• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

sizin bebisler de emeklerken otururken düşüyor mu gecen yanımda oturdu denge kuramayip hop arka üstü düştü oglum biraz ağladi sonra normale döndü sma icim gitti ondan beri hic tek birakmadim hep yanındayım bugun olacak olmali ya kayinpeder yanındayken düştü guya o var diye mutfağa gittim hemen arkamdan güm Allah esirgesin korkuyorumkm kafa bu sonuçta :(

Merhaba güzel anneler;

çalışan anneler bebeklerinizden ne kadar ayrı kalıyorsunuz? ?

ben özelde çalışıyorum. sabah 8 akşam 5. süt izni içinde. ama zamanımın çoğu işyerinde geçiyor oğlumu çok özlüyorum
ben ogretmenim 8-11 e kadar ayriyiz ama o bile cok zor geliyor Allah size kolaylık versin ,umarim benim ders artmaz yeni hoca gelecekti gelmemis
:(

sizin bebisler de emeklerken otururken düşüyor mu gecen yanımda oturdu denge kuramayip hop arka üstü düştü oglum biraz ağladi sonra normale döndü sma icim gitti ondan beri hic tek birakmadim hep yanındayım bugun olacak olmali ya kayinpeder yanındayken düştü guya o var diye mutfağa gittim hemen arkamdan güm Allah esirgesin korkuyorumkm kafa bu sonuçta :KK43:
Benmki ayakta dikilirken birden ellerini birakiyo dusuyo valla buna bi cozum yok malesef artık emeklemeyi bıraktı sadece tutunup yürüyo nere olursa duvardan bile destek aliyo yetisemiyorm

Benmki ayakta dikilirken birden ellerini birakiyo dusuyo valla buna bi cozum yok malesef artık emeklemeyi bıraktı sadece tutunup yürüyo nere olursa duvardan bile destek aliyo yetisemiyorm
Allah esirgesin ya düştü diye bütün gece nöbet tuttum ya korkumdan bi ogrenseler yürümeyi kuzular her an pesindeyim

Merhaba güzel anneler;

çalışan anneler bebeklerinizden ne kadar ayrı kalıyorsunuz? ?

ben özelde çalışıyorum. sabah 8 akşam 5. süt izni içinde. ama zamanımın çoğu işyerinde geçiyor oğlumu çok özlüyorum

Ben 9-4 çalışıyorum, süt izni içinde. Çok şükür bakıcımız 1 dakika uzaklıkta işime. Öğle araları hep ordaydım, ama artık gitmiyorum. Benden ayrılırken ağlamalar başladı. İçim el vermiyor.

Kızamık aşısı için ne düşünüyorsunuz? Bugün saglıkocagı kontrolümüz vardı yaptırmadım aşıyı.. zaten 1 yaşında yapacaklarmış. Suriyeliler yüzünden kampanya aşıymış. Evimin yakınlarında suriyeli yok. Herhangi bir yerde Suriyelilerlede etkileşimede girmeyecek. O yüzden fazla aşı diye yaptırmadım ben. Yaşında olacak inş.

sizin bebisler de emeklerken otururken düşüyor mu gecen yanımda oturdu denge kuramayip hop arka üstü düştü oglum biraz ağladi sonra normale döndü sma icim gitti ondan beri hic tek birakmadim hep yanındayım bugun olacak olmali ya kayinpeder yanındayken düştü guya o var diye mutfağa gittim hemen arkamdan güm Allah esirgesin korkuyorumkm kafa bu sonuçta :KK43:
Benimkide sayısız düşüyor canım :( heryerde tutup yürüyor yetişemiyorum. Hep ayakta çok az oturuyor. Yanındaysam ayakta durup oyun oynuyorsa arka tarafa yastık koyuyorum.
Dolaşıyorsa yapacak birşeyim olmuyor. Her zaman dolaşamıyorum peşinde.

Düşmediği gün var mı desek daha doğru olur:işsiz: artık yetişemiyorum sürekli bir yere vurma, tırmanma halinde nasıl yapcaz bilmiyorum. Dün koridordaki aynayla oynarken kafayı duvara çarptı alnı morardı. Allah a emanetler inşallah birşey olmaz.

Kızamık aşısı için ne düşünüyorsunuz? Bugün saglıkocagı kontrolümüz vardı yaptırmadım aşıyı.. zaten 1 yaşında yapacaklarmış. Suriyeliler yüzünden kampanya aşıymış. Evimin yakınlarında suriyeli yok. Herhangi bir yerde Suriyelilerlede etkileşimede girmeyecek. O yüzden fazla aşı diye yaptırmadım ben. Yaşında olacak inş.
Bende kararsızım. 1 yaşında ki yeterli gelir mi acaba? Okul zamanı falan sürekli iç içe oluncak sonuçta. Doktora da gitmedik bu ay soramadım. Kan tahlili yaptılar mı? 9. Ayda demir bakılcaktı ama.

Uykusuz ve yorgunum:KK14: iki gündür bütün uykuları alt üst oldu. Görünürde çıkcak diş de yok. Yatırıyorum 5 dk uyuyup ağlayarak uyanıyor. Tam dalıyorum gene uyanmış. Kesik kesik uyudu hep. Uyku süreleri kısaldı. Gündüzde pek uyumuyor. Ama enerji tavan. Uyumadan bu enerjiyi nasıl topluyor anlamıyorum. Allahım ne zaman deliksiz uyuyabilcez acaba:uykucu:.

