Ne mutlu sana demekki nefes alabiliyorsun hala :)) benim tansiyon problemim erken baslamasti oyle soylemisti doktor simdi sirt ustu yatmakta neredeyse imkansiz son ultrason biraz uzun surdu fenalastim meselaAaaa sırt üstü yatmicakmiyiz? Ben Solada yatıyorum ama sırt üstü de çok yatıyorum aksam da öyle uzanıp tv izliyorum bebeklerin hareketlerini öyle daha çok hissediyorum
Elimdeki gebelik kitabinda sık gorulen yakinmslarda vaginal akinti var. Senin icin fotografini cektim. 1 2 3 rakamlari hamileligin her doneminde olur demekYok tatlım sadece ferro ve elevit kullanıyorum. Ama hamile kalmadan ve kaldıktan sonra progestan jel, iğne ne ararsan tonla kullandım. O zaman da vardı akıntı ve hiç kesilmedi. İdrarda bişey çıkmadığı için doktorum normaldir diye düşünüyor. İnşallah öyledir canım
Canım çook sağol demek sık görülen bir sorunmuş. Zararsız olanındandır inşallah. Tesekkürler tatlımElimdeki gebelik kitabinda sık gorulen yakinmslarda vaginal akinti var. Senin icin fotografini cektim. 1 2 3 rakamlari hamileligin her doneminde olur demek
Cok güzel olmuş canım baya maharetli annelerimiz neguzel bende çok begeniyorum ama hic oyle becerilerim yok oyuzden sizi imrenerek alkışlıyorumEki Görüntüle 1697491 Eki Görüntüle 1697492 Kızlar günaydın. Ben de haftasonu bebek hazırlığı olmasa da ev için bi süsleme yapayım dedim. Beğenecekmisiniz bakalım. Önerilere açığım fazla bulduğunuz pembelikler varsa kahveye boyayabilirim :)
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)Eki Görüntüle 1697491 Eki Görüntüle 1697492 Kızlar günaydın. Ben de haftasonu bebek hazırlığı olmasa da ev için bi süsleme yapayım dedim. Beğenecekmisiniz bakalım. Önerilere açığım fazla bulduğunuz pembelikler varsa kahveye boyayabilirim :)
aaa geçmiş olsun canım benim, neden yatış verildi yine? bence de inat et kız doğurmaEveeeet kızlar yine bir hastane günü yine yatış yine serum sancılar full ama allahtan rahim ağzında hiç azalma yok artık alıştım bu gelgitlerle inat ettim doğurmıycamKafama taktım olmuyo bi de böyle bi deneyeyim
Sağol canım tesekkürler :) sen de yaparsın aslında ama kendimizi yormamamız gerek bu dönemde. Saatlerce sandalyeye bağlı kaldım bidaha yapmıcam :) nolursa olsun yoruyo. Zaten yemek yapma evi düzenle derken yeterince ayakta kalıyoruz. Rabbim kuzularımzı korusun inşallah.Cok güzel olmuş canım baya maharetli annelerimiz neguzel bende çok begeniyorum ama hic oyle becerilerim yok oyuzden sizi imrenerek alkışlıyorum
Geçmiş olsun canım ama böyle espiriyle ve hastanede yatmaya alışmış umursamaz tavrına bayıldım. Doğurmicaz işte :) Allahın izniyle pozitif de düşünerek sonuna kadar getirelim inşallah ben de inanıyorum hepimizeEveeeet kızlar yine bir hastane günü yine yatış yine serum sancılar full ama allahtan rahim ağzında hiç azalma yok artık alıştım bu gelgitlerle inat ettim doğurmıycamKafama taktım olmuyo bi de böyle bi deneyeyim
Tesekkürler tatlımm yorulmazsan sen de deneyebilirsin 10tl ye satılıyo ham hali. Boya da 2.80tl üstündeki de baskı ben boyamadım. 2 saate bitiyo :) ben biraz acemiydim ondan zorlandım inat ettim oturdum kaldım saatlerce :)çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)
