• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Hastane süpermiş bizim de egepol daha fazla nasıl alabilirim diye uğraşır . egepol tam ticarethane olmuş iyicene soğuttu kendinden onun arkasından da karataş hastanesi geliyor oda egepolu örnek alıyor :)
Malesef. Bende karataş hast anlaştım. Sadece doğum için fiyat haziranda artmasın diye 60 bin verdik. Ama içinde diğer ücretler yok sadece doğum. Bana en yakın hastanede orası başka yok.

Nerdesin sen kac gundur 🥹 iyi misin napiyosun?
Teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰 🤗 iyiyim çok şükür paketim bitmişti çok araştırıp kuruntu yapıyorum diye ev internetini de iptal etti eşim öyle yenilenmesini bekledim giremedim 😅 sen napıyorsun nasılsın inşallah herşey yolundadır 🥰🌸🌸

Malesef. Bende karataş hast anlaştım. Sadece doğum için fiyat haziranda artmasın diye 60 bin verdik. Ama içinde diğer ücretler yok sadece doğum. Bana en yakın hastanede orası başka yok.
Bence iyi anlaşmışsın inşallah doğumdan sonra ekstra fazla bir şey çıkartmazlar doğum dan sonra da 28 gün hakkını sakın unutma çocuk doğduktan sonra 28 günlük yeni doğan süresince bebek bakım hizmetinin SGK tarafından karşılanıyor hastane size ekstra ücret talep edemez çünkü onu SGK alacaklar aklında olsun :)
okuduğuma göre bazı hastaneler ailelerden talep de ediyormuş ücretleri

Bence iyi anlaşmışsın inşallah doğumdan sonra ekstra fazla bir şey çıkartmazlar doğum dan sonra da 28 gün hakkını sakın unutma çocuk doğduktan sonra 28 günlük yeni doğan süresince bebek bakım hizmetinin SGK tarafından karşılanıyor hastane size ekstra ücret talep edemez çünkü onu SGK alacaklar aklında olsun :)
Canım bütün işlemler mi ücretsiz oluyor
Yeğenimde sarılık olunca 5.gün yatış yaptılar fototerapi vs tedavi gördü ödeme yaptılar diye hatırlıyorum
Doğum paketinde mi karşılama oluyor genelde de mi

Evet teşekkür ederim öğrendim onuda. Özel hastanelerde gözü açık tutmak lazım :)

Teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰 🤗 iyiyim çok şükür paketim bitmişti çok araştırıp kuruntu yapıyorum diye ev internetini de iptal etti eşim öyle yenilenmesini bekledim giremedim 😅 sen napıyorsun nasılsın inşallah herşey yolundadır 🥰🌸🌸
Iyiyim cok sukur, bir sonraki doktor randevusuna kadar heyecanli bekleyis suruyor 🥰 zaman cabuk gecsin bebegimize ciciler alalim artik insallah 🌸🤍

Iyiyim cok sukur, bir sonraki doktor randevusuna kadar heyecanli bekleyis suruyor 🥰 zaman cabuk gecsin bebegimize ciciler alalim artik insallah 🌸🤍
İnşallah çok yaklaştık o günlere çok heyecanlıyım bende 🥰🥰 haftaya pazartesi kontrolüm var cinsiyeti öğrenirsem çıkışta e bebeğe ve civile ugrayacam eşime hamilelik sürprizi yapamadım testi birlikte yapmıştık bari cinsiyet için sürpriz yapayım 😂 biraz o güzelliklerin içinde zaman geçirmek istiyorum hediye bahane 🤭 🤗🥰🥰

Teyzesi yavaştan almak istiyor üç beş almışta ben henüz düşüğümden kalan emzikle sınırladım kendimi 😂

Eklentiler

• IMG-20241216-WA0002.webp
    IMG-20241216-WA0002.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20241216-WA0001.webp
    IMG-20241216-WA0001.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20241117-WA0010.webp
    IMG-20241117-WA0010.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 35
Canım bütün işlemler mi ücretsiz oluyor
Yeğenimde sarılık olunca 5.gün yatış yaptılar fototerapi vs tedavi gördü ödeme yaptılar diye hatırlıyorum
Doğum paketinde mi karşılama oluyor genelde de mi
28 gün hiçbir ücret ödenmiyor ,bu süreçte muayene tahlil röntgen filan hepsini kapsıyor .Hatta bazı çocuk doktorları ücretsiz zaten onu da yaptır bunu da yatır diyenler de var :) hastaneler ekstra almaya çalışıyor hehehe o yüzden gittiğiniz hastanenize sorun teyit edin o girmiyor bu girmiyor diye ücret öderseniz eğer fiş yada fatura ile alo170 şikayet edeni hemen hastane arar ücret iadeniz var gelin diye yasal değil çünkü hastane size yapılan bütün işlemler için SGK zaten ücret alıyor
asil normalde yatış işlemlerinde ücret ödenmiyor diye biliyordum ben :/ genel yeni doğan çocuklarda 28 gün ücret ödeme yok google araştır istersen

Son düzenleme:
Günaydın kızlar çok saçma gelecek ama bir şey soracağım ben dün ayıptır söylemesi sulu tavuk yemeği yaptım çalısıyorum diye geceden yaptım sogusun da dolaba koyayım diye bide bekledim hususi sonra demek ki o an başka bişey gördüm koymadan yatmısım sabah baktım ocakta duruyor 11 gibi pişmişti 7 te kadar kalmış o yemek yenir mi sizce evim merkezi sistem gece yanmıyor on gibi sönüyor kaloriferler yani ev aşırı sıcak değildi
Tavuk çok riskli bir ürün yenmemeli..

