- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.561
28 haziran doğum kalp atışı 7.hafta bebek boyutu şuan 5.1 cmKese kalp atisi ve tahmini dogumu yazar misin ona gore ekleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 haziran doğum kalp atışı 7.hafta bebek boyutu şuan 5.1 cmKese kalp atisi ve tahmini dogumu yazar misin ona gore ekleyeyim
Ben de Bursa'da hayat hastanesine gidiyorum canım bu hafta doğum paketi alicaz 28 bin. Tabi çevrede duyduğum suyunu çıkaran hastane cok fazla. Esim 23 binini bende 5 binini odicem gayet adil bı anlaşma oldu benceKızlar özel hastane doğum parasını hiç sordunuz mu? Ben sormamıştım hiç, dün bir şey duydum da 70 bin gibi, şok yaşadım. Hiç beklemiyordum. Sonra gittim 2024 kasım annelerine sordum, doğru gibi yaa. Şehirlere göre değişiyordur tabi de. Doğum hediyesi altın bilezik isteyecektim ama artık isteyemem yüz bulup da
Evet bı de büyük şehirlerde randevu bulmakta eziyet oluyor ben de ilk devlette zorladım şansımı ama hem çalıştığım için hem istediğim doktorlara bı turlu randevu bulamadığım için özelde devam etmeye karar verdim başka bi doktora randevu aldım ilk devlette beni ultrasona alırken içerde başka 2 farklı hastayla daha ilgileniyordu mahremiyet olmaması çok rahatsız etti ben eşim gelebilir mi diye sormaya niyetlenirken tek bile olamicagimi fark ettim her yerde aynı değildir tabi ama iyi olan yerlere randevu bulmakta maalesef imkansız oluyor burda şükür şu anki doktorumuz da hastanemiz de iyi inşallah böyle devam ederMaalesef herkes mecburiyetten gidiyor yazan arkadaşlar oluyor devlette bilgi bile vermiyorlar . O kadar heyecan hevesle gidiyorsun kursağında kalıyor. Her devlet hasyanesinde öyle değildir elbette ama genel öyle ne yazıkkki
Evet benim de aynı şekildeydi ve odada çok kalabaliktik askeriyede gibi hepimize ayrı ayrı emirler vererek direktif verdiler sadece ultrasona girdim 1 dakika bile sürmedi o sırada da içerde başka bekleyen hasta bı kadina bı şeyler anlatıyordu bı yandan benim için de cok kötü bı tecrubeydi maalesefDoktorla denk gelebilmeniz bile mutluluk verici. Her sehir her hastane farkli. Bazi sehirlerde kadin dogum hastanesi var mesela bazilarinda yok. Ben devlette simdiye kadar doktora hic denk gelmedim mesela, sadece asistanlar bakti ve zerre bilgi vermediler ilgilenmediler terslediler, ekranin fotografini cekmeme bile izin vermedi son gittigim, cekemezsin dedi monitoru cevirdi. Yani bizim doktordan farkli farkli beklentimiz yok, esas randevu aldigimiz doktora denk gelsek opup basimiza koyacagiz. Ne mutlu size...
Bursada şevket yılmaza mı gittiniz suriyelilerden zaten bize sıra gelmiyor ki orda herkes bi deniyor orayıEvet bı de büyük şehirlerde randevu bulmakta eziyet oluyor ben de ilk devlette zorladım şansımı ama hem çalıştığım için hem istediğim doktorlara bı turlu randevu bulamadığım için özelde devam etmeye karar verdim başka bi doktora randevu aldım ilk devlette beni ultrasona alırken içerde başka 2 farklı hastayla daha ilgileniyordu mahremiyet olmaması çok rahatsız etti ben eşim gelebilir mi diye sormaya niyetlenirken tek bile olamicagimi fark ettim her yerde aynı değildir tabi ama iyi olan yerlere randevu bulmakta maalesef imkansız oluyor burda şükür şu anki doktorumuz da hastanemiz de iyi inşallah böyle devam eder
Merhaba söylemeyi unutmuşum beni de ekler misinYaş kese kalp atışı tahmini doğum bunlarida eklersen tabloya eklerim canim
