- 17 Mayıs 2019
- 622
- 816
-
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #109.961
biraz takilip dusununce cok etkili oluyormus sen rahat olmaya calis,Duru hanima kardes gelcek cok yakinda insallah ")3 aydır deniyoruz olmadı maalesef
Duru ilk aydan olmuştu
5.ayda da olmadı yine maalesefbiraz takilip dusununce cok etkili oluyormus sen rahat olmaya calis,Duru hanima kardes gelcek cok yakinda insallah ")
Kızlaarrr napıyosunuz ne var ne yok? Vallahi özledim buraları herkes nerelerde?
5.ayda da olmadı yine maalesef
Bu ay 6. Sayımız
İnşallah 2 haftaya güzel haber veririm :) nasılsın cisrik ? çocuklar nasıl?
Ah cisrik uzun zaman olmuş yeni gördüm. Allah kolaylık versin. Bizimde 2. Yolda inşallah fakat bu biraz sıkıntılı oldu daha zor geldi hamilelik. Neyse ki şimdilik iyiyiz ve 9. Haftadayız. Yazdıklarını görünce de zor günler beni mi bekliyo acaba diyorum ama Allah nasip ederse kardeşi doğduğunda 4 yaşında olacak bizimki belki daha kolay olur bilemedim :))merhaba kizlar,guzel annisler ben de grubumuzdaki muhabbet zamanlarimizi ozleyenlerdenim.:) iyi olmaya calisiyoruz biz,cocuklarin ikisi de hasta oldu onlarla ugrasiyoruz bikac haftadir usuttuler virus kaptilar vs derken baya oldu bu sekilde..surekli bi kosturmaca hali,dememe gerek bile yok da :)
bebek kendi halinde ama buyukle surekli ilgileniyoruz.konusmasiydi,oyunlariydi,aktivite bulma,cis...zaman gelecek su stresli donemleri de atlatacaz insallah,o zaman gelse de bi rahatlasam diyorum. sizin cocuklar nasil,moral motivasyon yerindedi ins hepinizde:) ve de ins 2 haftaya guzel haberi aliriz. en hayirli zamanda olsun insallah :)) gonlunuze gore
Söründür hasta oldum ben yine.. Doğum sonrasından değilde hamilelik sürecinden çok korkuyorumSelamlar, bu nedir böyle çoğu kişi 2. Bebisi doğurmuş. Bravo size
Maşallah çoğunuza:))Söründür hasta oldum ben yine.. Doğum sonrasından değilde hamilelik sürecinden çok korkuyorum
Darısı isteyenlerin başına diyelim. Benimkine Bi kardeş şarttıMaşallah çoğunuza:))
Sörrrr yaşıyor musun sen ya ?Maşallah çoğunuza:))
Aa maşallah gözünüz aydın. Bişey merak ettim olmuyor ikinci 7 aydır demişiniz ya ilki nasıl olmuştu tedaviyle falan mı veya o da uğraştırmış mıydı?Merhaba herkese
Bu sefer müjdeli haber vermeye geldim
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde insallahMerhaba herkese
TebrikleerrrMerhaba herkese
İlki istedigimiz ilk ay olmuştuAa maşallah gözünüz aydın. Bişey merak ettim olmuyor ikinci 7 aydır demişiniz ya ilki nasıl olmuştu tedaviyle falan mı veya o da uğraştırmış mıydı?