Can'ım evet birçok arkadaşı bebeğinin 3. 4. Dişleri çıktı bende çok sorun ediyordum benim oğlumda 4 şubat doğumlu 7. Ay kontrolünde sordum dr a normalde bu ayda çıkması gerekiyormuş fakat 5 ay kadar erken çıkabileceği gibi 5 ay geçte çıkabilirmiş kendi çocugu 13 aylık diş çıkarmış hiç bir sorun yok yani rahat olKızlar 6 şubat doğumlu kıZım önlerde hiç diş yok normal mi. Maşallah her bebişin çıktı dişleri
Sağol canım aynen bazı bebekler 3 4 diş çıkardı bizde ses yok. Buara aşırı huysuzlaştı kızım uyku falan hakgetire belki diştir diyorum bendeCan'ım evet birçok arkadaşı bebeğinin 3. 4. Dişleri çıktı bende çok sorun ediyordum benim oğlumda 4 şubat doğumlu 7. Ay kontrolünde sordum dr a normalde bu ayda çıkması gerekiyormuş fakat 5 ay kadar erken çıkabileceği gibi 5 ay geçte çıkabilirmiş kendi çocugu 13 aylık diş çıkarmış hiç bir sorun yok yani rahat ol
Canim cok fazla kafana takma. Biliyosun her bebek farkli. Benim kizimin 5 aylikken 2 disi cikti, abimin kizi var 1 yasina gircek hala 2 disi var. Annesi cikinca acisini cikariyolar haberin olsun. Saglikli mutlu gunleriniz olsun insallahSağol canım aynen bazı bebekler 3 4 diş çıkardı bizde ses yok. Buara aşırı huysuzlaştı kızım uyku falan hakgetire belki diştir diyorum bende
Kızlar 6 şubat doğumlu kıZım önlerde hiç diş yok normal mi. Maşallah her bebişin çıktı dişleri
benim bebis de 6 Şubat doğumlu canım aynı gün doğmuşlar dışı yok henüz. dün ateşi çıktı zorla indirdik geceleyin. halsiz düştü yavrum benim bugün Dr ye aldık dışTen dolayı sandım fakat viral enfeksiyon başlangıcıymis çok üzüldümKızlar 6 şubat doğumlu kıZım önlerde hiç diş yok normal mi. Maşallah her bebişin çıktı dişleri
Canim cok fazla kafana takma. Biliyosun her bebek farkli. Benim kizimin 5 aylikken 2 disi cikti, abimin kizi var 1 yasina gircek hala 2 disi var. Annesi cikinca acisini cikariyolar haberin olsun. Saglikli mutlu gunleriniz olsun insallah
Kızlar hepinize birden yazıyorum kusura bakmayın. 1ay öncesi falan yazmıştım kızımın dişleri çıktı arkadan diye ozamanlr hep ateşliydi çok huysuz ve iştahsızdı ben onların diş olmasına ihtimal vermeyip doktora götürdüm doktor diş demişti elimede beyaz minik topaklar değiyodu sağ alt ve sol alttan ama şmdi bakıyorum o topaklar yok ama kızım gene huysuz ve iştahsız gün geçtikçede ateşli olmaya başlıyo acaba diş sıkıntısı mı geneNormal canım biz de 7+2yiz,hala diş miş uok
Canım benim çok geçmiş olsun en iyisini yapmışın. Benm teyzemin torunuda ateşleniyodu çok diş diye üstüne düşmediler meğer çocuk enfeksiyon kapmış ciğerlerine kadar inmiş. Ateş konusu çok tehlikeli temkinli davranmakta fayda var en doğrusunu yapmışın sen. Bana da asm deki hemşire diş ateşi 37 38i geçmez geçerse her ihtimale karşı dr.ye götür demiştibenim bebis de 6 Şubat doğumlu canım aynı gün doğmuşlar dışı yok henüz. dün ateşi çıktı zorla indirdik geceleyin. halsiz düştü yavrum benim bugün Dr ye aldık dışTen dolayı sandım fakat viral enfeksiyon başlangıcıymis çok üzüldümonu öyle görünce çok bitkin uyuyamıyor da
