• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Teşekkür ederim inşallah kötü şeyler duymam doktorumdan. Çok dua edin bana nolur. Rabbim en kısa sürede bana da güzel haberler nasip etsin inşallah. Dediklerinizi doktoruma da söyleyeceğim yarın
Bir teselli olur mu bilmiyorum ama en azından gebe kalabiliyorsunuz❤️ bir eczacı olarak şunu tavsiye edebilirim hem eşiniz hem siz yumurta ve sperm kalitesini artırıcı gıda takviyesi kullanabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu geçen pazartesi idrar testinden ve kan soncumdan öğrenmiştim İlk beta hcg 886’ydı bir hafta geçti ve ilk kontrolüme gittim devlet hastanesinde doktor karından baktı kese vs.. hiçbirşey göremedi kan ver olmadı alttan bakarız dedi ve progestron testi de yaptı bugünkü sonucum bunlar yükselme var ama neden ultrasonda görünmedi kafam karıştı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😣
Eki Görüntüle 3521919
Canım hcg artışı ve progesteron değerin sağlıklı bir gebelik gibi duruyor. Kilon varsa, rahim arkaya yerlesimliyse, ultrason cihazı eskiyse filan bazen zor görülebiliyor. İdrara sıkışık olunca daha kolay gözüküyor bir de. İnşallah bir sıkıntı yoktur

Canım hcg artışı ve progesteron değerin sağlıklı bir gebelik gibi duruyor. Kilon varsa, rahim arkaya yerlesimliyse, ultrason cihazı eskiyse filan bazen zor görülebiliyor. İdrara sıkışık olunca daha kolay gözüküyor bir de. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Kilolu degılım hatta baya zayıfım diyebilirim 😞hastane çok eski bi devlet hastanesiydi belkide dedıgın gibi cihaz eskiydi özele gideceğim kesin inşallah sağlıklıdır 🙏

Kızlar benin bugun doktor randevum vardı. 6+3 kalp sesini duyduk şükür daha cılız baya ama ufak daha normal böyle olması dedi. Çok şükür. Kese etrafında kanama alanı devam ediyo dedi. Progesteron duphastaron yazdı 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Şu ilaçlara gerek olmıcak döneme geçmek istiyorum bir an önce

Kızlar şimdi kimler ne kadarlık hamile? Haftamız günümüz kaç, parça parça olunca herkesinki karıştı bende 🥹😅

Evet bende arastiriyorum bu aralar ve hic bir fikrim yok eger sende bilgi edinirsen bana bilgi verir misin cunku yakin zamanda bende alicam 🌸

Benim suan 6+5 seninki ne kadar hamile olmadan oncr haftalar cok cabuk gecerdi smdi gecmek bilmiyor 😅
Ben de oğlum doğduktan sonra baktım yetişemiyorum çamaşırlara evde de 2 tane kedi var bir de diye bosch aldım 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum, hiçbir çamaşırı da deformasyon olmadı

Ben de oğlum doğduktan sonra baktım yetişemiyorum çamaşırlara evde de 2 tane kedi var bir de diye bosch aldım 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum, hiçbir çamaşırı da deformasyon olmadı
Kedi tüylerini topluyor mu ne açıdan kedi var dediniz🙂 bizde de kedi var iyiyse alayım ben de

Günaydın kızlar, kasık ağrısı ve mide bulantısı gibi belirtiler bende de dün akşam itibariyle gitti. Cidden olunca neden var, yok olunca neden yok modundayım 😢 aynı durumu yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu geçen pazartesi idrar testinden ve kan soncumdan öğrenmiştim İlk beta hcg 886’ydı bir hafta geçti ve ilk kontrolüme gittim devlet hastanesinde doktor karından baktı kese vs.. hiçbirşey göremedi kan ver olmadı alttan bakarız dedi ve progestron testi de yaptı bugünkü sonucum bunlar yükselme var ama neden ultrasonda görünmedi kafam karıştı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😣
Eki Görüntüle 3521919
Devlet hastanelerinin cihazları çok eski ve kötü o yüzden görememişlerdir. Değerleriniz gayet yerinde ve sağlıklı duruyor❤️

