2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba,ben 2011 ocak annesiyim ve oğlumuza kardeş istiyoruz.
bu sabah erken gebelik testlerinden yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür.
SAT 29 Mart,BAT 24 Nisan. inşallah 2016 ocak annesi olacağım :))))
isteyen herkese Allahım nasip etsin,sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyorum.üç aylar hepimize hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza

Bebişim bendeki tek belirti sol kasığımdaki bitmek bilmeyen zonklayan bir ağrıydı :) Meğersem bebişmiş :))
Bendedee oleee ins bebistir benmkide :))
Benim durum biraz standart dışı :)
Oğlum 6 aylık ve ben 3. ay ilk adetimi oldum. Ve emzirirken düzenli tarihlerde adet olamıyor insan. En son Mart ta adet olmuştum ama hala korunuyordum. Nisan ayında hamile kalmayı, ocak bebeği olmasını planlıyordum. Nisandaki adetimden sonra çalışmalara başlayacaktık. Süt korur bir kereden birşey olmaz mantığıyla 5 Nisanda korunmadan bir kez birlikte olduk. Adetimi bekle bekle bugün oldu hala olmayınca ve belirtiler de olunca hemen idrar testi yaptım sabah. İlk hamileliğimde de çok erkenden tahlilde sonucu almıştım. Hatta kan tahliline bakan doktor idrarda sonuç olmaz demişti. Bende idrarda sonuç alıp buraya geldim demiştim. Yine aynısı oldu sanırım. Yarın da doktora gidicem inşallah :) Bakalım nasıl çıkacak sonucu buraya yazarım.
Tek seferde olmsi gercekten buyuk sans :)) kan testinde iyi cikar ins..
hanımlar hepinizi yürekten tebrik ediyorum :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...

size bir konuda danışmak istiyorum. BAT'ım 24 nisan. cumartesinden beri ara ara mide bulantısı yaşıyorum. hala geçmiş değil. geçmeyince dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. üşüttüm herhalde dedim ama hala bulantı devam. şimdi de diyorum acaba var mı. ne dersiniz...
Mide bulantisi bu kdr erken baslamaz sanmiorum.. yani baska bi sebebi olmali.. biraz daha bekle bence..
Bende cok heyecanlandim simdi bugun test alip yarin sabah bakacam
Ben test aldim bilee :rolleyes: ama daha yapmicam.. bata var daha :/
kızlarrr bat a 4 gün var ve gebelik testinde çıktı gittik kan testi baktırdık veeeee 39. 69 pozitif değerim hamileyimmmmm:)))))nasıl sizce
bide doktora ne zaman gitmeliyim .
tebrik ederim cnmmm:KK73:
6 haftalik oldugunda gitsen daha iyi olur bence cunku keseyi o zaman gorebiliyolar.

Benim durum biraz standart dışı :)
Oğlum 6 aylık ve ben 3. ay ilk adetimi oldum. Ve emzirirken düzenli tarihlerde adet olamıyor insan. En son Mart ta adet olmuştum ama hala korunuyordum. Nisan ayında hamile kalmayı, ocak bebeği olmasını planlıyordum. Nisandaki adetimden sonra çalışmalara başlayacaktık. Süt korur bir kereden birşey olmaz mantığıyla 5 Nisanda korunmadan bir kez birlikte olduk. Adetimi bekle bekle bugün oldu hala olmayınca ve belirtiler de olunca hemen idrar testi yaptım sabah. İlk hamileliğimde de çok erkenden tahlilde sonucu almıştım. Hatta kan tahliline bakan doktor idrarda sonuç olmaz demişti. Bende idrarda sonuç alıp buraya geldim demiştim. Yine aynısı oldu sanırım. Yarın da doktora gidicem inşallah :) Bakalım nasıl çıkacak sonucu buraya yazarım.
Tebrikler canım ama senin gebelik o zaman 3 haftalık olmuyor ki Martta ki adetin den saymaya başlasan sanki daha dogru olur gibi geldi bana

Mide bulantisi bu kdr erken baslamaz sanmiorum.. yani baska bi sebebi olmali.. biraz daha bekle bence..

6 haftalik oldugunda gitsen daha iyi olur bence cunku keseyi o zaman gorebiliyolar.
peki beklemek mi lazım birşey olmaz dimi bekleyince. yolculukta yapıcam arabayla sorun olmaz dimi????

peki beklemek mi lazım birşey olmaz dimi bekleyince. yolculukta yapıcam arabayla sorun olmaz dimi????
Hamileykn yolculuk yapmanin ona bi etkisi olmaz. Benm komsum hamismis haberi yok hali cirpti temzlik yapti 5 saat yolculukla memleketine gitti orda bi ogrendi :)) smdi 6 aylik kucagnda cok sukur :))

Son düzenleme:
Senn poztif cikmis iste ne guzel :) ama tabi Allah korusun hcbiseynde garantisi yok ne yazikki :/ su anda dr gitsen bile sana 2 hafta sonra gel su anda bsy gozukmuo dicek. Kanaman yada cok siddetli bi agrin olmadgi surece bekle derim. .

bat tarihin gectikten sonra yaptgn testler hala negatif cikarsa o zmn baska bi sorun var demektir dr gtmek gerekir. Hamileysen bile yolculuk yapmanin ona bi etkisi olmaz. Benm komsum hamismis haberi yok hali cirpti temzlik yapti 5 saat yolculukla memleketine gitti orda bi ogrendi :)) smdi 6 aylik kucagnda cok sukur :))
canım ben hamileyim zaten:) 8 satlik yolculuğa gitcemde

Tebrikler canım ama senin gebelik o zaman 3 haftalık olmuyor ki Martta ki adetin den saymaya başlasan sanki daha dogru olur gibi geldi bana
Yarın doktor ne diyecek bakalım. Genelde döllenmenin gerçekleştiği zaman net belli olmadığından son adet tarihi baz alınıyor. Bende tarih tam net belli ondan hesabı böyle yaptım.

Teşekkürler inş.yarın öğrenicez ;)

evde yapılan gebelik testlerinin daha hassas, bir miktar daha pahalı olanı...

amaaaan kızdım kendime valla. :KK12: acaba öylemi böylemi diye diye kendimi psikopata bağladım :confused: neyse ne yani bir kaç güne öğrenicez zaten:KK39:

seni çooook tebrik ederim. :nazar::nazar::nazar: çoook güzel, keyifli bir hamilelik sürecinin sonunda :anneadayı: Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsiin:KK46::nazar::KK39:
Çok teşekkür ederim. Bence daha rahat hareket etmelisin. Bu durumlarda rahat olmak daha iyi bence...

canım ben hamileyim zaten:) 8 satlik yolculuğa gitcemde
Sonra bu cewabi yazmistiM aarada kaynamis olabilir :))
Senn poztif cikmis iste ne guzel :) ama tabi Allah korusun hcbiseynde garantisi yok ne yazikki :/ su anda dr gitsen bile sana 2 hafta sonra gel su anda bsy gozukmuo dicek. Kanaman yada cok siddetli bi agrin olmadgi surece bekle derim

Back
X