2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Ben de çok hızlı kilo aldım bir ara Dr um hiç korkma düşük kilo ile başladın vücudun arayı ancak kapatıyor bunun için eksiklerini tamamlıyor dedi bende hiç düşünmüyorum artık tabii dikkat ediyorum orası ayrı.bende 45-46 ile başladım ilk 3ay hiç kilo almadım aldığım tüm kiloyu bu 6-7haftada aldım ..

aynı sayılırız o zaman canım, sen kaç kilosun şu an?

bu arada anlaşmalı oldukları 2 hastane hakkında konuştum doktorumla yenidoğan bakımları yoğunbakımları ve kuvözler hakkında bilgi verdi henüz erken ama ben sana kısa bir danışmanlık yapayım dedi. benim düşündüğüm hastane küçük ve eski hastaneymiş sadece kadın doğum çalışanları personelleri bakımından deneyimli iyi bir hastane ama diğer konularda biraz zayıf dedi mesela kuvözde uzun süre tutamıyorlar o yüzden başka bir hastaneye sevk ediyorlar bebekleri bu sefer anne ile bebekler ayrı bir hastanede oluyo bu pek tercih ettiğimiz bir durum değil dedi sonra atıyorum senin doğumun gece ya da h.sonuna denk gelse nöbetçi çocuk doktoru yok çağırıyolar gelincede ekstra parasını alıyorlar sizden dedi fiyatı 4700 civarı ve ocakta zamn geliyomuş her hastane için azda olsa, diğer hastane içinse daha büyük karaciğer nakli bile yapılabilen bir hastane dedi zaten izmirin en iyi özel hastanelerinden dedi, 7/24 nöbetçi çocuk doktoru var dedi yoğun bakım ve kuvöz durumları gayet iyi dedi, dedim kuvöz parası nasıl oluyo sgk karşılıyo ama belki küçük bir pay devlet alıyodur o konuda net bilgim yok dedi, fiyatı 5500 şu an ocakta zamda geldiğini düşünürsek 6000 filan dedi doktorum

Ilk gebeligi olanlar nooooolur korkmayin siz korktukca ben daha kotu oluyorum 2yasinda kizim var kardesiyle arasi yakin olsun ikiz gibi buyusun istedik ikizler geliyor ucuz gibi buyuyecekler ucuzden de fena durum. Cunku kizim artik her seyin farkinda her seyi anliyor ikizler geldiginde annem yanimda kalacak ama emzirmekten kizimla ilgilenemezsem diye korkuyorum kizima cok uzuluyorum tek cocuk olsaydi mutlaka onunla ilgilenmeye de zamanim olurdu Rabbim veriyorsa vardir bi bildigi ama su bi kac sene cok zor gececek kizimi seneye krese verince benim de iznim bitecek calismaya baslicam ikizler 3yasina gelene kadar evdeler kara kara dusunuyorum evde anne ilgisine muhtac 3cocuk bi koca is ev isi kendimi tamamen unutmam gerekecek ya da evde yatili hizmetci kalacak tabi maddi durumu bayaaa zorlamak gerekecek

Günaydın annisler
bizde bugün 12.30 da ponciklerle buluşuyoruz inşallah iyilerdir ben bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum da bana dua edin lütfen
güzel hayırlı haberlerle gel kuzum seni ve ponçiklerini burda bekliyor olucaz

Ben hiç korkmuyorum :) Mutlaka zor olacak ama tek de olsa zor olacak 2de 3 de :) her türlü zorluğa değer

güzel hayırlı haberlerle gel kuzum seni ve ponçiklerini burda bekliyor olucaz

Hayırlı haberlerle gel inşallah

Neden iyi hissetmiyorsun cnm. . Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar geldim ben çok şükür her şey yolunda oğlum 382 kızım 371 gram çıktı. bu sefer onlar olmuş ben almamışım kendimi iyi hissetmeme sebebim tansiyonummuş 8-5 çıktı yine Kan ilacı verdi magnezyuma devam haftaya sağlık ocagına gidip kan testleri falan yapılcak bide tetonoz.
çok şükür bunu da atlattık

maşallah canım kuzucuklarına kocaman olmuşlar :) benimde tansiyon hep 9-5, çocuklara aldırıp kendin almamayı nasıl başarıyosun sırrını paylaşıver bizimle

maşallah canım kuzucuklarına kocaman olmuşlar :) benimde tansiyon hep 9-5, çocuklara aldırıp kendin almamayı nasıl başarıyosun sırrını paylaşıver bizimle

benimde tansiyonum hep düşüktü de bugün ekstra fazla düşmüş :) yok canım ya ben baya hızlı kilo aldım biara dr kızdı çok hızlı gidiyosun diye tatlı hamur işi yeme dedi ee dedim yemiyorum zaten ozaman beyaz ekmegi kes dedi bende kepek yedim :)

hmm bende hiç anlamadığım bir şekilde kısa zamanlarda çok kilo alıyorum beyaz ekmek tüketiyodum bende bugün kepekliye başladım bir öğünde en fazla 2 dilim yiyorum bakalım inşallah iyi gelir

hmm bende hiç anlamadığım bir şekilde kısa zamanlarda çok kilo alıyorum beyaz ekmek tüketiyodum bende bugün kepekliye başladım bir öğünde en fazla 2 dilim yiyorum bakalım inşallah iyi gelir
Kızlar çok da kepekli yemeyin onun yerine tam buğday yada çavdar yeyin. Kepek ekmek kansızlık yapıyor ve bu ara kan değerlerimiz zaten sürekli düşüyor dikkat etmek lazım

Maşallah cnm büyümüş Pıtırcıklar sende formunu korumussun ne güzel

Kızlar çok da kepekli yemeyin onun yerine tam buğday yada çavdar yeyin. Kepek ekmek kansızlık yapıyor ve bu ara kan değerlerimiz zaten sürekli düşüyor dikkat etmek lazım
aaa dur bak bunu bilmiyodum iyi oldu söylediğin zaten kan değerim düşmüş kan hapını günde 2 ye çıkardı doktorum çavdar yiyim o zaman ben

Bende oyle buldum dedgim markayi. Yoksa diger markalar cok pahali er iki bebeis olunca masraflar cok oluo. Ama baby hope kendi sitesinden bir bak canm istersen illaki ankara da da satisi yapilan yer vardir. Ben satilan magazadanda fiyat aldim markanin sitesinindr fiyat neyse magazadada o oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…