- 25 Nisan 2011
- 421
- 364
-
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #110.001
Merhaba milasta hangi hastane-hangi doktora gittiniz? Memnun kaldiniz mi?yok canım randevularımı geç saate alıyorum genelde.. 4000 vermektan iyidir.. ben çocuğu büyüütürüm o parayadurumlarda o kadar müsait değil.. 20. haftadan sonra milasa karar verdim
İyi cok sukur sen nasilsin kizin nasil2016 ocak anneleri
Nasilsiniz analar?
Hayirli ugurlu olsun canim benim. Ben cesaret edemiyorum . Seneye dusunuyordum ama ondan da vazgectim sanirim bilemiyorum :)
Iyiyiz canim.cok sukur. Cogu kisi 2. Bebegi buyutmus bileİyi cok sukur sen nasilsin kizin nasil
Çok sagol canım.Hayirli ugurlu olsun canim benim. Ben cesaret edemiyorum . Seneye dusunuyordum ama ondan da vazgectim sanirim bilemiyorum :)
Bende 3. Kızı bekliyorum
Benim ikinciydi zaten 3.ye gerek yok Allah olmayana nasip etsinIyiyiz canim.cok sukur. Cogu kisi 2. Bebegi buyutmus bile
İyiyiz çok şükür. Birde kızım oldu 1 buçuk aylık. Oğlan çok bunalıyo hem kardeş hem karantina üst üste gelince tabi fenalardayızz2016 ocak anneleri
Nasilsiniz analar?
Lollaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ohh ne guzel. Benim kiz kardes o kadar cok istiyor ki. Allah bilir artik ben bilmiyorumİyiyiz çok şükür. Birde kızım oldu 1 buçuk aylık. Oğlan çok bunalıyo hem kardeş hem karantina üst üste gelince tabi fenalardayızz
Sen nasılsın kızçen napıyo?
Lollaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen kızı uyutmaya uğraşıyorum gececi bu kız sabahlıyoruz her gece
Ama çookk güzel Bi duygu bebek özlemişim
Allah bilir de sende biraz gayret et canımOhh ne guzel. Benim kiz kardes o kadar cok istiyor ki. Allah bilir artik ben bilmiyorum
Acikcasi dusunmuyorum. Ama yine de allah bilir:)) benim kiz cocuklari asiri seviyorAllah bilir de sende biraz gayret et canım
Benimki de çok istiyodu ne zaman çıkıcak karnından hadi daha büyümedi mi diye başımın etini yiyodu şimdi de fenalık geçiriyoYine de seviyo bari çok şükür zarar vermeye çalışmıyo en azından sarılınca gözleri parlıyo
Tek çocuk olarak söylüyorum ki kızını kardeşiz bırakma Söründür walla yazık. Ben de çok istemiştim kardeşim olmasını ama nasip değilmiş. Hala kardeşleri yan yana görünce imrenirim. Anneme de diyorum eğer bile isteye yapmamış olsaydınız sizi asla affetmezdim diye. Düşün bunları beybiAcikcasi dusunmuyorum. Ama yine de allah bilir:)) benim kiz cocuklari asiri seviyor
Merhaba biricik pekte aktif sayılmaz ne gelen vaarr ne giden. Nasılsın iyi misin?Aaa merhaba kizlar sayfa hala aktif yıllar oldu girmeli
Teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür çocuklar büyüdü. Büyük 1.sinifa başlayacak küçük de kreşe gidecek ama malum virüsten dolayı bunlar hayal gibi gözüküyor. Allah bir an önce bizleri bu illetten kurtarsın inşallahMerhaba biricik pekte aktif sayılmaz ne gelen vaarr ne giden. Nasılsın iyi misin?