• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrikler csyrc csyrc :KK9: Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, gözünüz aydın olsun.

Zaman gerçekten su gibi, doğum nasıl bir şey acaba diye korkuyla karışık bir heyecanla, yüreğimiz ağzımızda bekleyip gün saydığımız zamanlar nasıl da mazi oldu, şimdi 2 doğum yapmış tecrübeli bir annesin, Maşallah valla :nazar:

Gün geçtikçe insan uzaklaşıyor süreci yeni baştan alma fikrinden, o yüzden bence en güzelini yaptın, Alp'i kardeşsiz bırakmadın, ne mutlu. Ben göze alamıyorum 2. yi ama kızımın kardeşsiz kalması fikri de canımı çok sıkıyor...

Neyse bakalım, taze anneyi çok lafa tutmayayım, şimdi o küçük eller ve dünya güzeli gözlerle anne bekleyen bir bebiş var, doya doya öp kokla bizler için, emzirme bakışmalarının, o tarifsiz bağın içine işleye işleye tadını çıkar.

Sevgiyle öpüyorum!:KK200:
Sen nasılsın piti ?
Ben de spiralimi çıkarttirdim
Artık düşünüyoruz kinciyi
Kısmet...
Yaş 33
Duru 3 u doldurdu
Hem yaşım ilerliyor ,hem de duru büyüyor iyice

saolasin lolla insallah :anneadayı:
Atomcum, haydi bakalım sıra yine sana döndü :rolleyes:

Csyrc gibi senin de güzel haberlerini bekliyoruz, sağlıkla kucağına al da gel inşallah lokumu:emir_bebek:

Zeynoş nasıl gidiyor bu süreçte, alıştı mı kardeş fikrine? Ben İnci'yi düşünemiyorum, inanılmaz bencil ve paylaşmaya kapalı şu aralar, kardeş desem boğar herhalde :duduk:

Sen nasılsın piti ?
Ben de spiralimi çıkarttirdim
Artık düşünüyoruz kinciyi
Kısmet...
Yaş 33
Duru 3 u doldurdu
Hem yaşım ilerliyor ,hem de duru büyüyor iyice
Ah lollacığım, iyiyim, çalışıyorum ve çooook yoruluyorum.

Bir yandan İnci büyüdü, 3 yaşla birlikte iyice eskiyi aratır oldu, kreş bakıyorum ama yaşadığımız civarda fiyatlar inanılmaz, 32.000 lira dediler dün görüştüğüm bir kreşte. :skandal:

Bende desen yaş 34 oldu, 2. çocuk için tren kaçtı kaçacak, ama cesaret günden güne kırılıyor. Hem maddi hem de manevi açıdan yetememe tedirginliği beni yavaşlatıyor ve hatta 2. çocuk fikrinden uzaklaştırıyor. Çünkü İnci 3 yaşına gelene kadar yaşadıklarımdan ciddi dersler çıkardım, 2. çocuk ile bunların ikiye hatta üçe katlanabileceğini öngörebiliyorum, en basitinden çalışma hayatım umduğumdan çok daha zor olmaya başladı. 2. çocukla birlikte ciddi bir ara vermem gerekecek ve sonra da ben dönmek istediğimde pozisyonumu bulamama ihtimalim çok yüksek. Bu ve bunun gibi 40 tilki dönüyor kafamda ve hiç birinin de kuyrukları birbirine değmiyor :KK14:

Sen nasılsın, nasıl gidiyor Duru hanımla hayat?

Tebrikler csyrc csyrc :KK9: Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, gözünüz aydın olsun.

Zaman gerçekten su gibi, doğum nasıl bir şey acaba diye korkuyla karışık bir heyecanla, yür:KK200:eğimiz ağzımızda bekleyip gün saydığımız zamanlar nasıl da mazi oldu, şimdi 2 doğum yapmış tecrübeli bir annesin, Maşallah valla :nazar:

Gün geçtikçe insan uzaklaşıyor süreci yeni baştan alma fikrinden, o yüzden bence en güzelini yaptın, Alp'i kardeşsiz bırakmadın, ne mutlu. Ben göze alamıyorum 2. yi ama kızımın kardeşsiz kalması fikri de canımı çok sıkıyor...

