürümeye başladımı? ilk yürüyen bebegi senden bekliyoruz ona göre

Allah esirgesin hepsini o uyuyana dek eşimle nöbet lese duruyoruz esim gelmeden yemek falan yapamiyorum mutfakta yanıma aliyorum nerde tehlike otda benim oglus neuse bunlar da gecer inşallah kazasiz belasiz .

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. Uykusuzluk çok zor tam dalıyorum hopp bida kalk. Bizimkinin de burnu akıyor o da rahatsız ediyor. Sprey sıkıyorum ama çektirmiyor ağlıyor. Ateşi yok ama huysuzluk son safhada.

. cabi
[QUOTE="firkan, post: 48476675, member: 359]Kızamık aşısı için ne düşünüyorsunuz? Bugün saglıkocagı kontrolümüz vardı yaptırmadım aşıyı.. zaten 1 yaşında yapacaklarmış. Suriyeliler yüzünden kampanya aşıymış. Evimin yakınlarında suriyeli yok. Herhangi bir yerde Suriyelilerlede etkileşimede girmeyecek. O yüzden fazla aşı diye yaptırmadım ben. Yaşında olacak inş.[/QUOTE]
Bende yaptirmicam canjm. Aynen 1 yaşında yapılacak zaten. İki kere canı acimasin yavrumun

Kizlar slm.

4 yasinda oglum bi garip oldu.aramiz aciliyor gittikce ..kardesi zor bir bebekti hala oyle hep kucakta ..hasta oluyor sık sık ustelik.
Oglum uyumuyor uykuya gecemiyor..uyursa uyanip baba ariyor bizim yatagi mesken edindi..esimle bizide ayri koyuyor..aksam konusturmuyor gece yatirmiyor ..artik iyice daraldim.yadirgamayin ciddi bi soruna donustu artik bu durum..yataginda yatmiyor yatsa kalkiyor 10kere turlu bahanelerle geliyor..napmali buna ne onerirsinz..benden korkar babasi bi iki taviz verdi artik suyu cikti..ayrica cidden korkuyor gibide ..ben kizdikca esim de bana kiziyor cocugu deli etcen kizma gelsin va diyor..bana tahammulu yok zaten bisey dedirtmiyor hemen tepinip agliyor felan..bende bi ara cok kizdim sanirim ondan oldu . Annelik zor is ben yapamiyorum sanki ya cok canim.skkin

Anladım cnm sağol bende bir araştırayım.

teşekkür ederim canım mutlaka deneyecem. eline veriyor musun peki?

isteee aradigim tost :)) hergun yumurta yogurt tahil karisimi nereye kadar..
di mi bence de güzel bi tarif. bende kendi çapimda bi şey uydurdum onu da çok seviyor oğlum :) yarım domatesi Rendeliyorum içine bi kaç yaprak nane dogruyorum küçük bi havuç rendeliyorum bi kaç tane badem ya da ceviz rendeliyorum çok az bi tereyağı ekliyorum
hafif pişiriyorum tavada hemen üzerine küçük bi parça kaşar rendeliyorum erir erimez kapatıyorum ve üzerine hemen küçük küçük ekmek parçaları atıyorum domatesin suyunu çekiyor iyice harmanlaniyor ekmek ile lezzetli oluyor:)

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. Uykusuzluk çok zor tam dalıyorum hopp bida kalk. Bizimkinin de burnu akıyor o da rahatsız ediyor. Sprey sıkıyorum ama çektirmiyor ağlıyor. Ateşi yok ama huysuzluk son safhada.
aynen ya uykusuzluk çok zor bugün ise gitmek için kalktım başım döndü kendimi çok halsiz hissediyorum. Dr ye götürdüm bi teknik gösterdi onunla burnu tam açılıyor. fizyolojik suyu enjektöre doldurdu tabi iğnesiz:) bi burun deliğine tazyikli olarak sıkti öbür burun deliğinden çıkmasını sağladı . sonra öbür burun deliğine de aynı şeyi uyguladı. gerçekten burnu tamamen boşaldı ve açıldı evde de uygulada dedi. Özellikle yemek yemeden önce rahat yemek yesin diye. Çocuklar ağızdan nefes almayi bilmiyorlarmis burundan nefes alıyorlarmis tıkalı olunca o yüzden yemek yemiyorlar

Kardesini kabullenemediyse o zaman ikisinede ayni ilgiyi vermen ise yarayabilir. Benim tavsiyem.. bebegine yemek yedirirken, bir tabakta ona cikar ve onada yedir. Beraber oynayin, beraber zaman gecirin. Seni daha cok seviyorum, sen daha tatlisin, daha akillisin dememen lazim. Ha su donem kabus goruyorsa bence tek birakmayin kuzum, ilerde ciddi problemler cikabilir. Bence zor olsada suan ilgilenmen ona cok iyi gelicektir.

Yaa maalesef bende korkuyla bekliyorum o disleri.. bizde ilk disler bir baktik kabarmis, aglamaya basladi ertesi gun patladi.. bir haftada bitti aglama seansimiz. Cok hizli gelismisti, ama ust disler okudugum kadariyla cok daha fecii :)))

Oyle bir anlattinki kendime yapip yiyicem

Yaa maalesef bende korkuyla bekliyorum o disleri.. bizde ilk disler bir baktik kabarmis, aglamaya basladi ertesi gun patladi.. bir haftada bitti aglama seansimiz. Cok hizli gelismisti, ama ust disler okudugum kadariyla cok daha fecii :)))
Benimkindede alt dişlerde çok huysuzluk yapmamıştı. Ama üst dişler bayagı zorluyor belkide büyüdükçe ağrıyı fazla hissediyorlar.
Daha küçükken ağrıları çok hissetmezlermiş ya..
İnş kolay kolay patlatırlar

isteee aradigim tost :)) hergun yumurta yogurt tahil karisimi nereye kadar..
Tarifte 1 yumurta sarısı da var yazmayı unutmuşum
teşekkür ederim canım mutlaka deneyecem. eline veriyor musun peki?
Kızım blw bebesi herşeyi kendi yiyor zaten arada çok nadir ben yediriyorum bu tarifide blw türkiye sayfasından aldım oraya göz at istersen omletler pankekler güzel tarifler var

yaa kucukken disim cikardi hicte oyle aman aman agri olmazdi hatirliyorum.. aglanip sizlandigimi hic hatirlamiyorum..

Bayanlar kizim 18 ocak dogumlu bugun 9 aylik asisini yaptirmaya saglik ocagina gittim.9 kilo tam.sizce az degilmi kilosu.kanida 10bucuk cikti.hic kan ilaci vermiyodum.basla dedi ebe.kizim 3.300 dogmustu kilosu nasil sizce

Yaa bu tekniği internette izlemiştim çinli bir bebeğe yapıyorlardı. Ne sümük çıkmıştı ama Bizimki elletmiyor burnunu kıyamet kopuyor. Ama bi denemek lazım

Bayanlar kizim 18 ocak dogumlu bugun 9 aylik asisini yaptirmaya saglik ocagina gittim.9 kilo tam.sizce az degilmi kilosu.kanida 10bucuk cikti.hic kan ilaci vermiyodum.basla dedi ebe.kizim 3.300 dogmustu kilosu nasil sizce
Bence az değil normal aralıkta. Kanı nerde baktılar sağlık ocağında mı? Neden vermedin ki kan ilacı ? Bende çok düZenli vermedim ama arada vermeye çalışıyorum. Pekmez veriyorum bide. Demir beyin gelişimi için çok önemli. Tamam gelişi güzel veriyorlar ama en azından arada vermek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…