aaa geçmiş olsun canım benim, neden yatış verildi yine? bence de inat et kız doğurmatakma bence de iyi düşünelim iyi olsun bol dua edelim
evet kızlar bundan böyle bu şekilde davranıcam yatıyorum sürekli zaten stres daha fena etkiliyor rahatım kafa olarak sancım var ama doğurursam şaşırıcam o derece dışladım olanları bebeklerim iyi kıpır kıpır 1.200 olmuşlar gerekirse amuda kalkıcam doğurmıcamGeçmiş olsun canım ama böyle espiriyle ve hastanede yatmaya alışmış umursamaz tavrına bayıldım. Doğurmicaz işte :) Allahın izniyle pozitif de düşünerek sonuna kadar getirelim inşallah ben de inanıyorum hepimize
ay ben pek beceriksizimdir hevesliyimdir ama batırabilirimTesekkürler tatlımm yorulmazsan sen de deneyebilirsin 10tl ye satılıyo ham hali. Boya da 2.80tl üstündeki de baskı ben boyamadım. 2 saate bitiyo :) ben biraz acemiydim ondan zorlandım inat ettim oturdum kaldım saatlerce :)
evet kızlar bundan böyle bu şekilde davranıcam yatıyorum sürekli zaten stres daha fena etkiliyor rahatım kafa olarak sancım var ama doğurursam şaşırıcam o derece dışladım olanları bebeklerim iyi kıpır kıpır 1.200 olmuşlar gerekirse amuda kalkıcam doğurmıcam
evet kızlar bundan böyle bu şekilde davranıcam yatıyorum sürekli zaten stres daha fena etkiliyor rahatım kafa olarak sancım var ama doğurursam şaşırıcam o derece dışladım olanları bebeklerim iyi kıpır kıpır 1.200 olmuşlar gerekirse amuda kalkıcam doğurmıcam
Super olmus eline saglik. Bende bebekleri ogrendigimden beri bi kac sey boyadim çok iyi geliyor :) bebek sekerlerini koymak icin kutu boyamak istiyorum ama malzeme almaya gidemiyorumEki Görüntüle 1697491 Eki Görüntüle 1697492 Kızlar günaydın. Ben de haftasonu bebek hazırlığı olmasa da ev için bi süsleme yapayım dedim. Beğenecekmisiniz bakalım. Önerilere açığım fazla bulduğunuz pembelikler varsa kahveye boyayabilirim :)
Gecmis oldun canim. Peki doktorun onerdigi ozel bisey var mi?Eveeeet kızlar yine bir hastane günü yine yatış yine serum sancılar full ama allahtan rahim ağzında hiç azalma yok artık alıştım bu gelgitlerle inat ettim doğurmıycamKafama taktım olmuyo bi de böyle bi deneyeyim
Hehe iyiymis bu :)) dogurmuycaz isteGeçmiş olsun canım ama böyle espiriyle ve hastanede yatmaya alışmış umursamaz tavrına bayıldım. Doğurmicaz işte :) Allahın izniyle pozitif de düşünerek sonuna kadar getirelim inşallah ben de inanıyorum hepimize
Dogurma valla :)) bu arada guzel bisey soyleyim belki doktor da soylemistir o sancilar falan bebislerin ciger gelisimini sagliyormus. Ciger gelistirici ignede stres hormonu varmis. Tas gibi cigerleri olacak den meraklanma :)evet kızlar bundan böyle bu şekilde davranıcam yatıyorum sürekli zaten stres daha fena etkiliyor rahatım kafa olarak sancım var ama doğurursam şaşırıcam o derece dışladım olanları bebeklerim iyi kıpır kıpır 1.200 olmuşlar gerekirse amuda kalkıcam doğurmıcam
Geçmiş olsun canım biz seninle sirayla yatiyoruz hastaneye bende haftasonu hastanedeydim insallah bidaha dogum icin yatariz bu kararlılıkla devamevet kızlar bundan böyle bu şekilde davranıcam yatıyorum sürekli zaten stres daha fena etkiliyor rahatım kafa olarak sancım var ama doğurursam şaşırıcam o derece dışladım olanları bebeklerim iyi kıpır kıpır 1.200 olmuşlar gerekirse amuda kalkıcam doğurmıcam