2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
insallah canim darisi basimiza :) beni simdiden erken dogum stresi sardi. İnsallah hep birlikte 36yi geceriz bizde

Kizlar biberonlarimiz emziklerimiz taragimiz geldi :) cok sirinler ya :) picabo diye bi siteden aldim biberonlari. Medela calma alacaktim ama cok pahali geldi bana. Zaten dr browns alacaktim haftasonu da babymallde satici kiz bu seti gostermisti hem hesapli hem iyi bir biberonmus tavsiye ederim. İcinde bi tane 120 ml bi tane 250 ml biberon var. Biberonlarda yeni dogan emzigi takili. Ayrica kutuda 2. Seviye 2 tane daha emzik ve biberon fircasi var. 33.75 fiyati da. 2 tane set aldim. 2 tane de a101e gelen cam biberonlardan almistim sanirim yeter.

Eklentiler

• IMG_20151125_154854.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar ben oğluşlarima bi türlü isim bulamıyorum.sizin bi fikrini varmı..benim bulduklarım Burak.berat.kayra(eşim kız ismi diyo).Erkam.emir.talha.bera.enes

Kızlar ben oğluşlarima bi türlü isim bulamıyorum.sizin bi fikrini varmı..benim bulduklarım Burak.berat.kayra(eşim kız ismi diyo).Erkam.emir.talha.bera.enes
Bera ve kayra arkadaslarimin kizlarinin isimleri. Burak ismini ben de cok seviyorum. Talha ismi cok agir bir isim. Emirde inanilmaz yaygin bir isim bence. Mert, güney, doğu, buğra belki, ali, ali eren, kemal, kerem aklima gelenler

Ben de melis ve ediz dusunuyordum, esim de ahmetle ayse diyor. Zaten tum hamileligim boyunca aramiz kotuydu enson isim yuzunden kavga ettik iki gundur konusmuyoruz

Ama bera erkek ismi diye biliyorum.hatta sahabe ismi bera bin malik..ordan esinlendim bende..

Bu pazar eşim gidip yatak alacak bebeklere bakalım becerebilecekmi ama tek bir tane alıcam ben bizimkiler aceleci ya biz tembel çıktık onlara nazaran.zaten puseti mart gibi filan düşünüyoruz çıktığımız da ki cesaret edebilirsek ana kucağı araba koltuğu gibi olanlardan aldık iki tane o yetecektir ilk Zamanlar zaten ancak Dr dan Dr a çıkaracağımı tahmin ediyorum

Çanta olarak ne düşünüyorsunuz hanımlar. Mağazalarda olan anne çantaları ikiz anneleri için küçük. Seyahat çantaları var spor çantası olarakta kullanılanlar onlardan düşünüyorum ben siz ne düşünüyorsunuz?

"Asmin0002, post: 43756593, member: 670089"]Çanta olarak ne düşünüyorsunuz hanımlar. Mağazalarda olan anne çantaları ikiz anneleri için küçük. Seyahat çantaları var spor çantası olarakta kullanılanlar onlardan düşünüyorum ben siz ne düşünüyorsunuz?[/QUOTE]
Çantaya bende karar veremedim geniş bişey olsun istiyorum sonuçta 2 bebek eşyalarını koyacağız.

Tek beşiğe mi yatiracaksin iksini.sığarlarmi acaba

Tek beşiğe mi yatiracaksin iksini.sığarlarmi acaba
Evet Can'ım zaten ilk birkaç ay ayırmayın diyor uzmanlar okuduğum forumdan da çoğu anne kıprdanıp birbirlerini uyandırana kadar birlikte yatırıyormuş normal bir beşik alacağız 70 140 ölçüsündeki ikisibirlikte ortaya enine yatırmayı düşünüyorum birbirleri ile tamasını kesmemek adına büyüdüklerinde aynından bir tane daha alıp odalarına geçireceğim o zamana dek yanımda tek beşikte yatıcaklar...inşallah

ben Adidasdan spor bir çanta almıştım çok da büyük değil ona sığmaya çalışacağım muhtemelen sığarım çünkü iki Bebek artı dev bir Bebek çantası taşıyabileceğimi hiç sanmıyorum temel ihtiyaçları taşıyoruz zaten çantada bir de ikinci annelik deneyimi olunca ne gerekir ne gerekmez kaç bez gerekir filan gibi pratik bilgilere sahip oluyo insan ben de onun avantajını yaşayacağım gibi Allah'ın izniyle

Oyun parkı olanlardan almayacak sin anladigim kadariyla ben onlardan alicam 2 tane..yine senin dediğin gibi tekini yatak odasına kurup belli bi süre ikisini beraber yatırmaya düşünüyorum.

