Ben de çok hızlı kilo aldım bir ara Dr um hiç korkma düşük kilo ile başladın vücudun arayı ancak kapatıyor bunun için eksiklerini tamamlıyor dedi bende hiç düşünmüyorum artık tabii dikkat ediyorum orası ayrı.bende 45-46 ile başladım ilk 3ay hiç kilo almadım aldığım tüm kiloyu bu 6-7haftada aldım ..hepinize çok teşekkür ederim kızlarvalla kilo konusunda doktorum şoklarda 45 ile bu doktoruma başladım başlarda hiç almadım kusmadan hatta verdim bile ama sonra 1 ayda 3,50 kilo aldım sonra adam daha 2 hafta önce uyarıp 2 kiloyu geçmesin dedi ben 2 haftada 2.30 kilo alıp gitmişim neyse artık biraz daha durdurmaya çalışıcam 4 lü tarama testimizde düşük risk olarak çıkmış normalmiş içim zaten rahattı hala öyle çok şükür
aynı sayılırız o zaman canım, sen kaç kilosun şu an?Ben de çok hızlı kilo aldım bir ara Dr um hiç korkma düşük kilo ile başladın vücudun arayı ancak kapatıyor bunun için eksiklerini tamamlıyor dedi bende hiç düşünmüyorum artık tabii dikkat ediyorum orası ayrı.bende 45-46 ile başladım ilk 3ay hiç kilo almadım aldığım tüm kiloyu bu 6-7haftada aldım ..
Güzel haberlerle gel canım inşallah :)Günaydın annisler
bizde bugün 12.30 da ponciklerle buluşuyoruz inşallah iyilerdir ben bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum da bana dua edin lütfen
güzel hayırlı haberlerle gel kuzum seni ve ponçiklerini burda bekliyor olucazGünaydın annisler
bizde bugün 12.30 da ponciklerle buluşuyoruz inşallah iyilerdir ben bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum da bana dua edin lütfen
Ben dün 53 olmuşumaynı sayılırız o zaman canım, sen kaç kilosun şu an?
Hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın annisler
Günaydın annisler
Sen baya zayifsin ben normalde 55kiloydum zaten ilk kizimdan sonra ancak 58e dusmustum simdi de ikiz oldugundan aldim basimi gidiyorumBen dün 53 olmuşumvalla bundan sonra daha da hızlanacak dedi Dr un bilmem artık kaç kilo olacağım
Ben hiç korkmuyorum :) Mutlaka zor olacak ama tek de olsa zor olacak 2de 3 de :) her türlü zorluğa değerIlk gebeligi olanlar nooooolur korkmayin siz korktukca ben daha kotu oluyorum 2yasinda kizim var kardesiyle arasi yakin olsun ikiz gibi buyusun istedik ikizler geliyor ucuz gibi buyuyeceklerucuzden de fena durum. Cunku kizim artik her seyin farkinda her seyi anliyor ikizler geldiginde annem yanimda kalacak ama emzirmekten kizimla ilgilenemezsem diye korkuyorum kizima cok uzuluyorum tek cocuk olsaydi mutlaka onunla ilgilenmeye de zamanim olurdu Rabbim veriyorsa vardir bi bildigi ama su bi kac sene cok zor gececek kizimi seneye krese verince benim de iznim bitecek calismaya baslicam ikizler 3yasina gelene kadar evdeler kara kara dusunuyorum evde anne ilgisine muhtac 3cocuk bi koca is ev isi kendimi tamamen unutmam gerekecek ya da evde yatili hizmetci kalacak tabi maddi durumu bayaaa zorlamak gerekecek
güzel hayırlı haberlerle gel kuzum seni ve ponçiklerini burda bekliyor olucaz
Hayırlı haberlerle gel inşallah
Neden iyi hissetmiyorsun cnm. . Güzel haberlerini bekliyoruz
maşallah canım kuzucuklarına kocaman olmuşlarKızlar geldim ben çok şükür her şey yolundaoğlum 382 kızım 371 gram çıktı. bu sefer onlar olmuş ben almamışım kendimi iyi hissetmeme sebebim tansiyonummuş 8-5 çıktı yine Kan ilacı verdi magnezyuma devam haftaya sağlık ocagına gidip kan testleri falan yapılcak bide tetonoz.
çok şükür bunu da atlattık
maşallah canım kuzucuklarına kocaman olmuşlar:) benimde tansiyon hep 9-5, çocuklara aldırıp kendin almamayı nasıl başarıyosun sırrını paylaşıver bizimle
hmm bende hiç anlamadığım bir şekilde kısa zamanlarda çok kilo alıyorum beyaz ekmek tüketiyodum bende bugün kepekliye başladım bir öğünde en fazla 2 dilim yiyorum bakalım inşallah iyi gelirbenimde tansiyonum hep düşüktü de bugün ekstra fazla düşmüş :) yok canım ya ben baya hızlı kilo aldım biara dr kızdı çok hızlı gidiyosun diye tatlı hamur işi yeme dedi ee dedim yemiyorum zaten ozaman beyaz ekmegi kes dedi bende kepek yedim :)
Kızlar çok da kepekli yemeyin onun yerine tam buğday yada çavdar yeyin. Kepek ekmek kansızlık yapıyor ve bu ara kan değerlerimiz zaten sürekli düşüyor dikkat etmek lazımhmm bende hiç anlamadığım bir şekilde kısa zamanlarda çok kilo alıyorum beyaz ekmek tüketiyodum bende bugün kepekliye başladım bir öğünde en fazla 2 dilim yiyorum bakalım inşallah iyi gelir
Kızlar geldim ben çok şükür her şey yolundaoğlum 382 kızım 371 gram çıktı. bu sefer onlar olmuş ben almamışım kendimi iyi hissetmeme sebebim tansiyonummuş 8-5 çıktı yine Kan ilacı verdi magnezyuma devam haftaya sağlık ocagına gidip kan testleri falan yapılcak bide tetonoz.
çok şükür bunu da atlattık
aaa dur bak bunu bilmiyodum iyi oldu söylediğinKızlar çok da kepekli yemeyin onun yerine tam buğday yada çavdar yeyin. Kepek ekmek kansızlık yapıyor ve bu ara kan değerlerimiz zaten sürekli düşüyor dikkat etmek lazım