- 14 Eylül 2015
- 58
- 18
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oluyor canım ama sürekli değil çok şükür. Bel kasık böbrek karaciğer mide heryer ağrıyo zaman zaman. Ama normalmiş ağrılarımz. Ayaklarını sıcak tut yoksa adet ağrısı gbi ağrırmış kasıklar. Senin nerende tam olarak ağrı sızıKızlar merhaba sizin de karninizda ağrı oluyor mu
Kızlar merhaba sizin de karninizda ağrı oluyor mu
Hepimiz de var o zaman kizlar
Evet canım korkuyorum ben de inşallah sagsalim alırız bebislerimi
Benim de bacak aralarım sanki saatlerce bisiklet sürmüş de hamlamış gibi ağrıyor. Yataktan kalkamıyorm o derece ağrıyor.Kızlar 1 haftadır vajına bölgesinde inanılmaz ağrım oluyor. Gün geçtikçe arttıyor. Kemiklerim sızlıyor sanki açılıyor. Aslında diğer gebeliklerimdede olmuştu, fakat bu kadar erken değildi. Yürümek hatta yatarken kalkmak bile acı veriyor sizdede varmı????
Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 159 çıktı. Haftaya 100gr istedi doktor. Sizce nasıl ki nedir bu yüklemenin mantığı zararı çok mu üzüldm açıkcası
Ne güzel gerek görmemesi. Ben de tetanozu çok gereksixz gördm ama mecbur yaptırdım.Benim doktrum seker yuklemesi de teteniz asisini da yaptirmicami soyledi kendisi cok saglikli gormuo asiyi ve seker yuklemesini onaylamio. Doktrdan doktora degisio bunlar tabiki
Canım sanırım aynı şeyi yaşıyoruz. Sopayla dövülmüş gibi diyordum bende Hiç hareket etmesemde oluyor ama otup kalkarken, dönerken dayanılmaz dk sorucam bunuBenim de bacak aralarım sanki saatlerce bisiklet sürmüş de hamlamış gibi ağrıyor. Yataktan kalkamıyorm o derece ağrıyor.
Anlamı nedir canım ines'in merak ettim. Sağlıcakla kucağına al inşallahyasin 24 cift yumurta ikizi. Tahmini dogum tarihi 15 mart 2016 isimleri ines nil ve uzay mete
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun, tüp bebek çok zorlu bi süreç ama Allahım emeklerinizin karşılığını vermiş ne güzel sizemerhaba hanımlar beni de alın aranıza ikiz kızlarıma hamileyim bende sat a göre 2 mart ama daha erken geliyor bizim minnoşlar hayırlı zamanda doğurmak nasip olur inşallah hepimize.31 yaşındayım tüp bebek birinci denemeyle hamile kaldım.istanbulda oturuyorum.çift yumurta ikizleri bebişlerim.isim henüz belli değil
CAnım yasak diye biliyorum ben ikizlerde zaten durumun riskli olduğu için. Doktorlar ilk tanışma evresinde genel bilgi verirken söylüyor genelde doktorlar bu tarz şeyleri direk yasak demiyorlar ama riskli olduğunu belirtiyorlarGünaydın kızlarr nasılsınız??? Birşey sorucam size doktora soramıyorm, aslında önceleri sormuştum sorun olmaz demişti ama şimdi iyice büyüdüler. İlişki yasak mı ne diyor doktorunuz?? Zararı varmıymış kasılmaların. Utandım ama sorayım dedim size kızlar