2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Çok sağolun kızlar br
Kızlar merhaba sizin de karninizda ağrı oluyor mu
oluyor canım ama sürekli değil çok şükür. Bel kasık böbrek karaciğer mide heryer ağrıyo zaman zaman. Ama normalmiş ağrılarımz. Ayaklarını sıcak tut yoksa adet ağrısı gbi ağrırmış kasıklar. Senin nerende tam olarak ağrı sızı

Kızlar 1 haftadır vajına bölgesinde inanılmaz ağrım oluyor. Gün geçtikçe arttıyor. Kemiklerim sızlıyor sanki açılıyor. Aslında diğer gebeliklerimdede olmuştu, fakat bu kadar erken değildi. Yürümek hatta yatarken kalkmak bile acı veriyor sizdede varmı????

Kızlar 1 haftadır vajına bölgesinde inanılmaz ağrım oluyor. Gün geçtikçe arttıyor. Kemiklerim sızlıyor sanki açılıyor. Aslında diğer gebeliklerimdede olmuştu, fakat bu kadar erken değildi. Yürümek hatta yatarken kalkmak bile acı veriyor sizdede varmı????
Benim de bacak aralarım sanki saatlerce bisiklet sürmüş de hamlamış gibi ağrıyor. Yataktan kalkamıyorm o derece ağrıyor.

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 159 çıktı. Haftaya 100gr istedi doktor. Sizce nasıl ki:KK43: nedir bu yüklemenin mantığı zararı çok mu üzüldm açıkcası

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 159 çıktı. Haftaya 100gr istedi doktor. Sizce nasıl ki:KK43: nedir bu yüklemenin mantığı zararı çok mu üzüldm açıkcası

Benim doktrum seker yuklemesi de teteniz asisini da yaptirmicami soyledi kendisi cok saglikli gormuo asiyi ve seker yuklemesini onaylamio. Doktrdan doktora degisio bunlar tabiki

Benim de bacak aralarım sanki saatlerce bisiklet sürmüş de hamlamış gibi ağrıyor. Yataktan kalkamıyorm o derece ağrıyor.
Canım sanırım aynı şeyi yaşıyoruz. Sopayla dövülmüş gibi diyordum bende Hiç hareket etmesemde oluyor ama otup kalkarken, dönerken dayanılmaz dk sorucam bunu

Kızlar dün akşam acayip korktum;eşim yurt dışında ben de oğlumla tek kalıyorum bir haftadır filan dün akşam bir sancı girdi kasıklarıma ve tüm karnıma inanamazsınız iki büklüm kaldım sonra anladım (ki Dr um sağolsun) gaz sancısıymış :oops: ama ben ne korktum ne yapacağım bu saate oğlumla filan diye...dr um artık ayakların sucak tutulması gerektiğini söyledi aklınızda olsun artık ayakları koruyoruz bi de karnı da sıcak tutuyoruZ şimdi iyiyim zaten 1 saat sürmedi sancı ama ben sabaha kadar kendimi dinledim tabi şimdi ise gözlerim kapanıyor.iyi pazarlar kızlar. Ayakları koruyun❤️❤️:KK20:

Kızlar merhaba, Bende 2014 aralık annesiyim.Rabbim sağ salim elinize kavuştursun bebişlerinizi inşallah. Kızım 10 aylık şu an eşim çalışmama musade etmediği için evde kokulu taş ve sabun yapıyorum.Fiyatlarım 1.5 TL'den başlıyor isteyen olursa mesaj atabilir

Selamlar
temmuzda ebebektwn lansinoh sütsagma mak.aldım elektrikli ve ğilli tekli 210tlye..
100e satıyorum hiç kullanamadım işe baslayınca bulınsun diye süt sagıp saklicaktım ama sütüm çok az anca bebege yetiyo faturası garantisi var isteyen özelden mesaj atabilir yepyeniduruyor

merhaba hanımlar beni de alın aranıza ikiz kızlarıma hamileyim bende sat a göre 2 mart ama daha erken geliyor bizim minnoşlar :emir_bebek::emir_bebek: hayırlı zamanda doğurmak nasip olur inşallah hepimize.31 yaşındayım tüp bebek birinci denemeyle hamile kaldım.istanbulda oturuyorum.çift yumurta ikizleri bebişlerim.isim henüz belli değil:KK12:
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun, tüp bebek çok zorlu bi süreç ama Allahım emeklerinizin karşılığını vermiş ne güzel size

Günaydın kızlarr nasılsınız??? Birşey sorucam size doktora soramıyorm, aslında önceleri sormuştum sorun olmaz demişti ama şimdi iyice büyüdüler. İlişki yasak mı ne diyor doktorunuz?? Zararı varmıymış kasılmaların. Utandım ama sorayım dedim size kızlar
CAnım yasak diye biliyorum ben ikizlerde zaten durumun riskli olduğu için. Doktorlar ilk tanışma evresinde genel bilgi verirken söylüyor genelde doktorlar bu tarz şeyleri direk yasak demiyorlar ama riskli olduğunu belirtiyorlar

X