Oyun parkı olanlardan almayacak sin anladigim kadariyla ben onlardan alicam 2 tane..yine senin dediğin gibi tekini yatak odasına kurup belli bi süre ikisini beraber yatırmaya düşünüyorum.
Ben onlardan oğlumda kullandım pek memnun kalmadım o yüzden mobilyaya yöneldim bu kez. Oğlum ağırlaştıkça ortaya doğru çökme yaptı benim kullandıklarım belki benim talihsizliğim de olabilir ama pratik olduğu kesin heryere taşıyordum evin içinde.şimdi ikizler için belki oyın alanı gibi kullanmak amacıyla alıcam ayaklandıklarında

Kızlar merhaba nasılsınızz? Doğumu genel anestezi mi yoksa epidural mi yapacaksınız? Tercihi bize mi bırakıyor doktorlar. Bu konuda bilgim yok siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar merhaba nasılsınızz? Doğumu genel anestezi mi yoksa epidural mi yapacaksınız? Tercihi bize mi bırakıyor doktorlar. Bu konuda bilgim yok siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba bunu bende düşündüm.haftaya kontrolün var doktoruma sorcam bakalım ne diyecek.bu arada 29.haftadayim bende hafiften doğum stresi başladı.Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

Merhaba bunu bende düşündüm.haftaya kontrolün var doktoruma sorcam bakalım ne diyecek.bu arada 29.haftadayim bende hafiften doğum stresi başladı.Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Aynı haftadayız canım beni de sardı cidden. Şimdi kafama taktım inşallah sağlıklı doğarlar bebişlerimiz. Malum hiçbir test yapılmadı ultrason dışında. Korkmaya başladım. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımza alalım da.

Amin inş.son haftaya kadar dayaniriz

Brn cok heyecanliyimdir. Gecen yil iki ameliyat oldum miyom icin. Genel anestezi oldugu halde daha ameliyat odasina girer girmez elim ayagim bosaldi midem bulandi korktum. Gecenlerde dogum yapan bir arkadasimda benim gibi heyecanli onu da epidural yapip biraz da sakinlestirmisler tam uyutmamislar o da sarhos gibiydim o da kotu oldu yari uyur yari uyanik dedi. Doktorla konusmak lazim

Ben epidural sezeryan düşünüyorum yakında doğum yapan tanıdıkkarım var çok memnunlardı hiç bişey hissetmiyorsun bebeğini kucağına alıyorsun diye baya iyi anlattılar doktorlarda onu tavsiye ediyor. Hem eşimde girebilecek doğuma ve ben şöyle düşünürüm o bile yaptıysa bende yapabilirim diye motive ediyorum kendimi hem okadar insan tercih ediyorsa doktorlarda öneriyorsa bi sıkıntı olmaz. Birde daha önce başka operasyonlarda tamamen uyuttular bütün gün yarı uyur uyanık aptal gibiydim midd bulantısıda cabası. Ouüzden ben ogünü kızlarımla ziyaretçilerimizle kendimde olarak geçirmek istiyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah

Birde şuan konu dışında ama benim yan taraflarım çatlamış lierac kakao yağı kullanıyordum hastanede yatarken falan süremedim şimdi tekrar kakao yağı aldım gliserin yağı tavsiye etmiş aktardaki adam karıştırdık bizde ama kakao yağı daha farklı sanırım turuncu gibi bikere sürdüm ama kararmakta istemem sizce olur mu kararmakta istemem bayada beyazım sadece göbek ve göğüslerin kararması komik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…