2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Hosbulduk canim amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi. Ne gibi bilgiler vermem gerekir
1. sayfadaki tablodaki bilgileri verirsen yeterli canım :)
Yaş Beklenen Doğum Tarihi Gerçekleşen Doğum Tarihi Cinsiyet Bebeklerin İsmi İkizlik Durumu Şehir

1. sayfadaki tablodaki bilgileri verirsen yeterli canım :)
Yaş Beklenen Doğum Tarihi Gerçekleşen Doğum Tarihi Cinsiyet Bebeklerin İsmi İkizlik Durumu Şehir

Canım bilgilerim eksik kalmış benim çift yumurta ikizi isimlerde henüz kesin değil aysima ve aymira arası gidip geliyoruz

merhaba hanımlar beni de alın aranıza ikiz kızlarıma hamileyim bende sat a göre 2 mart ama daha erken geliyor bizim minnoşlar hayırlı zamanda doğurmak nasip olur inşallah hepimize.31 yaşındayım tüp bebek birinci denemeyle hamile kaldım.istanbulda oturuyorum.çift yumurta ikizleri bebişlerim.isim henüz belli değil

Rastlantıya bak bende medipol mega ya gidiyorum doktorum Günseli Özdemir. tüp bebek doktorum aynı zaman da onunla devam ediyoruz.senin doktorun kim?

Aa gerçekten büyük rastlantı benimde doktorum mustafa Acet ti ama değiştirdim elif ciler erene devam ediyorum şimdi

Günaydın kızlarr nasılsınız??? Birşey sorucam size doktora soramıyorm, aslında önceleri sormuştum sorun olmaz demişti ama şimdi iyice büyüdüler. İlişki yasak mı ne diyor doktorunuz?? Zararı varmıymış kasılmaların. Utandım ama sorayım dedim size kızlar

Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için

yasin 24 cift yumurta ikizi. Tahmini dogum tarihi 15 mart 2016 isimleri ines nil ve uzay mete

Hoşgeldiniz:)Allah sağlıklıya ve güzellikle kucaklarımıza almayı nasip etsin güzel haberler paylaşmak dileğiyle

Canım hamileliğin durumuna göre Dr karar veriyor bence en iyi yorumu Dr un yapar ben biryerlerde ikiz gebelikte 24 haftaya kadar izin veriyorlar diye okumuştum ama evet kasılmaları bazen tetikleyebiliyormuş bence utanma Dr una sor

Canım tam olarak bilemiycem ama bende ikizlere hamileyim ve 20. haftadan beri ilişki yasak ama benim gebeliğim baştan beri sıkıntılıydı bence en iyisini doktorun bilir

arkadaşlar şeker yüklemesi yaptınız mı sonuçlarınız nasıl?Ben yükleme yaptım 50lik çok çıkınca 100lük yaptım sonuçlarım
glukoz(aks):88
glukoz 60dk:179
glukoz 120dk:162
glukoz 180dk:120 bu sonuçlardan sonra diyetisyen ve dahiliyeye gittim onlarda diyet yapmamı söyledi ekmeği kıstım bende şeker makinası aldım kendim ölçüyorum şekerimi ve tokluk şekerim en fazla 117 çıkıyo acaba şeker yükleme sonucumda bir sıkıntı olabilir mi

Canım tam olarak bilemiycem ama bende ikizlere hamileyim ve 20. haftadan beri ilişki yasak ama benim gebeliğim baştan beri sıkıntılıydı bence en iyisini doktorun bilir

Bende iki kere kanama gecirdm ilk aylarda smdi 19+4 ikiz hamileyim. İliskiye girince ertesi gun cok agrim oluo bazen kasiklarimda yumruk gbi bisey hissediyorum sali kontrolum var doktoruma danisicam bunu. Tedirgin oluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…