Günaydın kızlar, kasık ağrısı ve mide bulantısı gibi belirtiler bende de dün akşam itibariyle gitti. Cidden olunca neden var, yok olunca neden yok modundayım 😢 aynı durumu yaşayan var mı
sabah serviste gelirken allah allah niye midem bulanmıyo acaba diye düşüne düşüne geldim bi gerginlikle :D hepimiz aynıyız büyük ihtimalle, hamileliğin kötü yanı da bu işte. tadını çıkaramıyoruz bir şey mi oldu bilinmezliğinden... seni çok iyi anlıyorum ❤️

Kizlar merhaba pazar akşamı saldiriya uğradik ve darp edildim kafam ve bogazimdan , boğazimda ağri var doktoruma gitsem mi bebek etkilenmişmidir meme hassasiyetim azaldı ama kasiktaki kasilmalarim ara sira seklinde devam ediyor suanda 4,6 hafta veya önümüzdeki hafta 6 hafta olacak onumu beklesem progestan kullanıyorum zaten

sabah serviste gelirken allah allah niye midem bulanmıyo acaba diye düşüne düşüne geldim bi gerginlikle :KK70: hepimiz aynıyız büyük ihtimalle, hamileliğin kötü yanı da bu işte. tadını çıkaramıyoruz bir şey mi oldu bilinmezliğinden... seni çok iyi anlıyorum ❤️
Dün gergin, kaos dolu bir iş hayatı yaşadım buna bağladım 😬 inşallah tadını çıkaracağımız zamanları görürüz 🤍

Kizlar merhaba pazar akşamı saldiriya uğradik ve darp edildim kafam ve bogazimdan , boğazimda ağri var doktoruma gitsem mi bebek etkilenmişmidir meme hassasiyetim azaldı ama kasiktaki kasilmalarim ara sira seklinde devam ediyor suanda 4,6 hafta veya önümüzdeki hafta 6 hafta olacak onumu beklesem progestan kullanıyorum zaten
Çok geçmiş olsun, yaşadığın duruma çok üzüldüm. Yaşadığın stresten belki böyle hissediyorsun, içini rahat tutmaya çalış 🤍Bence bir görün için rahat etsin

çok ama çok geçmiş olsun. yaşadığın durumun stresinden kaynaklı da olabilir ama yine de için rahat olsun diye bence gidedebilirsin zaten haftaya gittiğinde kontrol muayenesi olur. için rahatlamış olur en azından.
Dün gergin, kaos dolu bir iş hayatı yaşadım buna bağladım 😬 inşallah tadını çıkaracağımız zamanları görürüz 🤍
ay bu iş hayatı zaten bitiriyo bizi allah kahretsin :D çok geçmiş olsun geçti gitti diyelim.

Selam Güzel Ağustos anneleri

ÖNEMLİ

LÜTFEN LİSTEYE EKLENMEK İCİN BENİ (@ ELDORİN) ETİKETLEYEREK

YAŞ, KAÇINCI ÇOCUK, SON ADET TARİHİ (EĞER GORULDUYSE) KESE VE KALP ATIŞI TAHMİNİ DOGUM TARİHİ YAZİNİZ.

mzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Sevgiler ❤️

ANNE ADIYAŞKaçıncı
Çocuk
SAT. KESEKALP ATIŞI💓💙🩷T D T
tilyam tilyam 30225 Ekim5+46+431 Temmuz
Eldorin Eldorin 35223 Ekim01 Ağustos
@Sakayik3533125 Ekim4+66+501 Ağustos
@turuncusev27125 Ekim5+07+401 Ağustos
@Bu benim dunyam35225 Ekim5+37+301 Ağustos
@Heyecanli8935326 Ekim5+402 Ağustos
Umutvari Umutvari 32124 Ekim5+15+602 Ağustos
Sondurak2515 Sondurak2515 29326 Ekim02 Ağustos
@papatya insan31214 Kasım02 Ağustos
@gcmnkiz28127 Ekim5+45+403 Ağustos
@Mercan2430130 Ekim5+16+203 Ağustos
Wunsch_dk Wunsch_dk 29128 Ekim5+104 Ağustos
A anoniiim 33129 Ekim5+06+005 Ağustos
M maysahanim 24129 Ekim05 Ağustos
94bassuk 94bassuk 30229 Ekim4+36+205 Ağustos
@nonsense3834329 Ekim5+06+205 Ağustos
@RukiyeKK36229 Ekim6+205 Ağustos
@kngl99932130 Ekim5+06+206 Ağustos
@elafel29130 Ekim4+306 Ağustos
Flowersgirl57 Flowersgirl57 29130 Ekim5+46+206 Ağustos
ben boyle sey gormedim ben boyle sey gormedim 34230 Ekim5+607 Ağustos
@pitircikkurdu28131 Ekim5+207 Ağustos
@alra55552314 Kasım4+607 Ağustos
@mirage123621 Kasım4+608 Ağustos
@Pukito2711 Kasım08 Ağustos
@yulafff3311 Kasım08 Ağustos
@karamel Latte2711 Kasım5+408 Ağustos
@Cemile hatun4022 Kasım5+15+608 Ağustos
@shneh3111 Kasım5+308 Ağustos
@miremsux28131 Ekim09 Ağustos
I ioniq66 3013 Kasım5+110 Ağustos
@Gareysar2823 Kasım10 Ağustos
@hobicianne2725 Kasım11 Ağustos
@sonsuzaskk3615 Kasım11 Ağustos
V Visnee_ 3426 Kasım4+613 Ağustos
@Merve35532847 Kasım5+013 Ağustos
@karenhan342 ikiz30 Ekim4+65+613 Ağustos
C cirozbaligi 3326 Kasım13 Ağustos
@8996asya28131 Ekim14 Ağustos
@Jokeranne3317 Kasım4+414 Ağustos
Leylambaharim Leylambaharim 3521 Kasım15 Ağustos
@mira mubi311 ikiz8 Kasım4+4
5+1(sürpriz ikinci kese)
15 Ağustos
@tetra3028 Kasım15 Ağustos
@sumeyyesk2429 Kasım16 Ağustos
@bettysbb30112 kasım19 Ağustos
11limon11 11limon11 33215 Kasım22 Ağustos
@cikoton27115 Kasım22 Ağustos
@akrephanim33116 Kasım23 Ağustos
@nnurrcann24113 Kasım23 Ağustos
Eldorin Eldorin 23 yaş 13 kasım 1.çocuk nasipse
Tahmini 20 agustos

Hemen git. Hiç aksatma. Ben şu an öyle tuhaf şeylerin içindeyim ki. 1 haftada yaşadığımı bir ben biliyorum bir Allah. Açık kahve lekeler geldi doktora gittim betama bakıldı normal denildi. Sonra ptesi doktorum keseme baktı her şey normal Progestan verelim dedi lekeler için günde 3 kere aldım. Çarşamba sabah tuvalete uyandım kan geldi bildiğin kan tuvaletimi yaptım sanki/ acile gittik koşarak. Kesemin şekli düzensiz yolc saç var ince bir fetüs de görebiliyorum dedi ama kanama var dedi. Progestanı kes düşecek dedi. Kendi doktoruma gittim. Doktorumda baktı progestana devam et. Düşecekse zaten Progestan tutmaz onu dedi. Kesem aşağı inmiş. Daha ne yaşadığımı anlayamıyorum bile 1 haftada hayat altından üstüne geldi. Ve yatıyorum düşmesini bekliyorum sanki bekliyorum öyle. Müdahale edemiyorlar. Allah kimseye yaşatmasın o yüzden git canım Allah korusun ikinizide 🥹🤲🏼
Merhabalar herkese. Şu anlık güzel haberlerim var. Benim miniğim yaşamayı seçmiş gibi görünüyor. Dün doktor kontrolüm vardı. Düşük yaptığını öğreneceğim diye gittim ama hani bi kanama vs olmadı ekstra ama sanki hissetmiyorum onu bana öyle geliyordu. Karından muayene etti önce bende kesemi görünce ekranda şaşırdım çünkü kesem bir öncekinde yuvarlak değil eğri büğrü elips olmuştu. Doktor güzel haberlerimiz var galiba dedi. Bi Altan’da bakalım dedi. Sonra bebeğimi gösterdi pıt pıt atıyor. Kalbini duydum minicik atışları. Doktor dedi ki neymiş allahtan ümit kesilmezmiş. İyiki progestana devam ettik dedi. Normalde 7 haftalık olması gerek bat a göre. 6+1 olduğunu öğrendik 10 Ağustos doğum dedi. Bu duyguyu anlatamam. Hala lekelenmelerim var olabilir dedi bu kadar. Progestana devam ediyoruz. Eğer bir önceki ultrason görüntüsü olsaydı inanın ne dediğimi anlayacaktınız şekilsiz kese düşüğe yakın.. ve sonunda mucize sanki 🥹🥹🤲🏼🤍

Back