Canm hayırlı olsun bizm kızın daha önlerden hiç dişi yok geç mi kaldı acabaMerhabaumudum ol hayirli olsun disler..
Benimki bu ara delirdi..5.dis geliyor ustten acayip sismiş..uyuyan cocuk uyumaz oldu..yemiyorda..kolyemiz yok ama ilkler bile cikarken bukadar degildi sanki
Sağol canım bi araştırayim benTeşekkür ederiz canım çok sağol. Kolye kehribar diş kolyesi canım yani dişleri ağrısız acısız çıkarsın diye :) nette bununla ilgili bayağ açıklama var bi bak istersen. Doğal antibiyotik:)
Al bendende o kadar. Gündüz zaten uyumuyorsu da şimdi ne gündüz uyuyor 2 gündür nede gece... benim bebe gitti tamamen zıt bir bebe geldi. Gündüz hiiçbişey yaptırmıyor. Yemek bile yapamadığım oluyor yani. 1 saat uğraşarak uyutuyorum. En fazla 15 dk uyuyor. O sıradada ne yapayım evimi toparlayım yemekmi koyayım kendimmi dinleneyim bilemedim.Merhabaumudum ol hayirli olsun disler..
Benimki bu ara delirdi..5.dis geliyor ustten acayip sismiş..uyuyan cocuk uyumaz oldu..yemiyorda..kolyemiz yok ama ilkler bile cikarken bukadar degildi sanki
Oyy kuzuma Allah şifa versin inşallah dişler çok zorlayacak belliki. Daha büyük olanlar çıkıyordur canım köpek dişleri falan daha zordurMerhabaumudum ol hayirli olsun disler..
canım ben hiç yastık kullanmadım kızım yatakta benim yanımda yatıyorçarşafla yatıyordu sonra çarşafın üzerine etek bezi serdim yine terledi farketmiyor kuzım her türlü terliyor birde baya fazla öyle böyle değilCanım terleme sebebi elyaf yastık olabilir mi? Benim kızım da çok terliyordu tesadüfen bi gün yastıksız yatırdığımda farkettim ki meğer yastık terletiyormuş. O zamandan beri yastıksız yatırıyorum ve hiç terlemiyor :)
canım benim kehribar kolye nedir ben hiç bilmiyorumda cahilliğimi mazur gör diş için iyi geliyor sanırumİyi geceler anneler ve minik bebişleri :) uzun zamandır yazamıyorum ama arada okumaya çalışıyorum. Biz bugün ilk incimizi patlattııııkkkk :) gelsin ısırılan memişler gitsin yara uçlar :)))7+14üz buarada. Kehribar kolyenin faydasını gördüğümüzü düşünüyorum maaşallah her fırsatta kontrol ediyo olmasam farketmezdim:) huysuzluk yapmadı çünkü hiç minik kuzum
bu arada hayırlı olsun canım dişiniz afiyetle yesin bebişin yemekleriniİyi geceler anneler ve minik bebişleri :) uzun zamandır yazamıyorum ama arada okumaya çalışıyorum. Biz bugün ilk incimizi patlattııııkkkk :) gelsin ısırılan memişler gitsin yara uçlar :)))7+14üz buarada. Kehribar kolyenin faydasını gördüğümüzü düşünüyorum maaşallah her fırsatta kontrol ediyo olmasam farketmezdim:) huysuzluk yapmadı çünkü hiç minik kuzum
Bebegin nasil oldu canim istahi nasil biraz arastirma yaptim havuc tohumu istah aciyormus bebislere kullanilir mi bilmiyorum ama netten arastirdigima gore faydasini goren cok.fazlabu arada hayırlı olsun canım dişiniz afiyetle yesin bebişin yemeklerini
Tatlim normal kolye gibi mi.eger öyle ise benim kız kesin yer onu kasla göz arasındaOyy kuzuma Allah şifa versin inşallah dişler çok zorlayacak belliki. Daha büyük olanlar çıkıyordur canım köpek dişleri falan daha zordur
Mugladayim ben 80 e yikattim yaza cikarken ki epey lekeliydiKızlar yakın zamanda koltuk yıkatan var mı? Ne kadar tuttu?
Estağfirullah canım olur mu ne cahilliği:) ben de arkadaşım aracılığı ile tanıştım bu kolyeyle. Eski yüzyıllarda kehribar antibiyotik olarak kullanılırmış. Ağrı olan bölgeye yakın olduğunda iyileştirirmiş. Fosilleşmiş ağaç reçinesiymiş kehribar taşı denen şey. Amber olarak da biliniyor. Şimdi bu taşlardan bebeklere yetişkinlere kolye yapıyorlar ve çok güzel geri dönüşler okudum çoğu kişi faydasını görmüş:) uzun oldu biraz ama işte böyle:)canım benim kehribar kolye nedir ben hiç bilmiyorumda cahilliğimi mazur gör diş için iyi geliyor sanırum
Sen nerden kaca aldın peki canim?Estağfirullah canım olur mu ne cahilliği:) ben de arkadaşım aracılığı ile tanıştım bu kolyeyle. Eski yüzyıllarda kehribar antibiyotik olarak kullanılırmış. Ağrı olan bölgeye yakın olduğunda iyileştirirmiş. Fosilleşmiş ağaç reçinesiymiş kehribar taşı denen şey. Amber olarak da biliniyor. Şimdi bu taşlardan bebeklere yetişkinlere kolye yapıyorlar ve çok güzel geri dönüşler okudum çoğu kişi faydasını görmüş:) uzun oldu biraz ama işte böyle:)
WayyEstağfirullah canım olur mu ne cahilliği:) ben de arkadaşım aracılığı ile tanıştım bu kolyeyle. Eski yüzyıllarda kehribar antibiyotik olarak kullanılırmış. Ağrı olan bölgeye yakın olduğunda iyileştirirmiş. Fosilleşmiş ağaç reçinesiymiş kehribar taşı denen şey. Amber olarak da biliniyor. Şimdi bu taşlardan bebeklere yetişkinlere kolye yapıyorlar ve çok güzel geri dönüşler okudum çoğu kişi faydasını görmüş:) uzun oldu biraz ama işte böyle:)
Her boncuğun arası düğümlü canım ağzına sokamaz kolay kolay ama uyurken çıkarılıyo her ihtimale karşı:)Tatlim normal kolye gibi mi.eger öyle ise benim kız kesin yer onu kasla göz arasındatehlikeli olmuyor mu
Ben verazeyn'den aldım 110 TLye geldi kargo ücretiyleSen nerden kaca aldın peki canim?
Temini internet:) verazeyn, kehribar sepeti vs satan siteler varWayytemini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?