• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Gece uyanmaları maalesef benimde öyle normalde 5.6 kere kalkıyor. bu gece 3 kere kalkdı nasıl oldu acaba diye düşünürken sabah 3.ü dişi gördüm. Üst dişler hiç kabarmadan patladı anlamadım o yüzden. Demek sıkıntısı buymuş diyorum. Dişler bitene kadar rahat yok.

Evet abiyi çok özlüyor. 9-5 arası yok. Eve gelince bir kahkahalar bir kahkahalar kıskanıyorum yaa :KK70:
Abinin bacagından ayrılmıyor. Tabi oda istemiyor kaçıyor bagırıyor falan. O uüzden biraz sıkıntılı bir dönemdeyiz. Kardeş kıskançlığı yoktu ama böyle böyle belli etmeye başladı. Küçükken kıpırdamıyorken iyiydi ama büyüyüp dolaşmaya başlayınca sıkıntılar başladı.
E haliyle oyuncaklarını yerde bırakamıyor kitap defterini yerde bırakamıyor. Rahatlık dönemi bitti hep bir düzen kontrol zamanı başladı. Oda istemiyor kardeşini yakınlarında.. kenara sıkıştırmaya ve ağlatmaya başladı kardeşini..
Zormuş ya Allah yardım etsin. Ve bana bol sabır versin.

Oyyy bizim hiç disimiz yok :) maşallah ona :) ağlayarak uyanıyor eskiden böyle değildi. Accaba okula gittiğimden mi :( onu dusunuyorum. Bakıcıya mutlu gibi ama insan bilemiyor :( ona gülüyor kucağına gidiyor ama işte :(

Abilik zor :) o da haklı. En büyük çocuk olarak onu anlayabiliyorum. kralken dustugu bu durum. Okul saati çok :( acaba o da mı olumsuz etkiliyor onu :( ama.minik de çok tatli :))) özlemek filan :) maşallah

Allah yardımcın olsun. Zor surec :(

mrb anneler nasılsınız herşey yolundadır umarım. Biz 8 ay 8 günlüğüz bugün. Alt dişlerimiz çıktı emekliyoruz koltuğa tutunup kalkıyoruz. Yavaş yavaş koltuk kenarlarında yürümeye de başladık. Annecik okula gidiyor 2 ders süt izni olarak kullanıyorum. Bakıcımız var çok şükür beklediğimden kolay alıştı. Ama bazen uyumayıp emmek için beni bekliyor :KK57: emerek uyumaya bayılıyoruz :KK68:çalışma hayatı ile anneliği birlikte götürmek zorluyor ama idare ediyoruz. Bizde durumlar böyle sizleri özledim:KK54:

Bu konuda haklısın, bu anaların hepsi alıngan. Biz de şikayet ediyoruz ama belki de bebelerimizin bebelerine de biz aynısını yapacağız. :olamaz: "Biz de çocuk büyüttük, ben seni bunlarla besledim." falan diyip kızımızı, gelinimizi çıldırtma ihtimalimiz var.:KK45:

çok güzel bir bakış açısı (:

Oyyy bizim hiç disimiz yok :) maşallah ona :) ağlayarak uyanıyor eskiden böyle değildi. Accaba okula gittiğimden mi :KK43: onu dusunuyorum. Bakıcıya mutlu gibi ama insan bilemiyor :KK43: ona gülüyor kucağına gidiyor ama işte :KK43:

Abilik zor :) o da haklı. En büyük çocuk olarak onu anlayabiliyorum. kralken dustugu bu durum. Okul saati çok :KK43: acaba o da mı olumsuz etkiliyor onu :KK43: ama.minik de çok tatli :))) özlemek filan :) maşallah

Allah yardımcın olsun. Zor surec :KK43:
Özlem duyduğu içinde olabilir canım alışacak inş. Ağlamasının sebebi dişde olabilir canım. Ağlayarak uyanıyor benimkide..
Okul ile problemi yok.çok istekli haftasonları bile okula gitmek istiyor. Okulda eğlenceli derslerde var. Özel okulların saatleri böyle maalesef. :KK43:
Onun sıkıntısı kardeşi ve mzgürce yaoabildiği herşeyin özgürlüğünün kısıtlanması inş biran önce geçer bu durum yoksa benim hunimi takmama az kaldı :KK43:

