Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
ben alez ve çarşaf aldım ya anne yanına. kullanmaz mıyız?
nevresime gerek yok ama di mi? üstünü kapamamak gerekiyor uzun süre?
Benim anne yanım küçük, ona uygun çarşaf ve alez bulamadım müslin sereceğim. Görüntü için şunu aldım, ince pike gibi bu, küçükken kundak yaparım diye düşünüyorum.

Ekmek arası salam yicem ben bacım aşeriyorum aaaşşşerrrdim anlayın beni dnfmfm 1 dilim çikolata falan yiyorum ben arada ondan tatlı canım çekmiyo ama salam hiç yemedim 🥹
Normalde salam yemiyorum ama canım lisede yediğim salam, kaşar, patates kızartması, Rus salatası sandviçi o kadar çekiyor ki, gönül rahatlığıyla yiyeceğim. Aynı şekilde bisküvi de yemiyorum ama bisküvi pastası da benim olacak 😂 Yapacak bir şey yok, o kadar uzun zamandır dikkat ediyorum ki, canım normalde eve sokmadığım, yemediğim şeyleri bile çeker oldu 🥲

Normalde salam yemiyorum ama canım lisede yediğim salam, kaşar, patates kızartması, Rus salatası sandviçi o kadar çekiyor ki, gönül rahatlığıyla yiyeceğim. Aynı şekilde bisküvi de yemiyorum ama bisküvi pastası da benim olacak 😂 Yapacak bir şey yok, o kadar uzun zamandır dikkat ediyorum ki, canım normalde eve sokmadığım, yemediğim şeyleri bile çeker oldu 🥲
Ya ben dümdüz ekmek arası aç bitir salamı istiyorum bak dümdüz bi istek ndfn bi ara da sosisli çekti canım çok iyi pişirir misiniz diye not düştüm yaka yaka pişirmişler ama canım istemedi öyle de yiyemedim

Ben de 6400’e gördüm dün ama evi doldurmak istemedim eşim de dalga geçer diye düşündüm 😂 keşke alsaymışım. Güle güle kullansın küçük bey 🥲
Teşekkür ederiz😍 ben de nereye koyarım diye düşündüm ve salonun ortasına koydum gördüğünüz gibi….
eelifeylull eelifeylull daha iyi bilir ama beyime sorduğum kadarıyla yararlanabilirmişiz lehimize olduğu için
Evet evet resmi izinde olduğumuz sürece biz de yararlanırız hatta ben 24 haftadan küçük bebeği olanların da tamamlayabileceğini düşünüyorum ama bu benim görüşüm😅
Bu çok iyiymiş yaaa aman aman bayılırım böyle çok fonksiyonlu şeylere 🤣🤣
Ben görünce hayran olmuştum ya
Ay cok guzel suan 7000 kusur oyuzden belki duser yine diye beklicem 😢
Düşerse hemen yazarım🥲

Ya ben dümdüz ekmek arası aç bitir salamı istiyorum bak dümdüz bi istek ndfn bi ara da sosisli çekti canım çok iyi pişirir misiniz diye not düştüm yaka yaka pişirmişler ama canım istemedi öyle de yiyemedim
Eşime hangi ekmeğin arasına istediğimi bile gösterdim, öyle diyim 😂 Bunlar olacak, o ekmekler hep yenecek. Fırında gördüğüm ekmeklere sarılasım geliyor artık ya 😂😂

Eşime hangi ekmeğin arasına istediğimi bile gösterdim, öyle diyim 😂 Bunlar olacak, o ekmekler hep yenecek. Fırında gördüğüm ekmeklere sarılasım geliyor artık ya 😂😂
Hamilelik filmlerde kucağına cips çikolata yığıp bi yandan da hamburger patates gömen kadınlardan oluşıyodu ya niye öyle bişi değilmiş ndfn

Şu mide yanmasına çözümünüz var mı kızlar ya? Her şeyi deneyebilirim hayatımda ilk defa yaşıyorum dün gece ağzıma gelen asitin öksürüğüyle uyandım sinirlerim bozuluyor artık. Sıcak bir şey içemiyorum boğazım da tahriş olmuş, gebelik dışında hiç yaşamamıştım rennie ve gaviscon alıyorum ama max yarım saat etki ediyor sonrasında perişanım yine. Bulantıdan daha fenaymış bu
Bana süt iyi geliyor ama tahin de buna iyi geldiğini görmüştüm onu deneyebilirsin

kizlar ben yine bir soruyla geldim. meme bolgenizde benleriniz artti mi? bir de daha once kahverengi olan ben daha koyulastimi hic boyle seyler fark ediyormusunuz?

Fırında çalışan kadın benim halimi görünce diyor ki, hamileyken her akşam 5-6 tane çikolata yemeden rahat edemezdim 🤦🏻‍♀️😂
ya ben de nefsime pek engel olmadim bu sefer yalan yok 🙈 genelde ozen gosterdim ama kacamak da cok yaptim cikolata cips hamburger hazir patates kizartmasi mayonez ketcap

Kızlar bıçak gbi ağrı giriyor göbek deligimin üstü ne ve belime vuruyr . 😔 31+4 temyiz daha ya korkmaya basldm. Böyle olan varmı.

Hamilelik filmlerde kucağına cips çikolata yığıp bi yandan da hamburger patates gömen kadınlardan oluşıyodu ya niye öyle bişi değilmiş ndfn
Ay ben canım istedi sucukda yedim canım istedi hamburger de yedim tabi bir iki kez bunlar kısmadım yani kendimi o kadar hatta çikolata normal zamanda yemem o kadar hamilelikte arşa çıktım ama tabi çiğ ürün yemek sıkıntılı olabilir

Kızlar bıçak gbi ağrı giriyor göbek deligimin üstü ne ve belime vuruyr . 😔 31+4 temyiz daha ya korkmaya basldm. Böyle olan varmı.
ben olmadim birsey diyemeyecegim benim vajina kemigi aciyor pelvik kemigi imis bugun sordum doktora acilmayla alakasi yok onun merak etme dedi

kizlar ben yine bir soruyla geldim. meme bolgenizde benleriniz artti mi? bir de daha once kahverengi olan ben daha koyulastimi hic boyle seyler fark ediyormusunuz?
Cildimde çok ciddi şekil de ben artışı var bende gebelikten önce başladı gebelikle devam etti. Meme bölgem de ise ben farketmedim ama kahverengi lekeler olmuş. Boynumda et beni olmuş 😕

Benim bebe o kadar aktif ki icerde korkuyorum kafasi ters doner ya da eliyle plesantayi asagi iter, benim vajinal dogum suya duser diye 🙈😂 bugun pek bir sevindim kursagimda kalmasa bari 😅

Cildimde çok ciddi şekil de ben artışı var bende gebelikten önce başladı gebelikle devam etti. Meme bölgem de ise ben farketmedim ama kahverengi lekeler olmuş. Boynumda et beni olmuş 😕
rengi siyaha donunce esim doktora goster dedi ama ne kasinti ne aci var ne goruntusu kotu sanirim hormonlardan dolayi pigment degisikligi oluyor, meme ve gobek kismimda kucuk kirmizi benlerde cikti benim

X