- 9 Temmuz 2011
- 400
- 99
- 318
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
Degisikmis gercekten.. bole kasiginda (ozellikle sol taraf) bi bit bit yapmalar hafiften agri gbi bisilerde olmusmuydu :)) tek belirtim bu :)) sol kasigim arada hatrlatio kendini :))Her hamilelikte farklı olur diyorlardı ama bende aynı oldu. Gece yatarken nefesim daralıyor. İlkinde de böyle anladım. Hava yetersiz geldi. Ağzımda, dilim ve damağımda ufak yaralar çıktı. Bu nedenle çok erken anladım.
snn bat ne zmndi? Kan tahliliylemi ogrendin? CunKu daha 3 haftalik demssin yani idrar testlerinde bu kdr erken cikmio ya o yuzden merak ettim.. hemen kan testi yaptirasim bile geldi :))Her hamilelikte farklı olur diyorlardı ama bende aynı oldu. Gece yatarken nefesim daralıyor. İlkinde de böyle anladım. Hava yetersiz geldi. Ağzımda, dilim ve damağımda ufak yaralar çıktı. Bu nedenle çok erken anladım.
Hamislik haberi veren anne adaylari bi sorum olucak size :)) erken gebelik belirtileriniz nelerdi??
snn bat ne zmndi? Kan tahliliylemi ogrendin? CunKu daha 3 haftalik demssin yani idrar testlerinde bu kdr erken cikmio ya o yuzden merak ettim.. hemen kan testi yaptirasim bile geldi :))
Bazılarında oluyormuş, bende olmadı.Degisikmis gercekten.. bole kasiginda (ozellikle sol taraf) bi bit bit yapmalar hafiften agri gbi bisilerde olmusmuydu :)) tek belirtim bu :)) sol kasigim arada hatrlatio kendini :))
Aldığım idrar testinde içinde açıklamalar yazan kağıtta 5 ila 15 gün içinde sonuç verebilir yazıyor. Kan testinden önce bir dene derim. Testte öğrendim ikisini de çok heyecanlı cidden. İnş. tutmuşturKizlarrrr çok heyecanlı yim ben deee. 5 Mayıs a kadar adet olmazsam test yaptıracam. sat 28 mart.. Adetlerim arası uzun.. O yüzden 5 Mayıs.. 35 güne göre ayarladifimsa bat 2 Mayıs oluo.. Ama dayanabilirsem ve adet olmazsam 5 Mayıs bekleyeceğim.. Daha önce beta hcg 25 çıkıp düşmüştü. O yüzden hemen yaptirmayayim diyorum.. Bi de benim yum cmt ko trol de Dr yeni catlamis dedi. Olduysa bile en az 10 gün so ra belli olur zaten değil mi..
Siftah senden bereket Allahtan....hayirli olsun ,bu erken gebelik testi kac tl ve markasi nedir...bende sat 1 nisan bat 26 nisan bir gebelik testi yapiyim diyorum ama daha erken cuma yapacam kafaya koydum ogluma hamileligimde 4 gun onceden cikmistiherkese merhaba,ben 2011 ocak annesiyim ve oğlumuza kardeş istiyoruz.
bu sabah erken gebelik testlerinden yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür.
SAT 29 Mart,BAT 24 Nisan. inşallah 2016 ocak annesi olacağım :))))
isteyen herkese Allahım nasip etsin,sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyorum.üç aylar hepimize hayırlı olsun.
Kac yasindasin canim. Ben 35 oglum 9 kizim 6 yasindahayırlı olsun.benim de kızım 4 yaşında
oğlum da 6 buçuk
son bir çocuk daha istiyorum
bakalım hayırlısı.ben de beklemedeyim
Sat ve batinhkacti canim bu arada hayirli olsun bebeginKızlar gebelik testini hemen atmayın ilk yaptığımda 20 dk çıkmadı sonra yavaş yavaş belirmeye başladı bende :)
ohayirli olsunMerhaba,
2014 Ekim annesiyim. Altı aylık oğlum var. Bu sabah hamile kaldığımı öğrendim. İlki gibi yine isteyerek ve planlı bir şekilde oldu :)
İlk hamileliğimde kadınlar klübünde çok şey öğrendim hala devam ettirdiğim güzel dostluklar kurdum hatta görüştük.
