2016 Şubat Anneleri

annesi o daha çok küçük herkesin canı kıymetli sen rahat ve mutlu olki oda huzurlu olsun söylemek kolay belki ama Allah dermansız dert vermesin

Amin canım. Bizde dün olduk. Bitti çok şükür. Sdc ilk anesteziden çıkarken ağladı. O zmn dedim hata yaptım galiba. Ama bi kaç saat sonra eski haline döndü maşallah.

Bi nesil arımamayla büyümüş canım sen bozma düzenini firkan , bende almıştımda açmadım kutusu duruyo , kakasını 5_6 günde yapıyo o yüzden de pirinçunu veremiyorum, cicibebe verince bikaç saate yapıyo dr da asla verme dedi ama napayım 3.gün 2 bisküvi veriyorum yapıyo dr,u herzaman dinlemek mümkün olmuyo malesef

Cnm gecmis olsun burda bi ark bebegide oyleydi kendiliginden indi belki iner cnm...

Canım 6.aydan sonra tehlike arz etmeye başlıyor. İçeride kaldığı sürede çürümeye başlarmış. Bu aydan sonra inme oranı çok çok düşük. Üstelik pipi ucu darlığı olduğu için en kısa sürede sünnet önerdi. Ayrı ayrı çocuğa acı olmasın 6 yı bekleyelim demişti. Biz 7 yi bitirdik. İnmedi. Dünde oldu çok şükür. Geçti. Gitti.

bende uykusu gelir gelmez yatırıyorum aynen uyku düzeni değişince cildiriyor. bi şey bulmaliyim gece uyanmalari için
dedıgım gıdı yapabılırsın canım, zorlu bır surec ama bır kez duzenı oturttunmu gerısı gelıyor. Eger ac olmadıgından emınsen uyandıgında cok aglıyorsa kucagına alıp bıraz pıspıslayıp gerı yatır, cok az su verebılırsın ama emzırme. Kendı uyuyana kadar bu sekulde yap, cok aglamazsa kucagına alma bıle sadece basını oksa elını tut. Ben bu sekılde yaptım ve gece uyansa bıle ınk mınk edıp gerı uyuyor

Bir ara oldu cnm.ama şimdi yok Allah'a şükür

Kızım ilk dişini patlatmadan önce aynen dediğin gibiydi feryat figan uyanıyordu bu birkaç gündür yine öyle bence alttaki ikinci diş ağrısı var bebeğimin sende bi takip et bakalım diş mi canım

Kizlar bebisleriniz nefes alislari nasil? Sanki oglum hizli nefes aliyormus gibi geliyor surekli hareket halinde ondan mi acaba? Uyurken saydim dk da 29-30 kez aliyo. Normal mi ki? Sizinkiler nasil?

Amin canım. Bizde dün olduk. Bitti çok şükür. Sdc ilk anesteziden çıkarken ağladı. O zmn dedim hata yaptım galiba. Ama bi kaç saat sonra eski haline döndü maşallah.
Çok geçmiş olsun canım.

Gece yatmadan verince çok iyi uyuyor. Vermezsem uyumuyor.
En güzeli kendin muhallebi yapmak ama oda çok uzun sürüyor. Pişir soğut.
Bu hazır pirinçunları hemen pişiyor. Her doktor farklı konuşuyor işte. Bütün kaşık mamaları için dese anlarım da sadece arımama demesi ilginç gerçekten.
Bende bazen dinlemiyorum doktorları
Kakasını yapmıyorsa muhallebi vermemekle iyi yapıyorsun. Kayısı üzüm versen daha kolay yapar belki.. İnş bagırsakları biran önce düzene girer.

firkan arimama en yuksek seker oranina sahipmis ondan olabilirmi verme demesi.

Bidee ben ne verirsem veriim iyaniyor.hatta 2 saate 1 uyaniyo dediydim o bile nazar oldu hemen aha bu gece uyandi uyumiyor 1 saattir baya acildi uykusu.ki gunfuzde iyi uyumadi yorgun...ne guzel sizin bebeler anladiim kadariyla epey kesintisz uyuyor.2 cocuuk var 2side oyle olmadi..bide calisiyorum.ki sorma

Masallah ya boyle bebeklerde mi varmış

uyku egitimi vermeyi denedinmi canim

bızım bebısde de pıpı ucunda problem vardı doktor ılerde ıltıhap yapabılır demıstı bu yuzden 40 gunlukken sunnet oldu

benim minnak mama sandalyesinde uyuyakaldi
Allahimmmm mama sandalyesinde uyuyor bebek. zira bana film sahnesi gibi geliyo benim kız ile seninkini mukayese ediyorum da benim cadi önündeki tabyaya vura vura yemek yiyor.icindn hayvan çıkıyr yemek yerken

Allahimmmm mama sandalyesinde uyuyor bebek. zira bana film sahnesi gibi geliyo benim kız ile seninkini mukayese ediyorum da benim cadi önündeki tabyaya vura vura yemek yiyor.icindn hayvan çıkıyr yemek yerken
bızımkı de vuruyo canım oyle masum uyuduguna bakma:)

ozka82
Canım ben uyku eğitimine gecemiyrium. Sürekli dönüyor pis pis yapmama fırsat bile vermiyor. Bu arada maşallah size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…