2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
İnşAllah sizde görürsünüz hayırlısıyla.sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız beybişlerimizi.kasım çıkana kadar tehlikeli çok dikkat et dedi korktum.erken olabilir dedi.ama iğneyle alakalı bişey demedi tedirgin oldum.tşk ederim.

Amin canım telefonda falan sorsan kendine sıkıntı yapacağına ne planliyorsunuz gerek varmi falan diye nekadar sıklıkla gidiyorsunuz doktora

hmm anladım canım bu gidişimde 27+3 olcam inşallah net bir şekilde konuşuruz
Benim de süslerim bunlar ellerime sağlık mı kızlar :) Eki Görüntüle 1692373 Eki Görüntüle 1692374
çoook güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık :) netten almıştın dimi bu parçaları?

bu arada günaydın kızlar kötü bi akşam geçirdim, sağdaki bebişim hiç hareket etmedi ne yapsak olmadı müzik dinlettik dürttüm karnımı salladım yok soldaki atıyo sağdaki atmıyo telaş yaptım evin yakınında kadın doğum vardı acile gittik gitmez olaydık, doktor yoktu gelene kadar ağrı makinasına bağladı küçük küçük ağrıların var dediler sonra doktor usg ye aldı baktı kalplerini gösterdi sonraaaa başladı zırvalamaya tek yumurtalara bakmıyoruz biz hangi hastaneye gidiyosun özele böyle giderler sonra acile bişi olduğunda hooop buraya senin acil durumda üniversite hastanesine gitmen lazım doktorunla konuş bunları risklisin biliyosun dimi filan dedi, sonra bi de amniyo sıvın biraz fazla 25.haftaya göre karnın epey şiş zaten farkında değilmisin filan dedi, sedyeden kalkcam kalkamıyom yanıma zaten kimse almadılar doktor debelendiğimi gördüde anca öyle elini uzattı, kalktım kalpleri gördün zaten sana kağıt vermicem gidebilirsin dedi yolladı, bir daha mı doktorumdan habersiz başka bir hastane ya da doktor tövbe

Canim gecmis olsun. İcini ferah tut bebekleri siz ayri ayri ayirt ettiginizi soyluyorsunuz ya o cok zormus. Onlar bir yerde sabitce durmuyormus. Pozisyon sag deyince bebek senin anladigin gibi sagda dum duzgun durmuyor ve sirtina kadar olan alanda hareket edip duruyor diger bebekle birbirlerinin alanina giriyorlar. Solda hissettigin bir hareket sagdaki bebegin bacagi olabilir belki. Ben de siz ikisini ayri ayri hissefiyoruz deyince doktorum ultradonda gosterdi anlaman zor dedi. İnsallah bi daha tekrarlamaz bos yere kendini uzmussun

Canım sakin ol oluyor bazen bende de hareket etmedikleri hatta dalga geçiyorum akıllı olacak çocuklarım diye kanama yok bişey yok böyle korkuları da üzerine çekersin biraz gevşe bebeklerin gelecek sağlıkla inşallah üzme annesi Melek'lerini devletler özele öyle bakıyor işte napacaksın üzme kendini

Canim 28de sertlesmeler artarmis ikiz olunca daha erken baslamasi normal dedi doktor. Bu donemin en tipik ozelligiymis
galiba öyleymiş canım herkes öyle söylüyor ben de rahatladım öyle olunca

Can'ım sen erken doğum riskintaşomadığın için ne Mutlu ki duymamışsın biz yaptırdık çünkü bizim bebekler biraz acele etti bir şekilde ya kasılmalarımız ya sancılarımız başladı 24-34arası erken doğum riskine girince Dr bebeklerin daha hızlı hazır olması için yaptı artık senin ihtiyacın kalmamış maşallah;biz de dayansak o kadar keşke
Maşallah canim bu 34. Haftaları bizde görürüz inşallah benim doktorum 32. Haftayi gorsek iyi diyor erken kasilmalarim oldugu icin yapildi bana igneler belki bitehliken olmadığı icin yapilmycaktir sana
Asmin0002 sen Nasıl oldun ben artık heyet raporuyla tamamen yatıyorum evde sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum bir de 3-4litre su içiyorum ama dün gittim yine bir serum aldım döndüm hastaneden Dr um umutlu ama 32 görürüz ama sana bağlı yormak kalkmak yok dedi
ya boşver sen başka Dr ları kendine güvenememiş gerçekten de aptal aptal konuşmuş pes yani basıl bir tutum bu böyle sen o Dr u hiç kaale alma yani sıvı çokmuş karnın büyükmüş kaçtane tek yumurta ikizi takip ettin ki ne doğru ne yanlış yorum yapsın sinir oldum valla hiç takma sen başarısız bir Dr olduğu kesin

