- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık. Bugün itibariyle ben de oturan anne adayıyım artk inşallah:)Gunaydin oturan anneler :) oturdugum yerde bebisleimin hediyelerini yapiyorum ben de. Sabah yaptigim cercevem :) bakalim.begenecek misiniz
Oooy kuzum kiyamam cok gecmis olsun. Yatis yapilmistir heralde. Aman dikkat et keske yapabilecegimiz bir sey olsa. Nasil anladin suyun oldugunu, nasil bir sey bu su ve ne kadar geldi. İnsallah biran ince toparlanirsin tatlimAh kızlar ben malesef yine hastanedeyim suyum geldi biraz şimdi kontrol altına alkndım bikaç gün byrdayım kızlarım iyi çok şükür suyum nornalden çoktu bunsu kaybı sorun değilmiş ama bu kadar kalması lazım tabi bir sürü iğne ilaç serum sık sık nst bu durumdayım şuanda. Moral olarak ailecek çöktük eşimin dolu dolu olan gözleri beni bitiriyor. Annem de öyle belli etmemeye çalışıyorlar ana hepimizin sinirleri yıprandı hayırlısıyla atlatsak şu zamanları çok zorlanıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Şükür kiAh kızlar ben malesef yine hastanedeyim suyum geldi biraz şimdi kontrol altına alkndım bikaç gün byrdayım kızlarım iyi çok şükür suyum nornalden çoktu bunsu kaybı sorun değilmiş ama bu kadar kalması lazım tabi bir sürü iğne ilaç serum sık sık nst bu durumdayım şuanda. Moral olarak ailecek çöktük eşimin dolu dolu olan gözleri beni bitiriyor. Annem de öyle belli etmemeye çalışıyorlar ana hepimizin sinirleri yıprandı hayırlısıyla atlatsak şu zamanları çok zorlanıyorum
Allah yardımcınız olsun. Bende merak ediyorum. Nasıl anladın suyunun geldiğiniAh kızlar ben malesef yine hastanedeyim suyum geldi biraz şimdi kontrol altına alkndım bikaç gün byrdayım kızlarım iyi çok şükür suyum nornalden çoktu bunsu kaybı sorun değilmiş ama bu kadar kalması lazım tabi bir sürü iğne ilaç serum sık sık nst bu durumdayım şuanda. Moral olarak ailecek çöktük eşimin dolu dolu olan gözleri beni bitiriyor. Annem de öyle belli etmemeye çalışıyorlar ana hepimizin sinirleri yıprandı hayırlısıyla atlatsak şu zamanları çok zorlanıyorum
canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin hiç kokma endişelenme herşey güzel olacak inşallahAh kızlar ben malesef yine hastanedeyim suyum geldi biraz şimdi kontrol altına alkndım bikaç gün byrdayım kızlarım iyi çok şükür suyum nornalden çoktu bunsu kaybı sorun değilmiş ama bu kadar kalması lazım tabi bir sürü iğne ilaç serum sık sık nst bu durumdayım şuanda. Moral olarak ailecek çöktük eşimin dolu dolu olan gözleri beni bitiriyor. Annem de öyle belli etmemeye çalışıyorlar ana hepimizin sinirleri yıprandı hayırlısıyla atlatsak şu zamanları çok zorlanıyorum
Atlatmissin canim cok sukur. İnsallah tekrarlamaz. Kilolari da cok cok guzel masallah onlaraÇok sağolun kızlar çamaşırım ıslanmıştı anlayamadım başta sonra peçete koydum kat kat o da baya ıslanmıştı yani hastaneye geldimde bi ped koydular çizgiler var rengi değişirse anlıyorlar iki defa az az grldi sonra gelmedi bidaha hiç ağrım falan yoktu çok iyiydim çok fazla ve şiddetle gelseydi mecburen doğuma alırdık defi doktrm ama normalden çok olduğu için sıkıntı olmaz dedi şimdi ayrıntılı ultrason gibi bişeye girdim 1440 kızlarım hareketleri falanda çok iyi hatta nstde uğraştırıyorlar maşallah iyiyizde bide erken doğum tehdidimiz olmasa. Bunada şükür dün çok ağladım biraz ağrılarım çıktı ama bugün iyiyim çok şükür. Hastanede kalmak okadar zorki kızlar burda daha çok hasta hissediyorum kendimi ben yinede istiyorum. Napalım bunada şükür ikiz annesi olmak kolay değil.
