- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
herkese merhaba,ben 2011 ocak annesiyim ve oğlumuza kardeş istiyoruz.
bu sabah erken gebelik testlerinden yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür.
SAT 29 Mart,BAT 24 Nisan. inşallah 2016 ocak annesi olacağım :))))
isteyen herkese Allahım nasip etsin,sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyorum.üç aylar hepimize hayırlı olsun.
herkese merhaba,ben 2011 ocak annesiyim ve oğlumuza kardeş istiyoruz.
isteyen herkese Allahım nasip etsin,sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyorum.üç aylar hepimize hayırlı olsun.
Kızlarrr ben de Ocak anneyisiyim artık :)))
tebriklerAllah tamamına erdirsin
Cok sevndim senn adina cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinherkese merhaba,ben 2011 ocak annesiyim ve oğlumuza kardeş istiyoruz.
Hakkinda hayrlisi olsun cnmDaha öncede yazmıstım ben tüp bebekle anne olanlardanım.ikinci bebeişimin transferine az kaldı bende ocak annesi olucam eğer tutarsa.
Tebrik ederim canm :)Kızlarrr ben de Ocak anneyisiyim artık :)))
Aminnnnn :))hay maşallah üç aylar bereketiyle geldi
darısı başımıza
Tebrik ederim cnm Allah gonlune gore vermis sagliklada kucagina almayi nasip etsin. Gerisi detayMerhaba,
2014 Ekim annesiyim. Altı aylık oğlum var. Bu sabah hamile kaldığımı öğrendim. İlki gibi yine isteyerek ve planlı bir şekilde oldu :)
İlk hamileliğimde kadınlar klübünde çok şey öğrendim hala devam ettirdiğim güzel dostluklar kurdum hatta görüştük. Oğlumun kardeşleri onlar. Bugün ikinci bir serüvene başlayacağım haberiyle heyecan içindeyim. Ama artık ilkine oranla çok daha deneyimliyim. Çok daha cesurum. Ve bildiklerimi paylaşmaya ve yine yeni yeniden öğrenmeye hazırım.
Bebeğin anne karnına düşmesiyle beraber her anı ayrı bir heyecan. Altı aylık oğlum şuan ek gıdaya geçmeye hazır. Onun heyecanı, yeni çıkaracağı dişinin heyecanı, yeni çıkardığı seslerin heyecanı anlayacağınız bebek hiç bitmeyen bir heyecan.
Tabii bu süreçte en büyük sıkıntıyı çevremiz yaşatıyor. Verdikleri tepkiler. Örneğin hamile kaldığım haberini büyük bir heyecanla verdiğim ablam "daha öbürü 6 aylık yazık" dedi. Hiç sevinme heyecanlanma yok. Çok acıklı. Üzüldüm son haber verdiğim kişi oldu. Birazdan annemi ararım ama elim telefona gitmiyor. Heyecanımı paylaştığım canım Ekim anneleri ise benimle birlikte mutluluktan ağladılar resmen :) Ve diğer dostlarımda .
Sorun yok ben alışığım, güçlü ve hazırlıklıyım. Birbirimizle yeri gelecek dertleşecek, yeri gelecek kahkahalar atıcaz.
Hoşgeldiniz 2016 Ocak Anne Adayları
Merhaba,
2014 Ekim annesiyim. Altı aylık oğlum var. Bu sabah hamile kaldığımı öğrendim. İlki gibi yine isteyerek ve planlı bir şekilde oldu :)
İlk hamileliğimde kadınlar klübünde çok şey öğrendim hala devam ettirdiğim güzel dostluklar kurdum hatta görüştük. Oğlumun kardeşleri onlar. Bugün ikinci bir serüvene başlayacağım haberiyle heyecan içindeyim. Ama artık ilkine oranla çok daha deneyimliyim. Çok daha cesurum. Ve bildiklerimi paylaşmaya ve yine yeni yeniden öğrenmeye hazırım.
Bebeğin anne karnına düşmesiyle beraber her anı ayrı bir heyecan. Altı aylık oğlum şuan ek gıdaya geçmeye hazır. Onun heyecanı, yeni çıkaracağı dişinin heyecanı, yeni çıkardığı seslerin heyecanı anlayacağınız bebek hiç bitmeyen bir heyecan.
Tabii bu süreçte en büyük sıkıntıyı çevremiz yaşatıyor. Verdikleri tepkiler. Örneğin hamile kaldığım haberini büyük bir heyecanla verdiğim ablam "daha öbürü 6 aylık yazık" dedi. Hiç sevinme heyecanlanma yok. Çok acıklı. Üzüldüm son haber verdiğim kişi oldu. Birazdan annemi ararım ama elim telefona gitmiyor. Heyecanımı paylaştığım canım Ekim anneleri ise benimle birlikte mutluluktan ağladılar resmen :) Ve diğer dostlarımda .
Sorun yok ben alışığım, güçlü ve hazırlıklıyım. Birbirimizle yeri gelecek dertleşecek, yeri gelecek kahkahalar atıcaz.
Merhaba,
Amin inş. Çok teşekkürler :)Tebrik ederim cnm Allah gonlune gore vermis sagliklada kucagina almayi nasip etsin. Gerisi detay
Çok teşekkürler, Ne güzel bir örnek oldun çok seviniyorum böyle olumlu örnekler görünce :) Evet bu cesarete sahibim. En büyük nedeni oğlumun düzene girmiş, uyumlu bir bebek oluşu olabilir.Canımmm ne mutlu sana 2. bebişine kavuşuyorsun rabbim bir nefeste kucağına almayı nasip etsin. Annemde pıt pıt doğurmuş ablamla ikiz gibi büyüdük. Derdimi anlayacak en yakın arkadaşımdı.. Bilgilerini unutmadan 2. bebişini kucağına alacaksın. Önemli olan senin gücün ve istemen gerisine zaten rabbim yardım eder.
Maşallah
Tebrikler.Darısı başımıza
Her hamilelikte farklı olur diyorlardı ama bende aynı oldu. Gece yatarken nefesim daralıyor. İlkinde de böyle anladım. Hava yetersiz geldi. Ağzımda, dilim ve damağımda ufak yaralar çıktı. Bu nedenle çok erken anladım.Hamislik haberi veren anne adaylari bi sorum olucak size :)) erken gebelik belirtileriniz nelerdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?