evet sakin olmak lazım gerçekten bu durumlarda paniğe sürükleniyo yoksa insan bi anda, çok şükür bugün atıyolar :)
sorma canım kendisiyle çelişiyo işte hem diyo bakmıyoruz tek yumurta hem olumsuz yorum yapıyo hem de resmen risklisin özel doktora gitmeyi biliyosun böyle acil durumda bize gelme doktorunun önerdiğine git diyo resmen, doktorada sallamaya başladı dayanamadım doktorumun haberi yok ben kendim geldim dedim kızmış bi şekilde, gıcık adam

Maşallah cnm bebişlerin kiloları gayet iyi gözüküyor bizimde yarın kontrolümüz inşallah sizin kadar buyumusuzdur

Ades___ bende aynı durumdayım canim hep yatiyorum bazen iyiyim bazen karamsarlasiyorum biraz agrida panik oluyorum. Hastaneye 10gun arayla gidicem ben telde konusuyoruz doktorumla.

Kızlar bebişleri sürekli hissedebiliyormusunuz? Dün çok hareketlilerdi bugün çok nadir hissettim hareketleri. Böyle oluyomu size de. Saatlerdir hareket yok mesela. Sabah vardı biraz. Endişe ediyorum haliyle. Size sorayım dedim

canım ben çalışıyorum normalde benim bebekler gün içinde hiç hareket etmez etsede çok az . akşamları hareket ediyorlar kıpır kıpır oyüzden telaş yapma bence ben mesela 1 gün hiç hissetmedim dün dr sordum doktorum dedi gazın var normal hissedememen telaş etme dedi tabi sürekli dinlememiz lazım

canım çok geçmiş ıolsun içini biraz ferah tuıt benimkilerde 1 gün hiç hareket etmedi .bazen bağırsak harelketlerinden hissetmeyebilirsiniz dedi doktorum. doktor konusuna gelince böyle hasta seçen aptal dr lardan nefret ediyorum hiç takılma doktorlugu batsın

Sağol canım benim içim ferahladı sizler de bazen daha az hissedebiliyorsunuz yani. Allah sağlıkla kavuştursun meleklerimize inşallah

yok canım hiç endişelenme dün bende aynı böyleydim akşam soluğu acilde aldık başıma gelenler kötüydü yani bebişinde kalbi çok iyi atıyodu çok şükür, arada böyle oyuncak edicekler sanırım bizi :)
sağol canım evet biraz daha sakin olmak lazım bunu anladım cidden yoksa daha kötü oluyo insan, ne yazık ki tek yumurtalar konusunda hep böyle canım başta duyduklarımdan sonra bunu kolay atlattım çok şükür

Ades___ bende aynı durumdayım canim hep yatiyorum bazen iyiyim bazen karamsarlasiyorum biraz agrida panik oluyorum. Hastaneye 10gun arayla gidicem ben telde konusuyoruz doktorumla.
Evet tatlım aynen benimki hafta da bir çağırdı ama panik durumu aynen ufacık sancıda panik oluyorum bende ama sakin olmamız lazım o kesin.inşalah vaktiyle alıcaz kıcağımıza bebeklerimizi

Canim dinlenmeyi dene yatar pozisyonda. Tatli birseyler ye. Takvim eklememissin haftan nedir? Bir de grip falan bir rahatsizligin varsa da bebek hareketleri azaliyormus benim hastayken doktor oyle demisti oyle bir durumun varsa da rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…