2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İdrar testini sabah mı yaptın ?

Öncelikle geçmiş olsun kötü bir deneyim yaşamışsın, inşallah tekrarlanmaz. Hormonal bir durum olabilir ama sabah ilk idrarından ilk fırsatta bak derim. Eğer tuttuysa 5 ila 15 gün içinde idrar testinde kendini gösterebiliyormuş.

Bende cok heyecanlandim simdi bugun test alip yarin sabah bakacam

Bende cok heyecanlandim simdi bugun test alip yarin sabah bakacam
Sabah ilk idrarın aktığı gibi kaba alma orta kısmını al derim biri bana öyle demişti ben öyle yaptım. Daha 1 dk geçmeden 2.çizgi belirmeye başladı. Gün boyu ne durumdayım anlatamam. Büyük heyecan cidden inşallah sizinde tutar biran önce :)

Açıkçası çok bilgim yok bu konuda erken gebelik testini duymamıştım hiç... idrar testi sandım...

evde yapılan gebelik testlerinin daha hassas, bir miktar daha pahalı olanı...

amaaaan kızdım kendime valla. acaba öylemi böylemi diye diye kendimi psikopata bağladım neyse ne yani bir kaç güne öğrenicez zaten

seni çooook tebrik ederim. çoook güzel, keyifli bir hamilelik sürecinin sonunda Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsiin

Teşekkür ederim .ben de 38 yaşındayım :)hakkınıza Hayırlısı olsun tabi ki ama umarım sizden de güzel bir haber alırız.

Siftah senden bereket Allahtan....hayirli olsun ,bu erken gebelik testi kac tl ve markasi nedir...bende sat 1 nisan bat 26 nisan bir gebelik testi yapiyim diyorum ama daha erken cuma yapacam kafaya koydum ogluma hamileligimde 4 gun onceden cikmisti
Âmin teşekkürler.testin markası predi... Early (marka belirtmek belki yasaktır diye böyle yaZdım ) fiyatı 15 tl

kızlarrr bat a 4 gün var ve gebelik testinde çıktı gittik kan testi baktırdık veeeee 39. 69 pozitif değerim hamileyimmmmm:)))))nasıl sizce
bide doktora ne zaman gitmeliyim .

Ayyyy kan testi de yaptırmışsın. Çok çok tebrik ederim tekrar. İnşallah ben de ucundan köşesinden ocak ayına katılırım beraber oluruzzz.

tebrik ederim sizi de hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…