2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Canim dinlenmeyi dene yatar pozisyonda. Tatli birseyler ye. Takvim eklememissin haftan nedir? Bir de grip falan bir rahatsizligin varsa da bebek hareketleri azaliyormus benim hastayken doktor oyle demisti oyle bir durumun varsa da rahat ol
Ben de 28 hafta oldum bugün canım aynıyız seninle galiba. Sabah hiç tık yoktu ama şimdi vuruyorlar serviste acaip hareketleniolar gün içinde hiç böle değil anlamadım gitti. Çok sağolun canlarım dediklerinizi yapıcam. Ama henüz neyi sevdiklerini neden oynadıklarını anlamıyorum. Tatlıyı ben de sevmiorm onlar da sevmiyo galiba. Ne zaman yorulsam ayakta uzun süre kalsam o zaman şiddetli vuruyorlar üst üste. Acaba otur artık mı demek istiyolar. Onlar iyi olsun da.. Çok şükür bugünümüze

Ben de is yerinde gun icinde otururken cok az hareketlerini hissediyordum ama evde ve rahatken daha cok hissediyorum. Doktorda dinlenme zamaninda daha cok hissedersin dedi o yuzden yan yatip dinlenmeni onermistim ben de :) bi gunleri bi gunlerini tutmuyor simdiden :)

Haklısın canım bakalım ben işi bırakınca evde durumları nasıl olacak bücürlerin. Evde iş yapıyormusun yoruyormusun kendini,? Yoksa sürekli yatıyormusun. Açıkcası ben tv nin önünde sürekli istirahat edecek gbi duruyorum

Canim ben yatamiyorum yatinca nefes alamiyorum carpintim artiyor. Nerdeyse tum hamileligi carpintiyla gecirdim bir fe gun icinde yatinca aksam yatmak eziyet oluyor size de oluyor mu bilmiyorum ama sadece yan yatabiliyorum ve kaburgalarim batiyor o yuzden o batmaya bi tek gece tahammul edebiliyorum. Yemek yapiyorum bulasiklari makineye atiyorum camasir yikiyorum o kadar :) bi de yatagimi topluyorum baska da bi is yok. Bunlarin hic biri sikayet degil ama :)

Merhaba kızlar Nasılsıniz bu sabah doktor Kontrolüm vardı kızlarım biri 660 diğeride 650 grm olmuş iyi gidiyor dedi doktor bende aynı kilodayim kilo almamışım bi tane kızımın başında kist vardı çok şükür o kaybolmuş. Kızlarım alt alta durduğu için biri çok assada ve rahme baskı yapıyor dedi doktor 15 gün yürümek yasak yatıp dinlenme verdi riskliymis inşallh yukarı çıkar kızım dua edin kızlar

Canım bak çok şükür kist konusu hepimizin söylediği gibi geçmiş sen yat dinlen ben de bir haftadır sadece yatıyorum dinlen keyfine bak güzel güzel beslen bol protein bol kalsiyum bol su bebeklerimizi sağ salim alıcaz kucaklarımıza Allah'ın izniyle vaktiyle tabii

Çok sağol tatlım benim amin inşallh
Kızlar hep bir araya toplanıp yatalim bide bakıcı tutalım bizi yedirsin icirsin

internette chibo nun biberonlarında hem kaucuk hem damaklı olanları var ama daha karar veremedim

Oooy ne guzwl bir haber cok sevindim gozun aydin canim. Kist nasil kaybolduysa bebiste yukari cikacak insallah. Sende bol bol dinlen

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ikizlerimden biri 980 gr diğeri 768 gr biraz fark var aralarında Nasıl kapanır ki?

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ikizlerimden biri 980 gr diğeri 768 gr biraz fark var aralarında Nasıl kapanır ki?
Canım %20 den fazla fark olursa kiloları arasında araştorıyorlarmış. Senin %20 bile değil hesapladım. Yani böyle devam etse bile sıkıntı yok. Zaten olsa doktorun söylerdi. Bizimkiler de farklıydı hep, bu hafta aradaki açık kapanmış. Yani belli olmuyo açılır kapanır yeter ki aşırı bir fark olmasın. Sen rahat ol:) pekmez ye hergün 2 kaşık. Süt iç bol bol. Hergün peynir yumurta ye daha napıcan zaten

Tüp bebek belki biri geç yerleşti diyorum bklm elimden geldiğince yemeye çalışıyorum sağlıkla gelsinler inşallah

Tüp bebek belki biri geç yerleşti diyorum bklm elimden geldiğince yemeye çalışıyorum sağlıkla gelsinler inşallah
O da olabilir bizim de arada hep 4 gün var. Hamur işi yeme çok. Canın istemediğin halde çok yersen bebişlere yaramaz zaten kilo olur sen zorlanırsın sonra. Et, süt, yumurta, peynir, meyve, sebze hepsinden dengeli yemek gerek. Ama şu pekmezi çok duydum bebeklere kilo aldırdığını. Endişe etme boşa canım maşallahı var grubumuzun :) inşallah sağlıkla doğum haberlerini de burdan vericez birbirimize

Merhaba canım sıkıntılı bir durum olsa doktorun söylerdi kızların dediği gibi sen içini ferah tut, doktorumda bana aralarındaki farktan ziyade ikisininde ayrı ayrı gelişimini devam ettirmesi bizim için daha önemli demişti birinin alıp birinin hiç almaması sıkıntı demişti
bende keçiboynuzu yiyim dedim günde 1 kaşık en azından ama şeker olarak geri dönmesinden korktum, bir de amniyo sıvısı fazla ise şeker alınmaması lazımmış netten öyle araştırdım şu saftirik acil doktorunun dediği aklıma geliyo çünkü, 4 aralıkta doktorum sıvın iyi derse bende yicem rahat rahat

Bu arada herkese günaydın, hayırlı cumalar

Çok sağol tatlım benim amin inşallh
Kızlar hep bir araya toplanıp yatalim bide bakıcı tutalım bizi yedirsin icirsin
Haklısın valla hepimiz yatıyoruz bu hafta,eeee ne yapalım ikiz taşıyoruz değer bebeklerimize en zoru da zaten o kısım bakacak kimse olmayınca zor yemek çamaşır bulaşık kapıdan çıkıyor nerdeyse.inşallah önce Allah sonrada biri yardım eder hepimize. Tek başına olmaz bu vakitten sonra

Canım içinde şeker olmayan doğal pekmezlerden bulabilirsen al sıkıntı olmaz. İnşallah güzel olacak hepimiz için

Merhabalar ben burayı da takip ediyorum tecrübelerinizden yararlanmak için
Biraz küçüğüz biz ama
Muz ,kasar peyniri,bulgur , mercimek ,pirinç bebeklere kilo aldırıyormuş
Muz özellikle günde 1 tane yenmeli deniyor
Arada fark oluyormuş inşallah o da kapanır
Face grubunda ilerki dönemde 500 gr fark olan birini gördüm ona bile normal demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…