2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Her hamilelikte farklı olur diyorlardı ama bende aynı oldu. Gece yatarken nefesim daralıyor. İlkinde de böyle anladım. Hava yetersiz geldi. Ağzımda, dilim ve damağımda ufak yaralar çıktı. Bu nedenle çok erken anladım.
Degisikmis gercekten.. bole kasiginda (ozellikle sol taraf) bi bit bit yapmalar hafiften agri gbi bisilerde olmusmuydu :)) tek belirtim bu :)) sol kasigim arada hatrlatio kendini :))

Daralma olayi bende 9 haftadan sonra olmustu ilkinde.. duvarlar ustume geliodu nefes yetmio. Hep bi kapi pencere acma nefes almaya calisiodum..

Her hamilelikte farklı olur diyorlardı ama bende aynı oldu. Gece yatarken nefesim daralıyor. İlkinde de böyle anladım. Hava yetersiz geldi. Ağzımda, dilim ve damağımda ufak yaralar çıktı. Bu nedenle çok erken anladım.
snn bat ne zmndi? Kan tahliliylemi ogrendin? CunKu daha 3 haftalik demssin yani idrar testlerinde bu kdr erken cikmio ya o yuzden merak ettim.. hemen kan testi yaptirasim bile geldi :))

snn bat ne zmndi? Kan tahliliylemi ogrendin? CunKu daha 3 haftalik demssin yani idrar testlerinde bu kdr erken cikmio ya o yuzden merak ettim.. hemen kan testi yaptirasim bile geldi :))

Benim durum biraz standart dışı :)
Oğlum 6 aylık ve ben 3. ay ilk adetimi oldum. Ve emzirirken düzenli tarihlerde adet olamıyor insan. En son Mart ta adet olmuştum ama hala korunuyordum. Nisan ayında hamile kalmayı, ocak bebeği olmasını planlıyordum. Nisandaki adetimden sonra çalışmalara başlayacaktık. Süt korur bir kereden birşey olmaz mantığıyla 5 Nisanda korunmadan bir kez birlikte olduk. Adetimi bekle bekle bugün oldu hala olmayınca ve belirtiler de olunca hemen idrar testi yaptım sabah. İlk hamileliğimde de çok erkenden tahlilde sonucu almıştım. Hatta kan tahliline bakan doktor idrarda sonuç olmaz demişti. Bende idrarda sonuç alıp buraya geldim demiştim. Yine aynısı oldu sanırım. Yarın da doktora gidicem inşallah :) Bakalım nasıl çıkacak sonucu buraya yazarım.

Kizlarrrr çok heyecanlı yim ben deee. 5 Mayıs a kadar adet olmazsam test yaptıracam. sat 28 mart.. Adetlerim arası uzun.. O yüzden 5 Mayıs.. 35 güne göre ayarladifimsa bat 2 Mayıs oluo.. Ama dayanabilirsem ve adet olmazsam 5 Mayıs bekleyeceğim.. Daha önce beta hcg 25 çıkıp düşmüştü. O yüzden hemen yaptirmayayim diyorum.. Bi de benim yum cmt ko trol de Dr yeni catlamis dedi. Olduysa bile en az 10 gün so ra belli olur zaten değil mi..

Kizlarrrr çok heyecanlı yim ben deee. 5 Mayıs a kadar adet olmazsam test yaptıracam. sat 28 mart.. Adetlerim arası uzun.. O yüzden 5 Mayıs.. 35 güne göre ayarladifimsa bat 2 Mayıs oluo.. Ama dayanabilirsem ve adet olmazsam 5 Mayıs bekleyeceğim.. Daha önce beta hcg 25 çıkıp düşmüştü. O yüzden hemen yaptirmayayim diyorum.. Bi de benim yum cmt ko trol de Dr yeni catlamis dedi. Olduysa bile en az 10 gün so ra belli olur zaten değil mi..
Aldığım idrar testinde içinde açıklamalar yazan kağıtta 5 ila 15 gün içinde sonuç verebilir yazıyor. Kan testinden önce bir dene derim. Testte öğrendim ikisini de çok heyecanlı cidden. İnş. tutmuştur:anneadayı:

herkese merhaba,ben 2011 ocak annesiyim ve oğlumuza kardeş istiyoruz.
bu sabah erken gebelik testlerinden yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür.
SAT 29 Mart,BAT 24 Nisan. inşallah 2016 ocak annesi olacağım :))))
isteyen herkese Allahım nasip etsin,sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyorum.üç aylar hepimize hayırlı olsun.
Siftah senden bereket Allahtan....hayirli olsun ,bu erken gebelik testi kac tl ve markasi nedir...bende sat 1 nisan bat 26 nisan bir gebelik testi yapiyim diyorum ama daha erken cuma yapacam kafaya koydum ogluma hamileligimde 4 gun onceden cikmisti

