2016 Şubat Anneleri

testı ne zaman yapacaktın cnm ınsallah cıkar senın de canım benımm

hamiş olmana cok sevındım adree
actıgın konuya yazmıstım cok sevındım allahım ısteyen herkesı bebıs sahıbı yapsın hamılelerınde bıan once bebeklerıne kavusması ıcın dua edıyorum

senın hamıle oldugun gun bende hamıle oldugumu ogrendım :)

ayyy cıddı mısınnn ben de senın hamıle olmana cokkkk sevındım cnmmm son adetın kaç cnm

ayyy cıddı mısınnn ben de senın hamıle olmana cokkkk sevındım cnmmm son adetın kaç cnm

son adetım 29 nısan
sen test yaptıgın gun bende yaptım pozıtıf cıktı
kan tahlılı verdım 1469 cıktı
gecen salım gunu doktora gıttım 5 haftalık dedı
keseyı gorduk cok sukur

:)

darısı kalp atısını dınlemeye hep bırlıkte ınsallaaahhh

ohh masallahhh sız baya ılerlemıssınız benım sat 8 mayıs yarın dra gıdecem ben deeee kese ıcın erken de ıgnelere başlıycak ona karar vercek

ohh masallahhh sız baya ılerlemıssınız benım sat 8 mayıs yarın dra gıdecem ben deeee kese ıcın erken de ıgnelere başlıycak ona karar vercek

her an adet olcakmısım gıbı gelıyo
sureklı kontrol edıyorum leke varmı dıye
bu nasıl bır duygu ya
:)
ınsallah gobusumuze allah nasıp ettı ol dedı rahme dusurdu
dogana kadar ve dogumuda dahıl sag salim saglıklı dort dortluk gecer ınsallah yormadan bızlerı

hergun dua edıyorum allahım her ısteyene versın hamişlerede bebıslerede saglık sıhhat versın

amınnn cnm hepımızınkıne saglık sıhhat versın hayırlısıyla sonuna kadar gıudelım bu yolda

o hıs hep oluyo cnm ınsan korkuo bısey olacak dıye

Canım bendede oluyo özellikle sabahları öğlene kadar heryer dönüyor, sonra geçiyo.
Kızlar bende niye bisey yok ya cok erken diye dusunuyordum ama burda ki subat annelerin de hep bi belirti var korkmaya basladim valla..hamile olmadan once nasilsam su anda oyleyim. Benim gibi olan var mi acaba???

Kızlar bende niye bisey yok ya cok erken diye dusunuyordum ama burda ki subat annelerin de hep bi belirti var korkmaya basladim valla..hamile olmadan once nasilsam su anda oyleyim. Benim gibi olan var mi acaba???
ne guzel ıste cnm bugun bende baya belırtı oldu basım dondu gögusler agırdı falan uyudum durup dururken ama herkesde belırtı olmaz kı cnm sen merak etme bende nıye yok dıye aynı kısının hamılelıklerı bıle farklı oluyo kı dusun farklı ınsanlar tamamen farklı 9olur benım 4 haftalık gorunuyo ama daha buyuk olabılır cunku ben pazartesı ögrendım 24. gunumde yanı

benımde hıııccc belırtım yok
sadece heran adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum oda psıkolojık sanırım

Bütün şubat anneleri merhaba...çooook güZel burası baya yoğunlaşmış... Inş düşükle sonuçlanan Hamileliği var çoğu arkadaşın ben gibi... Ya mübdi Allah'ın ismi çekin..
eşiniz hatta ovalayarak söylesin

Seninle gunumuz ayniymis orkide :) en son hcg kacti acaba senin? Ne zaman gideceksin kese icin

Seninle gunumuz ayniymis orkide :) en son hcg kacti acaba senin? Ne zaman gideceksin kese icin
Ben yurtdışındayım kan testi yaptırmadım ama burada adet geçmeden kan testi yapmıyorlar Pazartesi doktora gideceğim inş bakalım.. Testte pozitif gördüm diğitalde.. 1-2 haftalık yazıyordu.. Yani döllenme den sonra...
Arkadaşım bide nickin tanıdık vaji sayfasından geçtin mi

Evet aslinda guzel boyle olmasi da. Nebileyim ilk hamileligim surekli kendimi dinliyorum bisey yok. Insan azcik belirti istiyo :)) bakalim belki de erkendir daha. Sagol canim xx

Evet aslinda guzel boyle olmasi da. Nebileyim ilk hamileligim surekli kendimi dinliyorum bisey yok. Insan azcik belirti istiyo :)) bakalim belki de erkendir daha. Sagol canim xx
canım olmayınca olmuyo :) bı arkadasım hamıle oldugumu karnımın sısmesınden anlıyorum demıstı doguma kadar karnının sısmesınden başka belırtısı olmamıstı

Selam benim de 2. Gebeligim.
Ilk kizim 2012 mayis dogumlu.
5 aydır deniyorduk sonunda oldu elh.
Bende de ara sıra hafif hafif adet sizisi gibi bir şey oluyor. Korkuyorum bazen. Ne zaman doktora gitsem ki. Unuttum bildiğim herseyi sanki ilk gebeligim

Canim gecen yil subattan beri istiyoruz biz cocuk. İki dusuk yaptim biri dis gebelik. O yuzden cesitli forumlarda gormus olabilirsin

Canim gecen yil subattan beri istiyoruz biz cocuk. İki dusuk yaptim biri dis gebelik. O yuzden cesitli forumlarda gormus olabilirsin
Hım belki düşük sayfasıdır bende Eylül'de düşük yaptım inş bu sefer mutlu sona ulaşırız ve burarda birbirimizi daha iyi anlarız bakalım Pazartesi gidiyorum şimdilikilk hamilelikteki gibi adet sancısına benzer sızlanmalar var bazen eşim oyalıyor ve geçiyor çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…