Selam kızlar bir zamanlar buralar dutluktu demek geliyor icimden:KK45:
İş ve ev ve bebek zor oluyor Allah yardımcımız olsun valla yetişemiyorum doğru düzgün bişeye yorgunluğun hat safhada:silah:
Zeynomun yan disleri de basvermeye başladı gün sayıyoruz artık:rapci:tutunup kalkıyor ama tutunarak ilerlemeye başlamadı halen sürünüyor civciv:KK53:
Yemek olayına üzülüyorum çünkü blw ilerlemek istiyorum ama babanesi karıştırıp veriyor önceden herşeyi kendisi yemek isteyen kızım eline bisey verdiğimde ağzına gotürmekten ziyade parçalıyor oyuna çeviriyor..canım sıkılıyor anneye eline ver diyorum beslenmesi lazım oyle olmaz diyip duruyor napcam bilemiyorum:işsiz:

Biz alerjik degiliz ama canim verdigim şeyleri soyleyjm fikir olsun sabah kahvaltida genellikle yumurta yada pankek veriyorum labne peynir suzme peynir veryrm oglende corba ve yogurt bazende meyve puresi aksam genelde oyle cokyemek yemiyo yerse yine corba bizim yedigimiz yemeklerden yatmadan once pirinc unu yada kasik mamasi ama her gun boyle olmuyo tabi bunlarida yapiyorm ama yerse brn uzum pekmezi veriyorum kahvaltida corbalarini kemik suyuyla yapyrm sehriye tarhana yogurt sebze corbasi ha bidr makarnayi cok seviyo onuda yapıp onune koyuyorm kofteyidde ayni sekilde
Canim kofteyi nasil yapiyorsun?

Mrbh hnmlar

Kizim 8ayini bitirdi ve 3.kez bronsilolit olmus durumda hastanede yatiyoruz..inanilmaz mutsuzum yorgunum hayattan herseyde koptum.gunlerdir bakicilarla ugrastim iyi kotü pek icime sinmesede mecburen biriyle devam editoruz 1hafta oldu okula doneli ama son günü bitirmeden bebisim hastanelik oldu..cok yiprandik..

Alerjisi var sanirim.dr yonlendirevem dedi ege universitesine bakalim....

Bakici tuvalete donestos boca ediyor hergun...heryer toz kir oluyor oglumdq var .yetisemiyorum..bakicim 2.30dq gidiyor ben 12 de eve geliyorum.ancak kosa kosa yenk hazirliyorum oglumu kiresten.aliyorum.kadin gidiyor...kizim hep hareket halinde biris yaptirmiyor..

Tükenmis hissediyorum..hatta his kaybi yasiyorum..varla yok.arasiyim..uzerime yapismis olan gergin agresif lafindan imajindan siyrilmak istiyorum.ama inatla tersine gidiyor sinaniyorum ama artik isyanlardayim gecemiyorum bu imtihani ..esimlede bitakim sorunlar oldu..atlatqmadan baska curcunalara girdim ise döndü felan..uffff

Mrbh hnmlar

Kizim 8ayini bitirdi ve 3.kez bronsilolit olmus durumda hastanede yatiyoruz..inanilmaz mutsuzum yorgunum hayattan herseyde koptum.gunlerdir bakicilarla ugrastim iyi kotü pek icime sinmesede mecburen biriyle devam editoruz 1hafta oldu okula doneli ama son günü bitirmeden bebisim hastanelik oldu..cok yiprandik..

Bakici tuvalete donestos boca ediyor hergun...heryer toz kir oluyor oglumdq var .yetisemiyorum..bakicim 2.30dq gidiyor ben 12 de eve geliyorum.ancak kosa kosa yenk hazirliyorum oglumu kiresten.aliyorum.kadin gidiyor...kizim hep hareket halinde biris yaptirmiyor..

