bızım bebısde de pıpı ucunda problem vardı doktor ılerde ıltıhap yapabılır demıstı bu yuzden 40 gunlukken sunnet oldu
anladım canım. Valla her bebek farklı bız de kardesımle cok kolay uyurmusuz annem oyle derdi. Bızımkı o konuda ıyı hatta dun gece erken yattı 8.30da yattı gece uyanır dedım uyanmadı sabah 4.30da uyandı ben şok.ozka82
Canım ben uyku eğitimine gecemiyrium.Sürekli dönüyor pis pis yapmama fırsat bile vermiyor. Bu arada maşallah size :)
Sepet besikler küçük oluyor bence normal karyola dediğimiz besiklerden alSize danışmak istediğim birşey var.
Ben ilk zmnlar için park beşik almıştım. Şimdi hareketlenince onu oyun alanı yaptım. Haliyle beşiğimiz yok artık. Bir sürü model baktım ve ii ce kafam karıştı. 8. Ayımıza girdik. Ben şimdi bundan sonrası için nasıl bişey bakabilirim? Fikir istiyorum.
Anne yanımı sepet mi normal ahşap beşik mi?
Can'ım anne sütü içiyor ek gıdaydım az yiyorsa sorun yoktur bence benim oğlum armut muz karışımı meyve püresi yiyince çok susuyor çünkü epey tatlı bir karışım onu dene bakalım yine mi su içmeyecekKızlar halen bebeğim su içmiyor bn napacağım
ayyy kıyamam ben ona hadi atlatmışsınız canım çok geçmiş olsun en kısâ sürede çabucak iyileşir inşallahAmin canım. Bizde dün olduk. Bitti çok şükür. Sdc ilk anesteziden çıkarken ağladı. O zmn dedim hata yaptım galiba. Ama bi kaç saat sonra eski haline döndü maşallah.
canım sanırım kızlar cadaloz oluyor benimki1 deen önce uyumaz sık sıkkk bağırarak uyanır uyanıkken mama içmez ek gıdayı zorla birkaç kaşık yer ağlaya sızlaya dışarı çıktığımızzzda arabasında durmaz çığlık atıp kucağa aldırır kendisiniAllahimmmm mama sandalyesinde uyuyor bebek.zira bana film sahnesi gibi geliyo benim kız ile seninkini mukayese ediyorum da benim cadi önündeki tabyaya vura vura yemek yiyor.icindn hayvan çıkıyr yemek yerken
Az kaldı canım az daha sabır emeklemeye başladığı zaman kolların rahatlar. Tabi o zamanda peşinde koşturmalar başlayacak :) .firkan canım valla nasıl gitsin işte... Bi hayli yorucu
Gece uykularımız çok sıkıntılı, bağırarak ağlıyor, sık uyanıyor.
Gündüz uykumuz kısaldı.
Sürekli kucak istiyor, en kısa zamanda emeklese de biraz kollarım dinlense...
Oturmayı henüz tam beceremiyoruz.
Bu ayın 9unda 7 aylık olucak ama ekgıda denemeleri başarılı geçmiyor, suyu bir türlü içmiyor M mambia
Yakında gene eşimin ve benim memleketlerimize gidilcek, bayram yorucu olucak, kurbanı eşimin memleketinde kesicez.
Valiz hazırlamaya başlıcam, uff gözümde büyüyor herşey.
Onuda verdim canım yine içmiyor. Ek gıda yı çok vermiyorumCan'ım anne sütü içiyor ek gıdaydım az yiyorsa sorun yoktur bence benim oğlum armut muz karışımı meyve püresi yiyince çok susuyor çünkü epey tatlı bir karışım onu dene bakalım yine mi su içmeyecek
Aynen canım bardaktan verdim yine içmedi bardağı kemiriyor su ağzına gelince çıkartıyor. Kaşıkla verdim. Kaç tane biberon aldım yok içmiyor bizimde 7 . Ayım ız bittifirkan canım valla nasıl gitsin işte... Bi hayli yorucu
Gece uykularımız çok sıkıntılı, bağırarak ağlıyor, sık uyanıyor.
Gündüz uykumuz kısaldı.
Sürekli kucak istiyor, en kısa zamanda emeklese de biraz kollarım dinlense...
Oturmayı henüz tam beceremiyoruz.
Bu ayın 9unda 7 aylık olucak ama ekgıda denemeleri başarılı geçmiyor, suyu bir türlü içmiyor M mambia
Yakında gene eşimin ve benim memleketlerimize gidilcek, bayram yorucu olucak, kurbanı eşimin memleketinde kesicez.
