- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 103
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
iyi almışsın burda 25 tl bende diğer test yaptım gaza geldim negatif çıktı ama daha son adet günüme 6 gün var...hayırlısı...birde ben bu ay kasık ve bel ağrım çok oldu ama şu an kasık ağrım azaldı bayağı...agız tadımda bir değişiklik var ama gögüserde hassasiyet falan yok...gerçi ilk gebeliğimde de göğüs ağrısı olmamoştı...sizde belirtiler neler acabaÂmin teşekkürler.testin markası predi... Early (marka belirtmek belki yasaktır diye böyle yaZdım ) fiyatı 15 tl
burda 25 tl...ben normal test aldım bugün bir hevesle baktım negatif çıktı ama daha son adet günüme altı gün var...hayırlısıÂmin teşekkürler.testin markası predi... Early (marka belirtmek belki yasaktır diye böyle yaZdım ) fiyatı 15 tl
günaydın anneler:))
off bende şimdi normal gebelikmi diye düşünmeye başladım yaaaaaaaaaaaaaaagünaydın :)) ben stresten ölecem sanırım :) kendimi dinleyip duruyorum yok şurama şöyle mi oldu böyle mi oldu( zaman geçmiyoooooorrrrrrrr
off bende şimdi normal gebelikmi diye düşünmeye başladım yaaaaaaaaaaaaaaa
değerim nasıl acaba 39.69 çıktı bat a 4 gün varken
canım benim bilemiyorum işte banada iyi gibi geldi değer. ben 8 9 10 nisanda yumrtladım canım 10 gün oldu yani yumurtlamadancanım 4 gün kala bu değer güzel bence. sat ne ? benim dha çok bekleme lazım çünkü sat 28 mart aa daha cmt günü yumurtladımdaha önce kimyasal gebelik olmuştu benim. adet günü 25 çıkmıştı. bana değerin iyi gibi geldi. güzel haberler alacaz senden bence :)))
tebriklerrrr
Tabikide en onemli olan da bu zaten..BU DERT DEĞİL Kİ içimden gecen bır istekti ama çok şükür hamıleyım sağlıklı olsunda tabıkı ayı gunu önemli değil
Ewt cnm daha erken cikmz die bende yapmiorum test..maalesef sabahı bekleyemedim test yaptım negatif çıktı...ama daha adet günüme var daha sonra tekrar deniycem
Allah kucagina saglikla almayi nasip etsn tebrikler cnm..Arkadaslar merhaba,
Daha aileme bile soylemedim, uygun guzel bir an bekliyorum. Ultrasonda daha belli degil ama sanirim 5 haftalik hamileyim. Bendeki belirtiler adet gecikmesi( 2 gun ) goguslerde siskinlik ve beyaz az bir akinti oldu. Ama sanirim en onemlisi ice dogmasi. Rabbim.isteyen herkese saglikla sihhatle nasip etsin.
Gunayydiiinnnn :))günaydın anneler:))
Hadi hayirlisi olsun Allah gonlune gore versin ins :)benim de bat 4 mayıs ilk deneme umarım ocak annesi olurum :)
Aklina kotu seyler getirme iyi dusun iyi olsunoff bende şimdi normal gebelikmi diye düşünmeye başladım yaaaaaaaaaaaaaaa
çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaslar merhaba,
Daha aileme bile soylemedim, uygun guzel bir an bekliyorum. Ultrasonda daha belli degil ama sanirim 5 haftalik hamileyim. Bendeki belirtiler adet gecikmesi( 2 gun ) goguslerde siskinlik ve beyaz az bir akinti oldu. Ama sanirim en onemlisi ice dogmasi. Rabbim.isteyen herkese saglikla sihhatle nasip etsin.
bata 4 varken bu değer gayet normal canım kendini kasma bebişini rahatlatoff bende şimdi normal gebelikmi diye düşünmeye başladım yaaaaaaaaaaaaaaa
Hayırlı olsun canım değerinde iyi çıkmışKızlar doktordan geldim hcg 224 . Bu değerde takriben 3 haftalık hamile olduğumu gösteriyor. Yani dediğim 5 Nisan tarihine cuk oturuyor zaten başka ihtimal de yoktu :) 6 ay önce anne olduğum için düzensiz adet tarihim nedeniyle hesaplama 5 Nisan üzerinden yapılacak. Darısı isteyenlerin başına :)
off birisi benimde öyleydı sonra degerım düştü adet oldum dedi yaaaaaaaaAklina kotu seyler getirme iyi dusun iyi olsun
birisi benim degerım 46 dedi sonra düştü değeri,m adet oldum dedi yaaa canım sıkıldıbnde adet gunumden bes gun once ogrenmiştim kan testiyle. sımdı kızım ayagımda uc aylık oldu. ınsallah darısı sıze kızlar.rabbim isteye herkese versin. zormus ama guzelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?