Kızlar bugün 13+6 haftalığım doktorum cinsiyet için 16.haftayı bekle dedi yılbaşına denk geldiği için 1 hafta önceye randevu aldım tam 15 haftalık olcak gittiğimde gösterir mi sizce artık cinsiyeti
Bence gösterme şansi yüksek bende şu an 13+2 yım beni de cinsiyet için 15+6 da çağırdı 4 ocakta gidicem onu bekliyorum sabırsızlıkla:)

Kızlar bugün 13+6 haftalığım doktorum cinsiyet için 16.haftayı bekle dedi yılbaşına denk geldiği için 1 hafta önceye randevu aldım tam 15 haftalık olcak gittiğimde gösterir mi sizce artık cinsiyeti
Tatli ye randevu saati beklerken karnini gidikla öksür surekli pozisyon degistirsin 😀

28 gün hiçbir ücret ödenmiyor ,bu süreçte muayene tahlil röntgen filan hepsini kapsıyor .Hatta bazı çocuk doktorları ücretsiz zaten onu da yaptır bunu da yatır diyenler de var :) hastaneler ekstra almaya çalışıyor hehehe o yüzden gittiğiniz hastanenize sorun teyit edin o girmiyor bu girmiyor diye ücret öderseniz eğer fiş yada fatura ile alo170 şikayet edeni hemen hastane arar ücret iadeniz var gelin diye yasal değil çünkü hastane size yapılan bütün işlemler için SGK zaten ücret alıyor
asil normalde yatış işlemlerinde ücret ödenmiyor diye biliyordum ben :/ genel yeni doğan çocuklarda 28 gün ücret ödeme yok google araştır istersen
2,5 sene önce sarılıktan yatmıştık hiçbir ücret alınmadı. Ama ilk doktor muayenesinde 15 tl gibi bir ücret aldılardı ne demişti hiç hatırlayamadım. Onuda mı almamaları lazımdı acaba..

Kızlar bugün fetal dna sonucum çıktı, temiz çok şükür 🙏🏻 cinsiyeti de erkekmiş, hayırlısıyla ikinci oğlum oluyor, kendime bol sabırlar diliyorum 😄 Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah 💕🌸
Benim de heralde öyle olacak duanızı öyle iyi anlıyorum ki 😁 fetal dna sonucu çıkana kadar sabırsızlanıyorum. sağlıkla gelsinler 🤗

Kızlar bende bi kaç gündür aşırı uyuma var sizde de oluyormu ya mesela akşam 8 de uyuyup 11 e doğru uyandım gece 2 de uyudum daha yeni uyandım ve bu bi kaç gündür var ya

Kızlar bende bi kaç gündür aşırı uyuma var sizde de oluyormu ya mesela akşam 8 de uyuyup 11 e doğru uyandım gece 2 de uyudum daha yeni uyandım ve bu bi kaç gündür var ya
Olmaz mı iş olmasa yataktan hiç çıkmadan 24 saat uyumak istiyorum :)
ilk 3 aydan sonra normalde döner diyorlar uyku modu inşallah geçer en kısa zamanda sersem gibi oluyor insan

İnşallah çok yaklaştık o günlere çok heyecanlıyım bende 🥰🥰 haftaya pazartesi kontrolüm var cinsiyeti öğrenirsem çıkışta e bebeğe ve civile ugrayacam eşime hamilelik sürprizi yapamadım testi birlikte yapmıştık bari cinsiyet için sürpriz yapayım 😂 biraz o güzelliklerin içinde zaman geçirmek istiyorum hediye bahane 🤭 🤗🥰🥰
Keyifli zamanlar basladi ne guzel ya masallah hepimize 🧿🧿🧿🥰🥰🥰 yap yap guzel olur ben de cinsiyet belli olsun oyle soylicem aileme daha annemin hamile oldugumdan haberi bile yok 😅 farkli sehirlerde yasadigimiz icin saklamak kolay oldu. Gecen sefer dusuk yaptigim icin 12 hafta dolsun diye beklemistim, azicik daha dayanirsam cinsiyetle birlikte soylicem. 💃🏻

Benim 6-7. hafta gibi basladi 13.haftadayim hala cok uykum geliyor, enerji de artmaya basladi ama bazen birden pilim bitiyor, yani toz alirken elimde bez uyuyabilirim her an 😅

Back
X