Selam kızlar ben de ilk katılanlardanım ama pek giremeyenelerden :) benim kızım da 8 buçuk aylık oldu.. Hala anne sütüne devam ediyor gece hala 4-5 kez kalkar saymadım hiç ama bana çok sık geliyor yorgun uyanıyorum :/ yemesi fena degil kahvaltısını yer her sabak aptamil kahvaltı yu devam sütü ile içine peynir ve yunurta sarısı bisküvi koyup veriyorum yiyo güzelce alıştı hergün aynı saatte bekliyo gecikirse mızmızlanıyo :) bazende omlet avocado falan bwl usulü karışık gidiyoruz kuruyemiş alerjisi var ağız çevresi başta olmak üzere yüzünde kızarıklar oluyo doktor bağışıklık sistemi güçlendikçe geçer dedi.. Onun dışında emeklemiyor ama ilerliyo sürüne sürüne ağlıyo diye çok zorlamadan kaldırıyorum bacakları güçlendi baya sanki fazla emeklemeden yürüyecek gibi bu aralar baya hareketli hatta 2 kez düştü koltuktan
eşimle limoniyiz büyük aşkla evlendiğim adamdan buz gibi soğudum 1 aydır ayrı yataklarda yatıyoruz ben de zerre kadar ne özlem ne bişey hatta yataga gelicek diye korkuyorum hiç istemiyorum yabancı gibi geliyor bana bir sinir anında ancak sevmeyi biliyorsun ilgilenmiyorsan sevme çocucugu dedim diye 1 hafta çocuğun yüzüne bile bakmadı gerizekalı teyzem konuştu falan da geri sevmeye başladı başka bi kaç böyle inat uğruna yaptığı şeyler iste salak salak ayy ne bileyim kızım azcık daha büyüsün bize de boşanma yolu gözüküyor gibi.. Hayırlısı artık.. Hem çalışıp çocuğunu bakıcıya bırakmak zorunda kalan koşturan annelere o kadar üzülüyorum ki Allahım yardımcınız olsun o konuda rahatım çalışmıyorum kızım okula başlatana kadar da çalışmayı düşünmüyorum (tabi hayat ne gösterir bilemem :)) şu yaşıma kadar neyi aa ben yapamam öyle dediysem başıma geldi.. Ayy valla içimi döktüm gece gece herkesin bi derdi var işte herkese iyi geceler