- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.941
Sen nasılsın piti ?Tebriklercsyrc Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, gözünüz aydın olsun.
Zaman gerçekten su gibi, doğum nasıl bir şey acaba diye korkuyla karışık bir heyecanla, yüreğimiz ağzımızda bekleyip gün saydığımız zamanlar nasıl da mazi oldu, şimdi 2 doğum yapmış tecrübeli bir annesin, Maşallah valla
Gün geçtikçe insan uzaklaşıyor süreci yeni baştan alma fikrinden, o yüzden bence en güzelini yaptın, Alp'i kardeşsiz bırakmadın, ne mutlu. Ben göze alamıyorum 2. yi ama kızımın kardeşsiz kalması fikri de canımı çok sıkıyor...
Neyse bakalım, taze anneyi çok lafa tutmayayım, şimdi o küçük eller ve dünya güzeli gözlerle anne bekleyen bir bebiş var, doya doya öp kokla bizler için, emzirme bakışmalarının, o tarifsiz bağın içine işleye işleye tadını çıkar.
Sevgiyle öpüyorum!
Atomcum, haydi bakalım sıra yine sana döndüsaolasin lolla insallah
Ah lollacığım, iyiyim, çalışıyorum ve çooook yoruluyorum.Sen nasılsın piti ?
Ben de spiralimi çıkarttirdim
Artık düşünüyoruz kinciyi
Kısmet...
Yaş 33
Duru 3 u doldurdu
Hem yaşım ilerliyor ,hem de duru büyüyor iyice
Tebriklercsyrc Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, gözünüz aydın olsun.
Zaman gerçekten su gibi, doğum nasıl bir şey acaba diye korkuyla karışık bir heyecanla, yüreğimiz ağzımızda bekleyip gün saydığımız zamanlar nasıl da mazi oldu, şimdi 2 doğum yapmış tecrübeli bir annesin, Maşallah valla
Gün geçtikçe insan uzaklaşıyor süreci yeni baştan alma fikrinden, o yüzden bence en güzelini yaptın, Alp'i kardeşsiz bırakmadın, ne mutlu. Ben göze alamıyorum 2. yi ama kızımın kardeşsiz kalması fikri de canımı çok sıkıyor...
Neyse bakalım, taze anneyi çok lafa tutmayayım, şimdi o küçük eller ve dünya güzeli gözlerle anne bekleyen bir bebiş var, doya doya öp kokla bizler için, emzirme bakışmalarının, o tarifsiz bağın içine işleye işleye tadını çıkar.
Sevgiyle öpüyorum!
Ben evdeyken bu kardes fikrini hep one almak istemistim aslinda, aralari suan 3 yas 3 ay olacak. keske daha az aralari olsa idi ben evde iken.Atomcum, haydi bakalım sıra yine sana döndü
Csyrc gibi senin de güzel haberlerini bekliyoruz, sağlıkla kucağına al da gel inşallah lokumu
Zeynoş nasıl gidiyor bu süreçte, alıştı mı kardeş fikrine? Ben İnci'yi düşünemiyorum, inanılmaz bencil ve paylaşmaya kapalı şu aralar, kardeş desem boğar herhalde
Atomm geldi mi bebiş ??Ben evdeyken bu kardes fikrini hep one almak istemistim aslinda, aralari suan 3 yas 3 ay olacak. keske daha az aralari olsa idi ben evde iken.
Zaten zeynostan geldi istek, kardes istiyorumda kardes istiyorumtabiii biliyorum o koprunun altindan cok sular gecer, ama ve lakin maddi manevi bu zamana nasip oldu. Bende yas oldu 32.
Kardesi dogduktan sonra ne olur bilmem ama, cok kiskancligi olan bi cocuk degil acikcasi, sanmiyorumki cok bi problem cikarsin (yani insallah)
bebis dusunuyordunuz var mi gelisme :) yoksa daha zamani var mi:) ben de duymadigin bir sey soylemicem,2.bebis ayri bir tat veriyor eve. yogunluk ve ilk cocuga ilgi haricinde diger seylerde baya tecrube sahibiyiz de inlar ugrastiriyorAtomm geldi mi bebiş ??