Tavuk çabuk bozulan bir şey ama o kadarcık sürede bir şey olmamıştır bence, dışarda Allah bilir neler yiyoruz. Önden eşinize yedirin ona bir şey olmazsa siz öyle yiyin hamilesiniz sonuçtaGünaydın kızlar çok saçma gelecek ama bir şey soracağım ben dün ayıptır söylemesi sulu tavuk yemeği yaptım çalısıyorum diye geceden yaptım sogusun da dolaba koyayım diye bide bekledim hususi sonra demek ki o an başka bişey gördüm koymadan yatmısım sabah baktım ocakta duruyor 11 gibi pişmişti 7 te kadar kalmış o yemek yenir mi sizce evim merkezi sistem gece yanmıyor on gibi sönüyor kaloriferler yani ev aşırı sıcak değildi
Göz görmeyince gönül katlanıyor işte öğlen okuldan gelince kızımla yeriz biraz diyordum da nolur nolmaz yemiyim bari ya psikolojik olarak etkilendim zatenTavuk çabuk bozulan bir şey ama o kadarcık sürede bir şey olmamıştır bence, dışarda Allah bilir neler yiyoruz. Önden eşinize yedirin ona bir şey olmazsa siz öyle yiyin hamilesiniz sonuçta
Güzel anlaşma :)Ben de Bursa'da hayat hastanesine gidiyorum canım bu hafta doğum paketi alicaz 28 bin. Tabi çevrede duyduğum suyunu çıkaran hastane cok fazla. Esim 23 binini bende 5 binini odicem gayet adil bı anlaşma oldu bence
hava soğuk ya bir şey olmamıştır zaten 1 2 saat soğumuştur gece de ev soğuk diyorsunuz ama tavuk olunca insan bir tık korkuyor ama siz yine de yemeğin eşiniz yesin :)Günaydın kızlar çok saçma gelecek ama bir şey soracağım ben dün ayıptır söylemesi sulu tavuk yemeği yaptım çalısıyorum diye geceden yaptım sogusun da dolaba koyayım diye bide bekledim hususi sonra demek ki o an başka bişey gördüm koymadan yatmısım sabah baktım ocakta duruyor 11 gibi pişmişti 7 te kadar kalmış o yemek yenir mi sizce evim merkezi sistem gece yanmıyor on gibi sönüyor kaloriferler yani ev aşırı sıcak değildi
öyle şartlandırma kendini canın çok istediğinde küçük bir parça al ye o kadarcık tan bir şey olmaz yaÇikolata yiyen varmı aranızda 3 aydır hiç yemedim bugün merak ettiğim için aldırdım tatlı diye korkuyorum mideme iyi gelmez diye
Evet kadın doğum hastanesi diye daha ilgilidirler diye oraya gitmek gibi bı gaflette bulunmuş oldum bı de bı tek orda randevu bulabilmistim maalesefBursada şevket yılmaza mı gittiniz suriyelilerden zaten bize sıra gelmiyor ki orda herkes bi deniyor orayı
Evet burda da iki hastanenin farklı şubelerinde bile fiyat farkları var şaka gibi şükür biz daha uygun bı hastanede iyi bı doktor bulabildik hatta doktorumuz bazı tetkikleri isterseniz devlette yaptırıp gelebilirsiniz burda ücret vermek zorunda değilsiniz diye de kolaylık sagliyo bu yaklaşımı isindirdi doktorqa en çok beni de. Esim de ben çalisiyo olmamiza rağmen anca yetisebiliyoruz hayat şartları zor Allah herkesin yardımcısı olsun insan çocuğu için hep daha iyi olsun istiyo Allah bundan faydalanmaya çalışan firsatcilardan korusun biziGüzel anlaşma :)
valla fiyat çok iyiymiş İzmir de doğum fiyatları uçtu valla şuan 70 80 bin diyorlar tabi yeni zaman gelecek üstüne doğum haziranda bir zaman daha eklerler 14 yıl önce Egepolda yapmıştım 4 bin bulmuştu şimdi sadece mayene 2500 tl bundan devlete gitmeye kadar verdim bakalım ne olacak
Bir de bizim hastanede iade seçeneği de var oldu da son anda fikir değişip başka bı yerde doğum yapacaksanız ya da bı aksilik oldu acilen başka yerde doğum yapmak zorunda kaldınız para iadesi yapiyolar bizde zamlanmadan ocaktan önce alalım dedik böyle bı seçenek olduğu için siz de bı sorun istersenizGüzel anlaşma :)
valla fiyat çok iyiymiş İzmir de doğum fiyatları uçtu valla şuan 70 80 bin diyorlar tabi yeni zaman gelecek üstüne doğum haziranda bir zaman daha eklerler 14 yıl önce Egepolda yapmıştım 4 bin bulmuştu şimdi sadece mayene 2500 tl bundan devlete gitmeye kadar verdim bakalım ne olacak