Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür ederim mayalamm Allah'a çok şükür benimle ve güzel bir değerle benimle ☺️ beta hcg 190.49 çıktı 8. Günüm bugün Rabbime binlerce kez şükürler olsun 🙏🏻🤲🏻
Canım çok sevindim adina çok tebrik ederim 🥰🥰 değerin katlanarak artsin keseyi gormeyi kalp atışını duymayı sonra sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🤲🥰🥰

Canlar kendimde sürecin içinde olduğum için kafam biraz yoğun kusura bakmayın kaçırdıklarım olduysa herkesin mesajını okumaya çalıştım umarım kimseyi atlamamışımdır 🤭❤️
Canım benim sen kimseyi atlar mısın hiç? İlaçlar ve süreç yoruyor çok haklısın. Buranın yani sira dinlenmene de bak olur mu ? 🥰🥰

Tahmin ediyorum sadece evde iğne olup bitmiyor herşey. Koşturması, evin işi, evdekilerin ihtiyaçları eee birde ilaçların yarattığı stres cabası derken insan kendini toparlayamiyor 😥😥

Ne güzel özetledin canım benim 🥰
Öyle vallahi dilerim sonu güzel olsun bu kadar emek veriyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲❤️

Arkadaşlar her sey yolunda giderse salı günü transferim var estrofem verdiler progestan fitil kullanıyorum günde toplam 6 tane fitil kullanıyorum iki iki atıyorum ama afedersiniz ic çamaşırım bembeyaz oluyor koyunca neredeyse bir saat uzanıyorum da niye öyle oluyor anlamıyorum boşa gitmiyordur herhalde dimi hafta sonu olduğu için doktora da ulasamadim

Arkadaşlar her sey yolunda giderse salı günü transferim var estrofem verdiler progestan fitil kullanıyorum günde toplam 6 tane fitil kullanıyorum iki iki atıyorum ama afedersiniz ic çamaşırım bembeyaz oluyor koyunca neredeyse bir saat uzanıyorum da niye öyle oluyor anlamıyorum boşa gitmiyordur herhalde dimi hafta sonu olduğu için doktora da ulasamadim

Çok normal ben gece katıyorum sabah kalkıyordum o tortuları çıkıyordu o zaten eriyor gerekli yerlere ulaşıyor içini ferah tut hepimizin öyle oluyor 🥰

Ne güzel özetledin canım benim 🥰
Öyle vallahi dilerim sonu güzel olsun bu kadar emek veriyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲❤️
Amin canım inşallah 🤲🤲 biz biraz opudan sonra rahatliyoruz ama sonra yine bir stres sureci. İnşallah Rabbim halimizi görüp yüzümüze gülecek hep öyle dua ediyorum valla 🤲🤲🤲

Canim şimdiden transferin hayirli olsun 🤲🤲 canim bende de tek seferlik kullanmama ragmen dediğin gibi beyaz geliyor. Ama bunu zaten hemşireler söylemişti fitili kullandığınız sürece beyaz parcalar yada beyaz akintiniz olacak çok normal dediler korkma yani. Sen birde iki iki kullaniyorsun çok normal. Yumuşak bir kapsül olduğu için hemen eriyip gidiyordur kullandigin gibi geri gelmediği sürece sen telaşlanma

Back
X