Neyse bakalım, taze anneyi çok lafa tutmayayım, şimdi o küçük eller ve dünya güzeli gözlerle anne bekleyen bir bebiş var, doya doya öp kokla bizler için, emzirme bakışmalarının, o tarifsiz bağın içine işleye işleye tadını çıkar.

Sevgiyle öpüyorum!:KK200:

piticigimm cok tesekkur ederimm guzel sozlerin icin,dilekleri icin :) ben de erteleye erteleye ancak bu kadar erteleyebildim. 2.5yasinda anaokuluna basladi alp,4yasinda 1.sinifa baslayacak tum gun. bunlari dusununce aslinda 1 yil bile erken olsa iyiydi ama o zaman da ben basa cikamazdim. insallah karar verirseniz en guzel zamanda gelsin prensesine kardes :) cidden her acidan zor,calisan annelere cook daha zor ama dedigin gibi kardes de bulunmaz bir nimet. ins her acidan uygun olursunuz ya da sen en onemlisi kendini hazir hissedersin. sorumlu aile cok yonlu dusunur,sen de onu yapiyorsun su anda da. bakalim nasipte varsa senin de haberini burdan aliriz insallah :) biz de operiz sizi,kendinize cook iyi bakin:)

Atomcum, haydi bakalım sıra yine sana döndü :rolleyes:

Csyrc gibi senin de güzel haberlerini bekliyoruz, sağlıkla kucağına al da gel inşallah lokumu:emir_bebek:

Zeynoş nasıl gidiyor bu süreçte, alıştı mı kardeş fikrine? Ben İnci'yi düşünemiyorum, inanılmaz bencil ve paylaşmaya kapalı şu aralar, kardeş desem boğar herhalde :duduk:
Ben evdeyken bu kardes fikrini hep one almak istemistim aslinda, aralari suan 3 yas 3 ay olacak. keske daha az aralari olsa idi ben evde iken.
Zaten zeynostan geldi istek, kardes istiyorumda kardes istiyorum :KK76: tabiii biliyorum o koprunun altindan cok sular gecer, ama ve lakin maddi manevi bu zamana nasip oldu. Bende yas oldu 32.
Kardesi dogduktan sonra ne olur bilmem ama, cok kiskancligi olan bi cocuk degil acikcasi, sanmiyorumki cok bi problem cikarsin (yani insallah) :KK47:

Merhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler :KK68:

Ben evdeyken bu kardes fikrini hep one almak istemistim aslinda, aralari suan 3 yas 3 ay olacak. keske daha az aralari olsa idi ben evde iken.
Zaten zeynostan geldi istek, kardes istiyorumda kardes istiyorum :KK76: tabiii biliyorum o koprunun altindan cok sular gecer, ama ve lakin maddi manevi bu zamana nasip oldu. Bende yas oldu 32.
Kardesi dogduktan sonra ne olur bilmem ama, cok kiskancligi olan bi cocuk degil acikcasi, sanmiyorumki cok bi problem cikarsin (yani insallah) :KK47:
Atomm geldi mi bebiş ??

bebis dusunuyordunuz var mi gelisme :) yoksa daha zamani var mi:) ben de duymadigin bir sey soylemicem,2.bebis ayri bir tat veriyor eve. yogunluk ve ilk cocuga ilgi haricinde diger seylerde baya tecrube sahibiyiz de inlar ugrastiriyor
Bu ay korunmasız ilk ayimizdi ama olmadı maalesef :(1 gün gecikti hatta 2.gun aksama doğru başladı adetim
Cok hazirlamistim kendimi . vücudum degisik değişik belirtiler verdi hamile sandım kendimi :)
Bu arada olumlu şeyler yazdığın için çok teşekkür ederim.cwvremdeki iki cicuklularin bir çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk sözlerinden çok sıkıldım.tabi ki mutlaka daha zor ama aile olmak ,kardeş duygusu cok keyifli .alpisko nasıl ?alıştı mi kardeşine ?