Valiz hazırlamaya başlıcam, uff gözümde büyüyor herşey.
benım bıldıgım erkekler daha zor oluyo yanlısmı bılıyorum:) Sız benım bebıse bakmayın ya o numunelık. Ben yere halının uzerıne battanıye onun uzerıne de nevresım serdım. Uzerınde oyun halısı ve oyuncakları var, yemegını yedıkdıkten sonra oraya koyuyorum karnı acına ya da uykusu gelene kadar kendısı oynuyor ama hep kontroldeyım cunku kanepenın altına gırmeye calısıyorcanım sanırım kızlar cadaloz oluyor benimki1 deen önce uyumaz sık sıkkk bağırarak uyanır uyanıkken mama içmez ek gıdayı zorla birkaç kaşık yer ağlaya sızlaya dışarı çıktığımızzzda arabasında durmaz çığlık atıp kucağa aldırır kendisini
doktoruna danıstınmı canım nıye ıcmezmıs. Kaynatıp mı verıyorsun suyu. Ben hem bardaktan hem bıberondan verıyorum ama bıberondan pek ıcmıyor genelde bardaktan (cay bardagı) verıyorum ama cok az ızıyor, gunde yarım cay bardagı felandır ıctıgıAynen canım bardaktan verdim yine içmedi bardağı kemiriyor su ağzına gelince çıkartıyor. Kaşıkla verdim. Kaç tane biberon aldım yok içmiyor bizimde 7 . Ayım ız bitti
Canım sordum. Sadece suya mı yapıyor dedi bende evet dedim biraz daha takip et içmezse getir dedi. Benimki günde bir yemek kaşığı içiyor o da zorladoktoruna danıstınmı canım nıye ıcmezmıs. Kaynatıp mı verıyorsun suyu. Ben hem bardaktan hem bıberondan verıyorum ama bıberondan pek ıcmıyor genelde bardaktan (cay bardagı) verıyorum ama cok az ızıyor, gunde yarım cay bardagı felandır ıctıgı
Canım cok efor sarfettırmeye bak o zaman ıllakı uykusu gelır. Benımkı de ıkı kez uyuyor bırı 45 dakıka suruyor bırı 1 saat. Gece de toplam 12-13 saat uyuyor yanı toplamda 14-15 saat felan oluyorAz kaldı canım az daha sabır emeklemeye başladığı zaman kolların rahatlar. Tabi o zamanda peşinde koşturmalar başlayacak :) .
Benimkininde gündüz uykuları o kadar azaldıki erken yaşta bırakacak diye korkuyorum. İyice pert olmadan iyice uykusu gelmeden uyumuyor. Uyusada en fazla 10 dk sonra uyanıyor
Ek gıda için ise aceleye gerek yok illa farklı birşeyler yiyecek diye bir durum yok. Ek gıda için çok geçde degil. Şimdilik bebegin annesütünden başka birşeyler olduğunuda anlasın tadına baksın yeter. Asıl gıda annesütü zaten. Güzel emiyorsa sıkıntı yapma.
yanı demekkı susamıyor bu bebıs benım anladıgım. anne sutunu cok alıyor demekkı yetıyor. kabızlık vs yoksa dert etme bence. Bernım sutum gundur az gelıyor sadece gece ıyı emıyor o yuzden susuyor dıye dusunuyorumCanım sordum. Sadece suya mı yapıyor dedi bende evet dedim biraz daha takip et içmezse getir dedi. Benimki günde bir yemek kaşığı içiyor o da zorla
Kaynatıp verdim dün kaynatmadan verdim onu da içmedidoktoruna danıstınmı canım nıye ıcmezmıs. Kaynatıp mı verıyorsun suyu. Ben hem bardaktan hem bıberondan verıyorum ama bıberondan pek ıcmıyor genelde bardaktan (cay bardagı) verıyorum ama cok az ızıyor, gunde yarım cay bardagı felandır ıctıgı
Evet canım ek gıda çok fazla vermiyorumyanı demekkı susamıyor bu bebıs benım anladıgım. anne sutunu cok alıyor demekkı yetıyor. kabızlık vs yoksa dert etme bence. Bernım sutum gundur az gelıyor sadece gece ıyı emıyor o yuzden susuyor dıye dusunuyorum
senın sutun nasıl cok gelıyormu? anne sutunun buyuk bır kısmı sudan olusuyor ya eger sutun coksa dert etme ıllakı ıcecek bu bebıs bu suyu vaktı gelınceKaynatıp verdim dün kaynatmadan verdim onu da içmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?