Atlatmissin canim cok sukur. İnsallah tekrarlamaz. Kilolari da cok cok guzel masallah onlaraoda arkadasimin kizlarida dogduklarinda 1 kilo ancak varlardi. Simdi 2 yasina girecekler hala cok hareketliler :) Senin kizlar da seni cok yoracak anlasildi. Ama aglama ne olur bol bol dua et uzuntu de kasilmalara sebep oluyor guzel dusunelim guzel olsun insallah
Can'ım çok geçmiş olsun bak moral herşey demek sen moralini bozma sakın üzüldükçe ağladıkça sancılanıp kasılıyoruz sakın bol bol komedi izle güzel kitaplar dergiler oku hastane çok sıkıcı evet pozitif olmak bizim için en önemli şeyÇok sağolun kızlar çamaşırım ıslanmıştı anlayamadım başta sonra peçete koydum kat kat o da baya ıslanmıştı yani hastaneye geldimde bi ped koydular çizgiler var rengi değişirse anlıyorlar iki defa az az grldi sonra gelmedi bidaha hiç ağrım falan yoktu çok iyiydim çok fazla ve şiddetle gelseydi mecburen doğuma alırdık defi doktrm ama normalden çok olduğu için sıkıntı olmaz dedi şimdi ayrıntılı ultrason gibi bişeye girdim 1440 kızlarım hareketleri falanda çok iyi hatta nstde uğraştırıyorlar maşallah iyiyizde bide erken doğum tehdidimiz olmasa. Bunada şükür dün çok ağladım biraz ağrılarım çıktı ama bugün iyiyim çok şükür. Hastanede kalmak okadar zorki kızlar burda daha çok hasta hissediyorum kendimi ben yinede istiyorum. Napalım bunada şükür ikiz annesi olmak kolay değil.
Canım maşallah hersey yolundaymış çok şükür. Az kaldı biraz daha sabır. Bişey sorucam benim de çok fazla ıslaklık oluyor. Ama bu aylardır böyle. Akıntım çok fazla. Sarı kremsi de oluyor, su gibi şeffaf da geliyor. 3 kat katlıyorum havlu kağıdı hep ıslanıyor. Acaba normalmidir doktora sordm idrar testlerinde de bişey çıkmıyo. İnşallah hayra işarettir bu akıntı.Çok sağolun kızlar çamaşırım ıslanmıştı anlayamadım başta sonra peçete koydum kat kat o da baya ıslanmıştı yani hastaneye geldimde bi ped koydular çizgiler var rengi değişirse anlıyorlar iki defa az az grldi sonra gelmedi bidaha hiç ağrım falan yoktu çok iyiydim çok fazla ve şiddetle gelseydi mecburen doğuma alırdık defi doktrm ama normalden çok olduğu için sıkıntı olmaz dedi şimdi ayrıntılı ultrason gibi bişeye girdim 1440 kızlarım hareketleri falanda çok iyi hatta nstde uğraştırıyorlar maşallah iyiyizde bide erken doğum tehdidimiz olmasa. Bunada şükür dün çok ağladım biraz ağrılarım çıktı ama bugün iyiyim çok şükür. Hastanede kalmak okadar zorki kızlar burda daha çok hasta hissediyorum kendimi ben yinede istiyorum. Napalım bunada şükür ikiz annesi olmak kolay değil.