Bu ay korunmasız ilk ayimizdi ama olmadı maalesefbebis dusunuyordunuz var mi gelisme :) yoksa daha zamani var mi:) ben de duymadigin bir sey soylemicem,2.bebis ayri bir tat veriyor eve. yogunluk ve ilk cocuga ilgi haricinde diger seylerde baya tecrube sahibiyiz de inlar ugrastiriyor
insan bekleyiste olunca her seyi belirri saniyor cok dogru,ama zamani var belli ki keyfin kacmasin:) tabi yani ne kolay ki hem? ilk cocukta da su zod bu zor demedik mi,insanlar bazen moral bozuyor. alpisko masallah ilk andan itibaren alisti kardesine,oyle gelip rahatsiz etmiyor bebegi ama gel opucuk ver saeil diyoruz geliyor,aglayinca hemen besige bakiyor. ya da sabah erkenden asagi birakyorum anneme bebegi,o da kalkinca bebegi goremeyince hemen soruyor nerde diye yok diye. sadece ilgi paylasimi oldugu icin kendi ilgi cekmeye calisiyor. yani huy degistirdi biraz,zorluyor arada falan ama yine en masum sekilde yapiyor. uslu bi cocuk benimki cok sukur. kibar,uslu,dusunceli,saf :) hep oyle kalir insallahBu ay korunmasız ilk ayimizdi ama olmadı maalesef1 gün gecikti hatta 2.gun aksama doğru başladı adetim
Cok hazirlamistim kendimi . vücudum degisik değişik belirtiler verdi hamile sandım kendimi :)
Bu arada olumlu şeyler yazdığın için çok teşekkür ederim.cwvremdeki iki cicuklularin bir çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk sözlerinden çok sıkıldım.tabi ki mutlaka daha zor ama aile olmak ,kardeş duygusu cok keyifli .alpisko nasıl ?alıştı mi kardeşine ?
Geldi canim 1 hafta oldu, mastit basladi yineAtomm geldi mi bebiş ??
csyrc Atom heart mother sağlıkla büyütün yeni yavrularınızı.
Zeynebin ablalığını, Alpin de abiliğini tebrik ederim.
Saol canim tesekkurlercsyrc Atom heart mother sağlıkla büyütün yeni yavrularınızı.
Zeynebin ablalığını, Alpin de abiliğini tebrik ederim.
Gözün aydın canım .sağlıkla büyüsün tatlı bebisinGeldi canim 1 hafta oldu, mastit basladi yine39 derece atesle cocuklara bakmaya calisiyorum. Allahtan anam var. ablasinin bebekliginin tam tersi bir bebek. Aksi sinirli, buyukte pesinden ayrilmiyor, alismaya calisiyor
3 aydır deniyoruz olmadı maalesefSelam kizlar buraya bir bakiyim dedim zaman ne kadar hızlı geçiyor atom ve csyrc gozunizaydin hayırlı evlat olurharinsallah bende iki çocukla zaman nasıl geçiyor bilmiyorum sürekli kosturmaca kimda uyku yok oğlum gündüz ilgi istiyor çok zor iki çocuk çok yiprandim ama sevgileri çok başka kızım bal gibi ya 8 aylık olduk bile ikinciler sanki daha cabuk buyuyor bebis dusunenler bence dusunsun tek çocuk olmaaz kardeş çok güzel oğlum kiskanniyor ama çok da seviyor kardeşini seneye oyun arkadasi olur artik zaman hızlı geçiyor kızlar çocuk büyütmek çok zor ama kardessiiz bırakmayın ilerde en güzel şey kardeş is hayatima iki yıl daha ara verdim başlayınca nasıl olur. Bilmiyorum kısmet artik herşey sağlık olsun da hepsi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?