2016 Şubat Anneleri

Merhaba umudum ol hayirli olsun disler..
Benimki bu ara delirdi..5.dis geliyor ustten acayip sismiş..uyuyan cocuk uyumaz oldu..yemiyorda..kolyemiz yok ama ilkler bile cikarken bukadar degildi sanki
Al bendende o kadar. Gündüz zaten uyumuyorsu da şimdi ne gündüz uyuyor 2 gündür nede gece... benim bebe gitti tamamen zıt bir bebe geldi. Gündüz hiiçbişey yaptırmıyor. Yemek bile yapamadığım oluyor yani. 1 saat uğraşarak uyutuyorum. En fazla 15 dk uyuyor. O sıradada ne yapayım evimi toparlayım yemekmi koyayım kendimmi dinleneyim bilemedim.
Allahtan hava serinledi. Akşama kadar yapışık ikizler gibiyiz. mama sandalyesinde durmuyor yerde ben oturursam oturup oynuyor abisi ile oynamıyor babayı hiiç istemiyor. Bagıra bagıra aglayasım var benimde..

Benim minnoşun alt iki dişi var sadece onların yan tarafları kocaman kabarmış. Yukardakilerden önce onlar çıkacak galiba. Sıkıntısının sebebi bu diye ümid ediyorum inş bir patlatsa oda rahatlasa bende..

Merhaba umudum ol hayirli olsun disler..
Benimki bu ara delirdi..5.dis geliyor ustten acayip sismiş..uyuyan cocuk uyumaz oldu..yemiyorda..kolyemiz yok ama ilkler bile cikarken bukadar degildi sanki
Oyy kuzuma Allah şifa versin inşallah dişler çok zorlayacak belliki. Daha büyük olanlar çıkıyordur canım köpek dişleri falan daha zordur

canım ben hiç yastık kullanmadım kızım yatakta benim yanımda yatıyorçarşafla yatıyordu sonra çarşafın üzerine etek bezi serdim yine terledi farketmiyor kuzım her türlü terliyor birde baya fazla öyle böyle değil

canım benim kehribar kolye nedir ben hiç bilmiyorumda cahilliğimi mazur gör diş için iyi geliyor sanırum

bu arada hayırlı olsun canım dişiniz afiyetle yesin bebişin yemeklerini

Kızlar yakın zamanda koltuk yıkatan var mı? Ne kadar tuttu?

Oyy kuzuma Allah şifa versin inşallah dişler çok zorlayacak belliki. Daha büyük olanlar çıkıyordur canım köpek dişleri falan daha zordur
Tatlim normal kolye gibi mi.eger öyle ise benim kız kesin yer onu kasla göz arasında tehlikeli olmuyor mu

canım benim kehribar kolye nedir ben hiç bilmiyorumda cahilliğimi mazur gör diş için iyi geliyor sanırum
Estağfirullah canım olur mu ne cahilliği:) ben de arkadaşım aracılığı ile tanıştım bu kolyeyle. Eski yüzyıllarda kehribar antibiyotik olarak kullanılırmış. Ağrı olan bölgeye yakın olduğunda iyileştirirmiş. Fosilleşmiş ağaç reçinesiymiş kehribar taşı denen şey. Amber olarak da biliniyor. Şimdi bu taşlardan bebeklere yetişkinlere kolye yapıyorlar ve çok güzel geri dönüşler okudum çoğu kişi faydasını görmüş:) uzun oldu biraz ama işte böyle:)

Sen nerden kaca aldın peki canim?

Wayy temini ?

Bizimki emzik düşkünü oldu çok kötü...arada öksürüyor.büyük ihtimal emzik öksürtüyor Boğaz'ını kurutuyor.dalınca ağzından çekeyim diyorum,uykuda bile o kadar kuvvetli tutuyor ki,bıraksa bile Uyanıyor.bu sefer de gece ağZından düşünce çok sık Uyanıyor 40 dk da bir.hele 2 den sonra...aç da değil.çünkü 2 de ve 5 te mamasını veriyorum.mama saati bi uyanır gibi oluyor.sonrası böyle Sıkça uyanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…