Merhaba,

2014 Ekim annesiyim. Altı aylık oğlum var. Bu sabah hamile kaldığımı öğrendim. İlki gibi yine isteyerek ve planlı bir şekilde oldu :)
İlk hamileliğimde kadınlar klübünde çok şey öğrendim hala devam ettirdiğim güzel dostluklar kurdum hatta görüştük.
Yeni anne adayları tebrikler:rolleyes: çok heyecanlıyım :KK71:
Bizede dua et tebrikler hayirli olsun biz senin sevincine ortak oluruz merak etme
Oğlumun kardeşleri onlar. Bugün ikinci bir serüvene başlayacağım haberiyle heyecan içindeyim. Ama artık ilkine oranla çok daha deneyimliyim. Çok daha cesurum. Ve bildiklerimi paylaşmaya ve yine yeni yeniden öğrenmeye hazırım.
Bebeğin anne karnına düşmesiyle beraber her anı ayrı bir heyecan. Altı aylık oğlum şuan ek gıdaya geçmeye hazır. Onun heyecanı, yeni çıkaracağı dişinin heyecanı, yeni çıkardığı seslerin heyecanı anlayacağınız bebek hiç bitmeyen bir heyecan.
Tabii bu süreçte en büyük sıkıntıyı çevremiz yaşatıyor. Verdikleri tepkiler. Örneğin hamile kaldığım haberini büyük bir heyecanla verdiğim ablam "daha öbürü 6 aylık yazık" dedi. Hiç sevinme heyecanlanma yok. Çok acıklı. Üzüldüm son haber verdiğim kişi oldu. Birazdan annemi ararım ama elim telefona gitmiyor. Heyecanımı paylaştığım canım Ekim anneleri ise benimle birlikte mutluluktan ağladılar resmen :) Ve diğer dostlarımda .
Sorun yok ben alışığım, güçlü ve hazırlıklıyım. Birbirimizle yeri gelecek dertleşecek, yeri gelecek kahkahalar atıcaz.
Hoşgeldiniz 2016 Ocak Anne Adayları :KK71:
ohayirli olsun

Son düzenleme:
hanımlar hepinizi yürekten tebrik ediyorum :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...

size bir konuda danışmak istiyorum. BAT'ım 24 nisan. cumartesinden beri ara ara mide bulantısı yaşıyorum. hala geçmiş değil. geçmeyince dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. üşüttüm herhalde dedim ama hala bulantı devam. şimdi de diyorum acaba var mı. ne dersiniz...

Slm kızlar bende beklemedeyim son stress.1 Nisan son adetim beklenen de 26 nisan. Ama 1 haftadır çok fazla hamilelik belirtileri yaşıyorum . Bukadarıda psikolojik olamaz herhalde diyorum ama ümitlenmemeye çalışıyorum .Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. adetim 3 gün geçince hamile oldugumu öğrendim 6. günü kaybettim, adet oldum. Çok üzücüydü. 3günlüğüne hamileydim.
Belirtilerim adet sancısı gibi sancı tam geçmiyor hiç hafif hafif sürekli var. Bide göğüslerim geçen hafta çok ağrıdı 1-2 gündür azıcık hafifledi ama tam geçmedi. Benim adet döneminde bile ağrımaz göğüslerim. Acaba kimyasal gebelik yüzünden hormonlarım beni kandırıyormu yoksam .Hayırlısı Allahtan artık.en erken nezaman test yapsam ki

Merhaba,

2014 Ekim annesiyim. Altı aylık oğlum var. Bu sabah hamile kaldığımı öğrendim. İlki gibi yine isteyerek ve planlı bir şekilde oldu :)
İlk hamileliğimde kadınlar klübünde çok şey öğrendim hala devam ettirdiğim güzel dostluklar kurdum hatta görüştük. Oğlumun kardeşleri onlar. Bugün ikinci bir serüvene başlayacağım haberiyle heyecan içindeyim. Ama artık ilkine oranla çok daha deneyimliyim. Çok daha cesurum. Ve bildiklerimi paylaşmaya ve yine yeni yeniden öğrenmeye hazırım.
Bebeğin anne karnına düşmesiyle beraber her anı ayrı bir heyecan. Altı aylık oğlum şuan ek gıdaya geçmeye hazır. Onun heyecanı, yeni çıkaracağı dişinin heyecanı, yeni çıkardığı seslerin heyecanı anlayacağınız bebek hiç bitmeyen bir heyecan.
Tabii bu süreçte en büyük sıkıntıyı çevremiz yaşatıyor. Verdikleri tepkiler. Örneğin hamile kaldığım haberini büyük bir heyecanla verdiğim ablam "daha öbürü 6 aylık yazık" dedi. Hiç sevinme heyecanlanma yok. Çok acıklı. Üzüldüm son haber verdiğim kişi oldu. Birazdan annemi ararım ama elim telefona gitmiyor. Heyecanımı paylaştığım canım Ekim anneleri ise benimle birlikte mutluluktan ağladılar resmen :) Ve diğer dostlarımda .
Sorun yok ben alışığım, güçlü ve hazırlıklıyım. Birbirimizle yeri gelecek dertleşecek, yeri gelecek kahkahalar atıcaz.
Hoşgeldiniz 2016 Ocak Anne Adayları :KK71:
bebeğin küçükmüş ama ikisi birlikte büyürler hayırlısı böyleymiş demekki Allah tamamına erdirsin

bebeğin küçükmüş ama ikisi birlikte büyürler hayırlısı böyleymiş demekki Allah tamamına erdirsin
Teşekkür ederim. Birlikte büyüsünler arkadaş gibi diye çok istedim. Kıskançlıkda olmaz inş. daha düşük bir ihtimal oluyor yaş farkı az olunca...

Back
X