- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #109.981
Çok sağol canım benimTebrikleerrr Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım benimTebrikleerrr Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.
Çok teşekkür ediyorumGözünüz aydın Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde insallah
Çok geç kalmamak lazım o zaman nasıl olsa oluyor diye güvenip :)İlki istedigimiz ilk ay olmuştu
Tedavi filan yoktu
Yasim29 du
Şimdi 33
Belki onun etkisi vardır
uzuun bi suredir hic girmemistim.. haber var mi diye merak da ediyordum. cok sevindimm Hayirlisiyla dogsun ins :))) gozunuz aydinMerhaba herkese
Bu sefer müjdeli haber vermeye geldim
Canım benim çok sağoluzuun bi suredir hic girmemistim.. haber var mi diye merak da ediyordum. cok sevindimm Hayirlisiyla dogsun ins :))) gozunuz aydin
Aaa çok temiz kalpliyimSelam millet
Sağlıkla büyüsün inşallahBenim ikinci oğlan da 5bucuk aylık oldu zaman ne cabuk geçiyor
Amin darısı başina bunlar iyi günlerinSağlıkla büyüsün inşallah
Yaa maşallah çok güzeller
Hayırlı olsun nesli..bebeğine bakacak birilerinin olması çok büyük bir avantaj.ah keşke bize de nasip olsa ..oralara gitmeyi çok isterdim..ayrıca bugün doğumgününüzmüş hayırlı uzun ömürler dilerim kuzuyaKızlar nasılsınız hamile olanlar sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah zaman nasıl geçti ya yarın oğlumun doğum günü 4 yıl oldu Rabbım evlatlarımıza saglık versin inşallah kızlar biz 2016 yılında hacıya kayıt olmuştuk nasıl olsa 10 yılda çıkar diye dün mesaj geldı yedeklerden gitmeyenlerin yerine bize çıktı şok olduk eşimle kızım da 17 aylık olacak emıyor daha çok küçük ama bir daha bu fırsatı bulamayız anneler memeden ayır bakarız diyorlar içim yanıyor ıkıdı de küçük ama rabbim çagirmış orası çok başka ya ilk evlendiğimde umreye gittik rüya gibiydi eşim bir daha olmaz gidelim diyor inşallah rabbim nasip eder dua edin inşallah çok uzun yazdım hakkınızı helal edin
Rabbim isyçteyen herkese nasip etsin oralar çok başka anlatılmaz küçkülügümden beri hep hayalimdi orası ya genç hacı olmayı çok isterdim rabbim inşallah gitmeyi nasip ederHayırlı olsun nesli..bebeğine bakacak birilerinin olması çok büyük bir avantaj.ah keşke bize de nasip olsa ..oralara gitmeyi çok isterdim..ayrıca bugün doğumgününüzmüş hayırlı uzun ömürler dilerim kuzuya