2016 Şubat Anneleri

Kizlarrrrr merhaba bende p.tesi ogrendim hamile oldugumu ilk beta 65 cikti dun yine yaptrdim213 yarinda yaptrsammi acaba dr um gerek yok dedi haftaya cuma keseyi gormek icin randevu aldik.ben gectigimz agustosta kurtaj oldm bebegm gelismemisti insallah bu kez her sey yolunda gider hepinize bu guzel surecte mutluluklar dilerim :)

Canım hayırlı olsun, bende daha önce düşük yaptığım için çok tedirginim ama stres yaparak yolunda giden gebeliğimizi olumsuz etkiliyoruz. İnşallah şubat ayında yavrularımız kucağımızda olur. İyi düşünelim iyi olsun :)

Canım ne yaptın nasıl geçti doktor randevun?
Teyzesi biz bugün küçücük bir şey gördük maşallah büyümüşüz azıcık ta olsa çok şükür bin şükür Haftaya tekrar çağırdı ama pazartesi başka bir doktora daha gideceğim Onun için de iyi diyorlar ona da devam edebilirim
darısı kalp atışlarını duymaya

Maşallah, haftaya duyacaksın inşallah. Belirtilerin ne alemde peki keseden önce ve keseden sonra değişen bişey oldumu?

Kızlarrr ooooooo grubumuz artıyor ne güzel
bu arada okuduğum kadariyla birçok kişi düşük yaşamış Yeniden bebiş haberiyle mutlu olmuş biraz da tedirgin tabii
ben de sizlerden biriyim ama burada umut var hep iyi olacak inşallah
herkes bebişine kavuşacak sağlıkla kucağına alacak inşallah
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Maşallah, haftaya duyacaksın inşallah. Belirtilerin ne alemde peki keseden önce ve keseden sonra değişen bişey oldumu?
Ağrılarım var canım benim bir de sık idrara çıkıyorum, ayrıca acayip şişlik var sanki 5 kilo almış gibiyim : (

Evet canim iyi dusunmeye calisiyorum :) bu kez belirtilerimde erken basladi o yuzden icim rahatliyo halbuki belirtiszde gebelik oluyo :) benm sat 6 mayis

kızlar bende bel agrısı ve adet olacak gıbı sancı var bat bugundu erken ogrenmıstım bıraz sızdede oluyor mu korkuyorum cumartesı randevum var dualarınızı beklıyorum

Hsbuldum :) insallah bu kez hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alicaz

kızlar bende bel agrısı ve adet olacak gıbı sancı var bat bugundu erken ogrenmıstım bıraz sızdede oluyor mu korkuyorum cumartesı randevum var dualarınızı beklıyorum
Benimde bat yrn ayni agrilar bende de var bide sabahlari icim fena oluyo bi kezde wc ogurdm kuscaktim zor tuttum goguslrimde agriyo uclari

Kizlarrrrr aranizda illa progesteron alan vardir... kac tane aliyorsunuz siz gunde ?????

Benimde bat yrn ayni agrilar bende de var bide sabahlari icim fena oluyo bi kezde wc ogurdm kuscaktim zor tuttum goguslrimde agriyo uclari
bulantı yok yanma var cok fena bende zaten gastrıt vardı gercı ılac kullanıyordum sureklı ınşallah rabbım yuzume bakarda gecer goguslerım dokununca agrıyor cok fena

Evet canim iyi dusunmeye calisiyorum :) bu kez belirtilerimde erken basladi o yuzden icim rahatliyo halbuki belirtiszde gebelik oluyo :) benm sat 6 mayis
Benimde sat 6 mayıs bat 31 mayıstı 5 gün geçti reglim. bugün doktora gittim kese için erken pazartesi görmüş oluruz dedi :) bekliyoruz bakalım. :)

bulantı yok yanma var cok fena bende zaten gastrıt vardı gercı ılac kullanıyordum sureklı ınşallah rabbım yuzume bakarda gecer goguslerım dokununca agrıyor cok fena
Gastrit varsa zor olur dokunacak seyler yeme.ayyy benm gogusler biraz nce dokunmadanda agridi sutyen takamiyorm
Benimde sat 6 mayıs bat 31 mayıstı 5 gün geçti reglim. bugün doktora gittim kese için erken pazartesi görmüş oluruz dedi :) bekliyoruz bakalım. :)
ben 30 gunde regl oldugumdan benim bat 5 haziran yani yrn p.tesi degerim 65 cars 213 cikti senin kac cikti yrnda betaya baktrsammi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…