Bizede dua et tebrikler hayirli olsun biz senin sevincine ortak oluruz merak etmeYeni anne adayları tebriklerçok heyecanlıyım
Oğlumun kardeşleri onlar. Bugün ikinci bir serüvene başlayacağım haberiyle heyecan içindeyim. Ama artık ilkine oranla çok daha deneyimliyim. Çok daha cesurum. Ve bildiklerimi paylaşmaya ve yine yeni yeniden öğrenmeye hazırım.
Bebeğin anne karnına düşmesiyle beraber her anı ayrı bir heyecan. Altı aylık oğlum şuan ek gıdaya geçmeye hazır. Onun heyecanı, yeni çıkaracağı dişinin heyecanı, yeni çıkardığı seslerin heyecanı anlayacağınız bebek hiç bitmeyen bir heyecan.
Tabii bu süreçte en büyük sıkıntıyı çevremiz yaşatıyor. Verdikleri tepkiler. Örneğin hamile kaldığım haberini büyük bir heyecanla verdiğim ablam "daha öbürü 6 aylık yazık" dedi. Hiç sevinme heyecanlanma yok. Çok acıklı. Üzüldüm son haber verdiğim kişi oldu. Birazdan annemi ararım ama elim telefona gitmiyor. Heyecanımı paylaştığım canım Ekim anneleri ise benimle birlikte mutluluktan ağladılar resmen :) Ve diğer dostlarımda .
Sorun yok ben alışığım, güçlü ve hazırlıklıyım. Birbirimizle yeri gelecek dertleşecek, yeri gelecek kahkahalar atıcaz.
Hoşgeldiniz 2016 Ocak Anne Adayları
Bende de ayni belirti var,...du bakalim hayirlisi gebeligini kan testiyle mi ogrendinBebişim bendeki tek belirti sol kasığımdaki bitmek bilmeyen zonklayan bir ağrıydı :) Meğersem bebişmiş :))
HAYIRLI OLSUNKızlarrr ben de Ocak anneyisiyim artık :)))
hayırlı olsun bizim daha ovulasyon günü yeni geliyorYeni anne adayları tebriklerçok heyecanlıyım
bebeğin küçükmüş ama ikisi birlikte büyürler hayırlısı böyleymiş demekki Allah tamamına erdirsinMerhaba,
2014 Ekim annesiyim. Altı aylık oğlum var. Bu sabah hamile kaldığımı öğrendim. İlki gibi yine isteyerek ve planlı bir şekilde oldu :)
İlk hamileliğimde kadınlar klübünde çok şey öğrendim hala devam ettirdiğim güzel dostluklar kurdum hatta görüştük. Oğlumun kardeşleri onlar. Bugün ikinci bir serüvene başlayacağım haberiyle heyecan içindeyim. Ama artık ilkine oranla çok daha deneyimliyim. Çok daha cesurum. Ve bildiklerimi paylaşmaya ve yine yeni yeniden öğrenmeye hazırım.
Bebeğin anne karnına düşmesiyle beraber her anı ayrı bir heyecan. Altı aylık oğlum şuan ek gıdaya geçmeye hazır. Onun heyecanı, yeni çıkaracağı dişinin heyecanı, yeni çıkardığı seslerin heyecanı anlayacağınız bebek hiç bitmeyen bir heyecan.
Tabii bu süreçte en büyük sıkıntıyı çevremiz yaşatıyor. Verdikleri tepkiler. Örneğin hamile kaldığım haberini büyük bir heyecanla verdiğim ablam "daha öbürü 6 aylık yazık" dedi. Hiç sevinme heyecanlanma yok. Çok acıklı. Üzüldüm son haber verdiğim kişi oldu. Birazdan annemi ararım ama elim telefona gitmiyor. Heyecanımı paylaştığım canım Ekim anneleri ise benimle birlikte mutluluktan ağladılar resmen :) Ve diğer dostlarımda .
Sorun yok ben alışığım, güçlü ve hazırlıklıyım. Birbirimizle yeri gelecek dertleşecek, yeri gelecek kahkahalar atıcaz.
Hoşgeldiniz 2016 Ocak Anne Adayları
Teşekkür ederim. Birlikte büyüsünler arkadaş gibi diye çok istedim. Kıskançlıkda olmaz inş. daha düşük bir ihtimal oluyor yaş farkı az olunca...bebeğin küçükmüş ama ikisi birlikte büyürler hayırlısı böyleymiş demekki Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?