annesi o daha çok küçük herkesin canı kıymetli sen rahat ve mutlu olki oda huzurlu olsun söylemek kolay belki ama Allah dermansız dert vermesin
bende uykusu gelir gelmez yatırıyorum aynen uyku düzeni değişince cildiriyor. bi şey bulmaliyim gece uyanmalari içinEmzık almadı bızımkısı canım. Cok uykusu gelmeden yatırıyorum ben yoksa uyku duzenı degısınce huzursuz oluyor.
geçmiş olsun canım atlattıgina sevindimAmin canım. Bizde dün olduk. Bitti çok şükür. Sdc ilk anesteziden çıkarken ağladı. O zmn dedim hata yaptım galiba. Ama bi kaç saat sonra eski haline döndü maşallah.
Cnm gecmis olsun burda bi ark bebegide oyleydi kendiliginden indi belki iner cnm...
dedıgım gıdı yapabılırsın canım, zorlu bır surec ama bır kez duzenı oturttunmu gerısı gelıyor. Eger ac olmadıgından emınsen uyandıgında cok aglıyorsa kucagına alıp bıraz pıspıslayıp gerı yatır, cok az su verebılırsın ama emzırme. Kendı uyuyana kadar bu sekulde yap, cok aglamazsa kucagına alma bıle sadece basını oksa elını tut. Ben bu sekılde yaptım ve gece uyansa bıle ınk mınk edıp gerı uyuyorbende uykusu gelir gelmez yatırıyorum aynen uyku düzeni değişince cildiriyor. bi şey bulmaliyim gece uyanmalari için
Bir ara oldu cnm.ama şimdi yok Allah'a şükürbizde o haller devam ediyor. çalışırken yatamiyordu ok dedim tatilde de aynı:)valla bu erkekler bi garip.
benim bebis de aynı canım gece 5 6 kez kalkıyor emmeden uyumuyor emzirmesem basıyor yaygarayi. ben bi çözüm bulamadım. iki gündür gece ağlayarak uyanıyor nedenini bulamadım sizde öyle bi şey oldu mu hiç?
Kızım ilk dişini patlatmadan önce aynen dediğin gibiydi feryat figan uyanıyordu bu birkaç gündür yine öyle bence alttaki ikinci diş ağrısı var bebeğimin sende bi takip et bakalım diş mi canımbizde o haller devam ediyor. çalışırken yatamiyordu ok dedim tatilde de aynı:)valla bu erkekler bi garip.
benim bebis de aynı canım gece 5 6 kez kalkıyor emmeden uyumuyor emzirmesem basıyor yaygarayi. ben bi çözüm bulamadım. iki gündür gece ağlayarak uyanıyor nedenini bulamadım sizde öyle bi şey oldu mu hiç?
Çok geçmiş olsun canım.Amin canım. Bizde dün olduk. Bitti çok şükür. Sdc ilk anesteziden çıkarken ağladı. O zmn dedim hata yaptım galiba. Ama bi kaç saat sonra eski haline döndü maşallah.
Gece yatmadan verince çok iyi uyuyor. Vermezsem uyumuyor.Bi nesil arımamayla büyümüş canım sen bozma düzeninifirkan , bende almıştımda açmadım kutusu duruyo , kakasını 5_6 günde yapıyo o yüzden de pirinçunu veremiyorum, cicibebe verince bikaç saate yapıyo dr da asla verme dedi ama napayım 3.gün 2 bisküvi veriyorum yapıyo dr,u herzaman dinlemek mümkün olmuyo malesef
Masallah ya boyle bebeklerde mi varmışKızlar uyku ıle ılgılı bırseyler yazayım. Benımkı 6.5 aylık , 4 aylık olduktan sonra genelde gece bır kez uyanmaya basladı. Ben gun ıcınde yaptıklarımı yazayım belkı faydası olur.
Gece 8.30-9.30 arası uyuyor(uykusu geldıgınde zaten ses tonunda anlıyorum, oncesınde mamasını yemıs oluyor, ben emzırıyorum ve gozlerı acıkken yatagına koyuyorum. Odadan cıkıyorum ve beklıyorum. Genelde bıraz aglıyor(tız sesle) ve uyuyakalıyor. Sonra gıdıyorum ustunu ortuyorum. Eger yuksek sesle aglar ve uykuya dalamazsa kucagıma alıp pıspıslayıp tekrar yatırıp beklıyorum. Kendısının uykuya dalmasını beklıyorum yani.
Gece bazen 1-2 arası uyanıyor ama aglamadan gerı uyuyor, bazen de tız bıs sesle aglıyor ama yıne beklıyorum , hatta bazen yanına gıtmıyorum, yuksek sesle aglarsa ve tok oldugundan emınsem kucagıma alıp bıraz pıspıslıyorum gerı koyuyorum(genelde uyuyor). Sabaha karsı 4-6 arası uyanıyor ve her ıkı gogsumden emzırıyorum. Bu saatten sonra bazen hemen gerı uyuyor bazen de 1-2 saatkadar uyanık kalıp 8 cıvarı tekrar uyuyor(2-2.5 saat daha uyuyor). Yanı toplamda 11-12 saat uyumus oluyor.
10-11 arası kahvaltı yaptırıyorum. 2-3 arası ogle yemegı yedırıyorum. aksam 6-7 arası da meyvelı kasık mamasını verıyorum. Yatmasına yakın mamasını yapıyorum ve yatarken emzırıyorum
Gun ıcınde bır ya da ıkı kez uyuyor. Bu uyumalar ya 45 dakıka ya 1 saat kadar oluyor. Yıne uykusu geldıgınde besıgıne koyuyorum kendısının uyumasını beklıyorum. Bazen oyun halısında uyuyakalıyor ben ustunu ortuyorum yatagına goturmuyorum.
Her bebek farklıdır, benımkısını bır sıkıntısı yoksa bu sekılde uyuyor.Duzenı sevıyor ve duzenı bozulunca huzursuz oluyor
uyku egitimi vermeyi denedinmi canimfirkan arimama en yuksek seker oranina sahipmis ondan olabilirmi verme demesi.
Bidee ben ne verirsem veriim iyaniyor.hatta 2 saate 1 uyaniyo dediydim o bile nazar oldu hemen aha bu gece uyandi uyumiyor 1 saattir baya acildi uykusu.ki gunfuzde iyi uyumadi yorgun...ne guzel sizin bebeler anladiim kadariyla epey kesintisz uyuyor.2 cocuuk var 2side oyle olmadi..bide calisiyorum.ki sorma
bızım bebısde de pıpı ucunda problem vardı doktor ılerde ıltıhap yapabılır demıstı bu yuzden 40 gunlukken sunnet olduCanım 6.aydan sonra tehlike arz etmeye başlıyor. İçeride kaldığı sürede çürümeye başlarmış. Bu aydan sonra inme oranı çok çok düşük. Üstelik pipi ucu darlığı olduğu için en kısa sürede sünnet önerdi. Ayrı ayrı çocuğa acı olmasın 6 yı bekleyelim demişti. Biz 7 yi bitirdik. İnmedi. Dünde oldu çok şükür. Geçti. Gitti.
Allahimmmm mama sandalyesinde uyuyor bebek.benim minnak mama sandalyesinde uyuyakaldi
bızımkı de vuruyo canım oyle masum uyuduguna bakma:)Allahimmmm mama sandalyesinde uyuyor bebek.zira bana film sahnesi gibi geliyo benim kız ile seninkini mukayese ediyorum da benim cadi önündeki tabyaya vura vura yemek yiyor.icindn hayvan çıkıyr yemek yerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?