Bu ay korunmasız ilk ayimizdi ama olmadı maalesef :KK43:1 gün gecikti hatta 2.gun aksama doğru başladı adetim
Cok hazirlamistim kendimi . vücudum degisik değişik belirtiler verdi hamile sandım kendimi :)
Bu arada olumlu şeyler yazdığın için çok teşekkür ederim.cwvremdeki iki cicuklularin bir çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk sözlerinden çok sıkıldım.tabi ki mutlaka daha zor ama aile olmak ,kardeş duygusu cok keyifli .alpisko nasıl ?alıştı mi kardeşine ?
insan bekleyiste olunca her seyi belirri saniyor cok dogru,ama zamani var belli ki keyfin kacmasin:) tabi yani ne kolay ki hem? ilk cocukta da su zod bu zor demedik mi,insanlar bazen moral bozuyor. alpisko masallah ilk andan itibaren alisti kardesine,oyle gelip rahatsiz etmiyor bebegi ama gel opucuk ver saeil diyoruz geliyor,aglayinca hemen besige bakiyor. ya da sabah erkenden asagi birakyorum anneme bebegi,o da kalkinca bebegi goremeyince hemen soruyor nerde diye yok diye. sadece ilgi paylasimi oldugu icin kendi ilgi cekmeye calisiyor. yani huy degistirdi biraz,zorluyor arada falan ama yine en masum sekilde yapiyor. uslu bi cocuk benimki cok sukur. kibar,uslu,dusunceli,saf :) hep oyle kalir insallah

Selam kizlar buraya bir bakiyim dedim zaman ne kadar hızlı geçiyor atom ve csyrc gozunizaydin hayırlı evlat olurharinsallah bende iki çocukla zaman nasıl geçiyor bilmiyorum sürekli kosturmaca kimda uyku yok oğlum gündüz ilgi istiyor çok zor iki çocuk çok yiprandim ama sevgileri çok başka kızım bal gibi ya 8 aylık olduk bile ikinciler sanki daha cabuk buyuyor bebis dusunenler bence dusunsun tek çocuk olmaaz kardeş çok güzel oğlum kiskanniyor ama çok da seviyor kardeşini seneye oyun arkadasi olur artik zaman hızlı geçiyor kızlar çocuk büyütmek çok zor ama kardessiiz bırakmayın ilerde en güzel şey kardeş is hayatima iki yıl daha ara verdim başlayınca nasıl olur. Bilmiyorum kısmet artik herşey sağlık olsun da hepsi geçiyor

Selam kizlar buraya bir bakiyim dedim zaman ne kadar hızlı geçiyor atom ve csyrc gozunizaydin hayırlı evlat olurharinsallah bende iki çocukla zaman nasıl geçiyor bilmiyorum sürekli kosturmaca kimda uyku yok oğlum gündüz ilgi istiyor çok zor iki çocuk çok yiprandim ama sevgileri çok başka kızım bal gibi ya 8 aylık olduk bile ikinciler sanki daha cabuk buyuyor bebis dusunenler bence dusunsun tek çocuk olmaaz kardeş çok güzel oğlum kiskanniyor ama çok da seviyor kardeşini seneye oyun arkadasi olur artik zaman hızlı geçiyor kızlar çocuk büyütmek çok zor ama kardessiiz bırakmayın ilerde en güzel şey kardeş is hayatima iki yıl daha ara verdim başlayınca nasıl olur. Bilmiyorum kısmet artik herşey sağlık olsun da hepsi geçiyor
3 aydır deniyoruz olmadı maalesef :(
Duru ilk aydan olmuştu

Back