Canım akıntım çoktu benim idrar tahlilimde iltihap çıkıyordu fitil yapıcam hergün senin tahlilinde biley çıkmamış olsaydı çıkardı suyunda azalaaydı muayenede doktorun söylerdi sen sor yinede su içmeyide ihmal etme hem aylardır varmış başka bişey olsaydı doktorun farkederdi sıkma canını tatlım oturur pozisyonda durmak rahime baskı yapıyormuş ona dikkat etmek lazımCanım maşallah hersey yolundaymış çok şükür. Az kaldı biraz daha sabır. Bişey sorucam benim de çok fazla ıslaklık oluyor. Ama bu aylardır böyle. Akıntım çok fazla. Sarı kremsi de oluyor, su gibi şeffaf da geliyor. 3 kat katlıyorum havlu kağıdı hep ıslanıyor. Acaba normalmidir doktora sordm idrar testlerinde de bişey çıkmıyo. İnşallah hayra işarettir bu akıntı.
Çok sağol canım inşallah dediğin gibidir. Yoksa haberim olmadan suyum geliyosa Allah korusun önlem de almıyoruz sonuçta. Evet sıkışıyo sanki aşağı baskı oluyo oturunca. Yan mı yatmak gerek sürekli?? Ben ayaktayken de rahatlıyorum baya acaba bi zararı varmı ayakta olmanınCanım akıntım çoktu benim idrar tahlilimde iltihap çıkıyordu fitil yapıcam hergün senin tahlilinde biley çıkmamış olsaydı çıkardı suyunda azalaaydı muayenede doktorun söylerdi sen sor yinede su içmeyide ihmal etme hem aylardır varmış başka bişey olsaydı doktorun farkederdi sıkma canını tatlım oturur pozisyonda durmak rahime baskı yapıyormuş ona dikkat etmek lazım
Canım bana doktorum hep ayakta çok kalma dedi. Düz oturmak rahime baskı yaptığından kasılmayıda su gelmesini de tetikler dedi. Sırtına yastıklar koyup otur. Yan yat sırt üstü yatma demedi hiç herkes sol tarafa yatın diyor ya bizler içinde geçerlimi hep sorucam diyorum unutuyorum. Sen doktoruna sor yinede için eahatlar ama değildir bence bi ped veriyorlar çizgileri var çizgilerin rengi değişiyor su gelince belki böyle bişey verir takio edip anlaman için canımÇok sağol canım inşallah dediğin gibidir. Yoksa haberim olmadan suyum geliyosa Allah korusun önlem de almıyoruz sonuçta. Evet sıkışıyo sanki aşağı baskı oluyo oturunca. Yan mı yatmak gerek sürekli?? Ben ayaktayken de rahatlıyorum baya acaba bi zararı varmı ayakta olmanın
Canım benim çok sağol benim de kontrolüm haftaya. Bugün celestone vuruldum 2 doz, yarın da vurulucam. Akciger geliştirici iğne. İnşallah tez zamanda şifa bulursun canım gerçi teklikeli bi durum yok şu an için çok şükür. Bikaç hafta daha dayanabilir senin fıstıklar ben inanıyorum. Bol bol dua edelim. Strese hiç girme hep mutlu ol ki kavuşma yaklaşıyo ne mutlu bize. 28 haftadan sonra çocuklar Allahın izniyle sıkıntısız yaşarlarmış artık. Geçen 700 gr ikizler doğurdu benim doktorum. İkisi de yoğun bakımdaymış durumları da gayet iyimiş. Çok şükredelim canım Allah bugünleri de görmeyi nasip etti. Ol diyince oluyor 700 gr lık da turp gibi büyüyor. Bizim hedefimiz 34 olsun da inşallah sağlıkla gelsinler. Önmli olan sağlıklı olmaları. Öpüyorum seni ve bebişleri:) film fln getirsin eşin hastaneye laptopla zaman belki daha iyi geçer ne dersinCanım bana doktorum hep ayakta çok kalma dedi. Düz oturmak rahime baskı yaptığından kasılmayıda su gelmesini de tetikler dedi. Sırtına yastıklar koyup otur. Yan yat sırt üstü yatma demedi hiç herkes sol tarafa yatın diyor ya bizler içinde geçerlimi hep sorucam diyorum unutuyorum. Sen doktoruna sor yinede için eahatlar ama değildir bence bi ped veriyorlar çizgileri var çizgilerin rengi değişiyor su gelince belki böyle bişey verir takio edip anlaman için canım