Uykusuz ve yorgunum:KK14: iki gündür bütün uykuları alt üst oldu. Görünürde çıkcak diş de yok. Yatırıyorum 5 dk uyuyup ağlayarak uyanıyor. Tam dalıyorum gene uyanmış. Kesik kesik uyudu hep. Uyku süreleri kısaldı. Gündüzde pek uyumuyor. Ama enerji tavan. Uyumadan bu enerjiyi nasıl topluyor anlamıyorum. Allahım ne zaman deliksiz uyuyabilcez acaba:uykucu:.
bende aynıyım çok uykusuzum. iki gecedir minigimin ateşi çıkıyor viral enfeksiyon dedi Dr. KıyamaM yavruma ne olduğunu anlamıyor bile burnuda tam tıkalı açıyorum 5 dk gene doluyor. bende önce dış sandım . allahım sağlık versin bebeklerimize

Ben 9-4 çalışıyorum, süt izni içinde. Çok şükür bakıcımız 1 dakika uzaklıkta işime. Öğle araları hep ordaydım, ama artık gitmiyorum. Benden ayrılırken ağlamalar başladı. İçim el vermiyor.

benim ki henüz ağlamıyor, gerçi babaanneye bırakıyoruz alışkın olduğu için anlamıyor bence.
hafta sonları sürekli oğlumla ilgileniyorum işleri eşime devrettim, yarım buçuk yaptırmaya çalışıyorum
:KK48:

Kızlar yeni öğrendim arkadaşımn eşi vefat etmiş iki yaşında kızıyla kaldı içim parçalandı resmen onunla konuşunca kendimi onun yerine koyup düşündüm çok zor bazen boş yere trip yapıp uzatmann hiç anlamı yok iş kazasında vefat etmiş işe diye uğurla tabutu gelsin :KK42:

çok zor, çok üzücü bir durum gerçekten rabbim sabır versin.

@oznur6 patates tostunu nasıl yapıyorsun? benim bebeğimde patates sevmiyor
1 küçük patates
1 küçük parca kaşar peyniri
1 tutam nane
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
1 tatlı kaşığı zaytinyagi
Patates ve kaşari rendeleyip tüm malzemeleri karıştirıp yağlı kağıt arasında tost makinasında pisiriyorum (tost ekmeği kalınlığında yayılacak)

1 küçük patates
1 küçük parca kaşar peyniri
1 tutam nane
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
1 tatlı kaşığı zaytinyagi
Patates ve kaşari rendeleyip tüm malzemeleri karıştirıp yağlı kağıt arasında tost makinasında pisiriyorum (tost ekmeği kalınlığında yayılacak)
isteee aradigim tost :)) hergun yumurta yogurt tahil karisimi nereye kadar..

iki doz yapilmali yoksa olumlere sebebiyet verdigini duymustum.. ama ben kendi doktoruma bir sorucam zaten bu ay kan aldilar diye kizdi bir yasindan once yapilmaz dedi bana :/

Kızlar yeni öğrendim arkadaşımn eşi vefat etmiş iki yaşında kızıyla kaldı içim parçalandı resmen onunla konuşunca kendimi onun yerine koyup düşündüm çok zor bazen boş yere trip yapıp uzatmann hiç anlamı yok iş kazasında vefat etmiş işe diye uğurla tabutu gelsin :KK42:
Allah sabir versin canim.. cok zor :( Allahim kimselere boyle acilar yasatmasin :((

Gece uyanmaları maalesef benimde öyle normalde 5.6 kere kalkıyor. bu gece 3 kere kalkdı nasıl oldu acaba diye düşünürken sabah 3.ü dişi gördüm. Üst dişler hiç kabarmadan patladı anlamadım o yüzden. Demek sıkıntısı buymuş diyorum. Dişler bitene kadar rahat yok.

Evet abiyi çok özlüyor. 9-5 arası yok. Eve gelince bir kahkahalar bir kahkahalar kıskanıyorum yaa :KK70:
Abinin bacagından ayrılmıyor. Tabi oda istemiyor kaçıyor bagırıyor falan. O uüzden biraz sıkıntılı bir dönemdeyiz. Kardeş kıskançlığı yoktu ama böyle böyle belli etmeye başladı. Küçükken kıpırdamıyorken iyiydi ama büyüyüp dolaşmaya başlayınca sıkıntılar başladı.
E haliyle oyuncaklarını yerde bırakamıyor kitap defterini yerde bırakamıyor. Rahatlık dönemi bitti hep bir düzen kontrol zamanı başladı. Oda istemiyor kardeşini yakınlarında.. kenara sıkıştırmaya ve ağlatmaya başladı kardeşini..
Zormuş ya Allah yardım etsin. Ve bana bol sabır versin.
Bizde gecen hafta aglayarak uyandik nezleydide birde.. nezle hafifledi bitti aglama seanslari.. ama ust dislermiz kabarmis, belkide alismistir bagisiklik kazanmistir agriya karsiii.. :dua:

Bende kararsızım. 1 yaşında ki yeterli gelir mi acaba? Okul zamanı falan sürekli iç içe oluncak sonuçta. Doktora da gitmedik bu ay soramadım. Kan tahlili yaptılar mı? 9. Ayda demir bakılcaktı ama.
Saglıkocagı yapmıyormuş hastanedye yaptırın dedi.
Aşının yeterli olmaması degil konu.. erkenden yapmış olmak için yapıyorlarmış. Yaşına daha 3.5 ay var diye.
Yani oda yeterli sadrcr erken tedbir dedi. Ama bunu yapınca yaşında bir daha yapmasalar tamamda bir tane daha aynı aşı var. Gereksiz.. zaten sonra bir doz daha varmış.

Back