Tükenmis hissediyorum..hatta his kaybi yasiyorum..varla yok.arasiyim..uzerime yapismis olan gergin agresif lafindan imajindan siyrilmak istiyorum.ama inatla tersine gidiyor sinaniyorum ama artik isyanlardayim gecemiyorum bu imtihani ..esimlede bitakim sorunlar oldu..atlatqmadan baska curcunalara girdim ise döndü felan..uffff
Offf cok gecmis olsun canim cok uzuldum umarim hersey yoluna girer yavrucugun sagligina kavusur evine huzur girerallaph yardimcin olsun

Canim benim oglum gunlerce oksurup geniz akintisi oldugu halde doktor antbiytk vermedi. Peditus verdi gecmetince pedufen al capraz kullan dedi o zaman gecti
Tatlım peditusun prospektüsünde 6 yaş altında kullanılmamalı yazıyor ama internette okuduğum kadarıyla veriliyormus küçük bebeklerede bizim üzerinde sabah akşam 1 ölçek yazıyor yarım mı versem acaba ağır gelmesinden korkuyorum siz günde kaç kez ve kaç ml kullandınız?

Mrbh hnmlar

Çok gecmis olsun. Herşey üst uste gelmiş. Kendini bırakma lütfen. Sana ihtiyacı olan iki yavrun var. Ev için bakicinin saatini briaz daha uzatamaz misin. Veya ne bilim iş yukune birşeyler eklemek gibi seni rahatlatacak bir şekilde.
Alerji için ne dedi Dr.
1 yaşına kadar bebeklerimizin 1 defa bronsiolit olma hakki var ama 3 fazla olmuş.
Esinle sakin sakin konuşmaya daha çok onu dinlemeye calissan veya öyle davransan adam mutlu olsa.. Seni de mutlu eder diye dusunuyorum.
Allah yardımcın olsun..

Mrbh hnmlar

Rabbim yar ve yardimcin olsun canim. Bebegine acil sifalar diliyorum. Insallah sen de en kisa zamanda kfani toparlarsin.

Tatlım peditusun prospektüsünde 6 yaş altında kullanılmamalı yazıyor ama internette okuduğum kadarıyla veriliyormus küçük bebeklerede bizim üzerinde sabah akşam 1 ölçek yazıyor yarım mı versem acaba ağır gelmesinden korkuyorum siz günde kaç kez ve kaç ml kullandınız?
Gunde 2 ogun 1 cay kasigi verdim. Ama bir ara yogundu onda 3 ogun verdim zaten kasiktakinin de yarisini disina puskurtiyordu

Mrbh hnmlar

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin minik kuzuya eşinle konuş bana destek ol nekadar zorlanıyorum görmüyor musun gibisinden biraz huyuna git malesef ittirmeden çalışmıyor bu kocalar benim bebeğimde hasta bugün eşim evdeyken ona verdim al bak uyut bende temizlik ve ütüyü halledeyim diye anam bi ton dırdır etti kızım sana ne oldu babacm sen çok huysuz olmuşsun diye bende dedim şimdi birde evde tüm gün yalnz olduğunu düşün bakalım öyle uzaktan göründüğü gibi değilmiş dimi dedim

Kızlar yeni öğrendim arkadaşımn eşi vefat etmiş iki yaşında kızıyla kaldı içim parçalandı resmen onunla konuşunca kendimi onun yerine koyup düşündüm çok zor bazen boş yere trip yapıp uzatmann hiç anlamı yok iş kazasında vefat etmiş işe diye uğurla tabutu gelsin :KK42:

Mrbh hnmlar

Geçmiş olsun bebeklerin hasta olması gerçekten çok kötü oluyor rabbim şifa versin çabucak iyilessin kuzu inşallah

Kızlar bize doktorumuz son kontrolde yaptırma dedi ve bizi 10.ayda çağırdı tekrar muayeneye iki ay gittmemize gerek yokmuş sizede dediler mi öyle birsey
canım benim doktorum kızamık aşısını yaptırın dedi aynen 10. ayda kontrole gelin dedi birde menenjit aşısı varmış ya bir doz sadece 1,5 yaşında ya da 10 aylıkken ve 1,5 yaşında iki doz yapılıyormuş dr iki doz yapalım dedi ne kadar erken önlem alırsak iyi dedi,

Back