teşekkür ederim canım benim en yüksek ateşi 38.4 tü ama kolay inmedi. çok şükür şimdi biraz da olsa kendine geldi. Dr ilaç vermedi senin dediğin gibi ateşi için dikkat et dedi. en önemli şey ateşinin çıkmamasıymis 6 yasa kadar dikkat etmek gerekiyomus. Allah tüm bebislere sağlık sıhhat versin. çok zor bebeğin hasta olmasi canımdan can gitti resmen allahım korusun minnosumu sağlık versin. evet senin bebeğin azı dişleri çıkmıştı bende sana bi arkadasin kızınında önce azı dişleri çıkmışti diye yazmıştım. şimdi onlar yok mu yani?Kızlar hepinize birden yazıyorum kusura bakmayın. 1ay öncesi falan yazmıştım kızımın dişleri çıktı arkadan diye ozamanlr hep ateşliydi çok huysuz ve iştahsızdı ben onların diş olmasına ihtimal vermeyip doktora götürdüm doktor diş demişti elimede beyaz minik topaklar değiyodu sağ alt ve sol alttan ama şmdi bakıyorum o topaklar yok ama kızım gene huysuz ve iştahsız gün geçtikçede ateşli olmaya başlıyo acaba diş sıkıntısı mı gene
Canım benim çok geçmiş olsun en iyisini yapmışın. Benm teyzemin torunuda ateşleniyodu çok diş diye üstüne düşmediler meğer çocuk enfeksiyon kapmış ciğerlerine kadar inmiş. Ateş konusu çok tehlikeli temkinli davranmakta fayda var en doğrusunu yapmışın sen. Bana da asm deki hemşire diş ateşi 37 38i geçmez geçerse her ihtimale karşı dr.ye götür demişti
Çok geçmiş olsun canm Allah göstermesin hastalık. Valla anlamadım önce elime değen sertlikler yok arkada olduğu için de kızım ağzını açıp baktırmıyo ama diş etleri çok şişti damakları falan kabardı artk şiştiği için mi elime değmiyo anlamıyorum yaniteşekkür ederim canım benim en yüksek ateşi 38.4 tü ama kolay inmedi. çok şükür şimdi biraz da olsa kendine geldi. Dr ilaç vermedi senin dediğin gibi ateşi için dikkat et dedi. en önemli şey ateşinin çıkmamasıymis 6 yasa kadar dikkat etmek gerekiyomus. Allah tüm bebislere sağlık sıhhat versin. çok zor bebeğin hasta olmasi canımdan can gitti resmen allahım korusun minnosumu sağlık versin. evet senin bebeğin azı dişleri çıkmıştı bende sana bi arkadasin kızınında önce azı dişleri çıkmışti diye yazmıştım. şimdi onlar yok mu yani?
amin canım çok teşekkür ederim. arkayi zor görürsün canım benim bebis on tarafı bile göstermiyor gülmese fark etmeyeceğiz bile şişlik var mı yok mu diye!Çok geçmiş olsun canm Allah göstermesin hastalık. Valla anlamadım önce elime değen sertlikler yok arkada olduğu için de kızım ağzını açıp baktırmıyo ama diş etleri çok şişti damakları falan kabardı artk şiştiği için mi elime değmiyo anlamıyorum yani
Demek hepsi aynı bu bebişlerin inşallah hayırla çıkar canım dişleri çok sıkıntı vermeden. Buarada bayramın mübarek olsun :)amin canım çok teşekkür ederim. arkayi zor görürsün canım benim bebis on tarafı bile göstermiyor gülmese fark etmeyeceğiz bile şişlik var mı yok mu diye!
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun sağlıkla dolu nice bayramlara:)Demek hepsi aynı bu bebişlerin inşallah hayırla çıkar canım dişleri çok sıkıntı vermeden. Buarada bayramın mübarek olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?