- 11 Kasım 2015
- 1.207
- 1.801
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #9.121
Zaten bu uykusuzluğu opuda çok güzel geciriyorsunİyi fikirbaşlarda çok uyuyordum şimdi nanay uykular
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bu uykusuzluğu opuda çok güzel geciriyorsunİyi fikirbaşlarda çok uyuyordum şimdi nanay uykular
![]()
Yaa canim seyi hatirladim sen böyle diyince 2019 mayis tüp bebek topigimizde de orayi costurup beni halay başı yapmışlardı. Pozitif alan halaya giriyordu.Amin amin inşallah ya canımMaral’ım halay başı sen olursun artık
![]()
Zaten bu uykusuzluğu opuda çok güzel geciriyorsuno narkozlu kafa uyku hali çok tatli geliyor bana ya
![]()
Yaa canim seyi hatirladim sen böyle diyince 2019 mayis tüp bebek topigimizde de orayi costurup beni halay başı yapmışlardı. Pozitif alan halaya giriyordu.negatif alanlarda diğer tedavilerinde geliyorlardi
![]()
Ha işte bak o rahatlık gelcek sanaTransfer olalım Allah’ın izniyle belkim uyuruz hiç umudum yoktaben ameliyat olduğumda 2 saat uyutmuşlar ancak sürmüş gözümü açar gibi oldum anestezi doktorunun sesini ilk duydum hafif bulanık görüyordum ama tanıdım bana dedi ne hissettin uyuduğunda rüya gördün mü dedim hayır ama sanki gece yatmışım sabah kalkmışım gibi uyandım
![]()
Ha işte bak o rahatlık gelcek sanatabi bu kuş gibi rahatlık dollenme oldu mu, transferden sonra tuttu mu derken Bi stres sonra hopp hamilelik uyumasi ohhhh misss
![]()
Amin inşallah canım şans bizden yana olsun.Bak o dönemde yoktum ama nedense üstüne basmışım hadi bakalım şansbizden yana olsun cancağzım benim kolum ağrıyor çekemem ama arkadan gelirim
![]()
Amin inşallah canım şans bizden yana olsun.haha anlamam ben kolum ağrıyor falan o mendil çevrilecek o halay cekilecek
ben ne valla oynamayi bilmiyorum diyip sahnenin tozunu ataninini gördüm hey yavrum hey bir kolun lafimi olur
gerikirse sana kol oluruz şekerim ama sensiz olmaz mayalam
![]()
Napim Hiç negatif düşünmüyorum. Hepimiz burdan pozitif alip hamilelige gecicez gibime geliyorAmin amin Maral’ım senin dilin neler söylüyor böyle ya maşallahcanım benim hep beraber hamilelikte uyumak nasip olsun inşallah
![]()
Napim Hiç negatif düşünmüyorum. Hepimiz burdan pozitif alip hamilelige gecicez gibime geliyorhem en ufacik negatif düşünmek yok bak ona göre
![]()
Amin canım inşallah bütün dualarim düşüncelerim bu yöndeYa çok tatlısın
İnşallah o mucize haberi alalım hep beraber halay çekelim inşallah![]()
Amin canım inşallah bütün dualarim düşüncelerim bu yönde![]()
Hemde ne doruk zirvanadayiz resmenİnşallah canım benim ya inşallah
Heyecan dorukta![]()
Hemde ne doruk zirvanadayiz resmen![]()
Hemde ne doruk zirvanadayiz resmen![]()
Zirvana nerden geldi aklimaCaney o Nirvana degilmiydi![]()
Zirvana nerden geldi aklimaay saat olmuş 3 bucuk sorry
![]()
Evet yumurta yavrum az kaldi kirilip karnimda pisirip olgun bir bebek yapicam onu dogunca da ham diye diye yicez tatliliktanBenim kızda heyecanlı
Anne diyor daha bebeğimiz yumurta mı![]()