Canim progesteron icerikli bir ilac kullaniyormusun, eger kullaniyorsan o yapiyor. Yada hormanlardan da oluyor. Ben ilaci kestim akinti şıp diye kesildi. Suyun gelmesini de yeni ogrendim mesela o zaman boyle biseyi de bilmiyordum ve ped kullaniyordum bildigin su gibi akintiydi. O yuzden kalbini bozma seninki de klasik hamilelikte olan akinti olabilirCanım maşallah hersey yolundaymış çok şükür. Az kaldı biraz daha sabır. Bişey sorucam benim de çok fazla ıslaklık oluyor. Ama bu aylardır böyle. Akıntım çok fazla. Sarı kremsi de oluyor, su gibi şeffaf da geliyor. 3 kat katlıyorum havlu kağıdı hep ıslanıyor. Acaba normalmidir doktora sordm idrar testlerinde de bişey çıkmıyo. İnşallah hayra işarettir bu akıntı.
Evet canim bizde de sol yatmak onemliymis. Biyolojik sebebjni anlatti doktor ama unuttum :) hani kucuk dolasim buyuk dolasim vardi ya kalbe giden kan akisiyla alakali sistemden dolayi sola yat dedi. Zorlaninca saga ama kesinlikle sirt ustu degil. Sirt ustunde kan dolasimi en zor pozisyonmus bebeklere giden kan da azaliyormus senin de tansiyonun dusuyormus hakkaten de sirt ustu yatinca ben hemen fenalasiyorumCanım bana doktorum hep ayakta çok kalma dedi. Düz oturmak rahime baskı yaptığından kasılmayıda su gelmesini de tetikler dedi. Sırtına yastıklar koyup otur. Yan yat sırt üstü yatma demedi hiç herkes sol tarafa yatın diyor ya bizler içinde geçerlimi hep sorucam diyorum unutuyorum. Sen doktoruna sor yinede için eahatlar ama değildir bence bi ped veriyorlar çizgileri var çizgilerin rengi değişiyor su gelince belki böyle bişey verir takio edip anlaman için canım
Evet canim bizde de sol yatmak onemliymis. Biyolojik sebebjni anlatti doktor ama unuttum :) hani kucuk dolasim buyuk dolasim vardi ya kalbe giden kan akisiyla alakali sistemden dolayi sola yat dedi. Zorlaninca saga ama kesinlikle sirt ustu degil. Sirt ustunde kan dolasimi en zor pozisyonmus bebeklere giden kan da azaliyormus senin de tansiyonun dusuyormus hakkaten de sirt ustu yatinca ben hemen fenalasiyorum
Yok tatlım sadece ferro ve elevit kullanıyorum. Ama hamile kalmadan ve kaldıktan sonra progestan jel, iğne ne ararsan tonla kullandım. O zaman da vardı akıntı ve hiç kesilmedi. İdrarda bişey çıkmadığı için doktorum normaldir diye düşünüyor. İnşallah öyledir canımCanim progesteron icerikli bir ilac kullaniyormusun, eger kullaniyorsan o yapiyor. Yada hormanlardan da oluyor. Ben ilaci kestim akinti şıp diye kesildi. Suyun gelmesini de yeni ogrendim mesela o zaman boyle biseyi de bilmiyordum ve ped kullaniyordum bildigin su gibi akintiydi. O yuzden kalbini bozma seninki de klasik hamilelikte olan akinti olabilir