- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.901
Evet sakladi da sakladi, zaten sakliyosa kiz diyolarya :) plasenta asagida imis biraz kanama oldu bugundegecen hafta ayrintilida bisey yoktu, bu kadar gec haftada plasenta asagi indi nasil oluyorsa
Oyle canim napican tabiki gonul ister bi kiz bi erkek olsun. Ama allah bize boylesini nasip etti, tam kizim olacagini ogrendim bu seferde bu cikti. Inan heycanin yerini korku sardi. Saglikla dogsunlar yaAllah allah haftalar ilerledikce plasenta yukari cikar bizim grupta da kac kiside oldu. yprdun falan mi kendini acaba,ins tekrar eski durumuna gelir kanama olmaz bir daha.
heycan var mi 2.kiz icin :) bu da tam bi cimcime olurmus :) kismet olmadi farkli cinsiyet bize ama nasip,saglikli olsunlar
Oyle canim napican tabiki gonul ister bi kiz bi erkek olsun. Ama allah bize boylesini nasip etti, tam kizim olacagini ogrendim bu seferde bu cikti. Inan heycanin yerini korku sardi. Saglikla dogsunlar ya
Benimde agrim oluyor canim karnimin ici, kasiklarim agri sizi icinde. Bazen yatarken bile bacagima kramp giriyo, Magnezyum kullandiriyo doktor 2 gundur bakalim... belki azaltir... ilki de zordu ama ikinci daha zor geciyo benimde hamilelik, dedigine aynen katiliyorum. 3 sene onceki senle suanki sen bir degilsin..bise olmaz ins atom,kendini sakinlestir,dikkat et kendine. umarim ekstradan agri falan vermiyodur. benim agrim cok oluyr belimde ve cati kemigimde. oyle ki hareket edemiyorum dakikalarca. zormus 2.hamilelik,ben bunu deneyimledim
Selam kızlar sağlıkla kucağınıza alin inşallah bebislerinizi biz de buyuyoruz zaman çok hızlı geçiyor 84 günlük olduk bile kızım gülüyor konuşunca sesler çıkarıyor çok da hareketli mis gibi kokuyor ya pamuk kızım diye seviyorum ama oglumdan çok sevdiğimi belli edemiyorum kıskanıyor o da kucagima geliyor oluyor falan :) babası çok igleniyir sağolsun ama illa anne diye tutturyor sizde eslerinizi şimdiden alistitin desteksiz iki çocuk çok zor :) ama sevgileri çok başka çok şükür
Benim ocak bebeğim 20 aylikti abla olduğunda...pamuk kiza bak senbi de huyunda kiskanclik ilgi cekme olan cocuk dah zordur. bizmki oyle yani hep ilgi hep ilgi. biz de bebegi baya kiskanir dusundesindeyiz ama alisacak artik. sonra da bebegi sahiplenecek :)
Benim ocak bebeğim 20 aylikti abla olduğunda...
Ablasını inanılmaz kısıtlıyordu bana karşı...
Bebek dogunca beni bekleyenlerden korkuyordum. Ama hiç de öyle olmadı.
Kardeşini inanılmaz sevdi, sahiplendi.
15 aylık oldu minisim...
Hayatta verdiğim en güzel karar (anne olmak), sahip olduğum en değerli şey (3 güzel kızım)...
Sizi de güzel, eğlenceli günler bekliyor emin olun..
saglıkla sıhhatle yaşasın omru bahtı guzel olsun ınsallah :)Bugün bizim doğum günümüz.
Tüm ocak bebeklerimizin doğum günlerini kutlarım.
aynen benım ıcınde cooook uzak hatta dırek dusunmuyorum :)Merhabalar ,
Hemen hemen herkes 2. Yi bekliyor..
Benim için 2. Çocuk fikri hala çok uzak niyeyse
csyrc doğuma çok az kalmış canım. Sağlıkla kucaklaşın dilerim.
Atom heart mother canım umarım senin de sıkıntılı geçen hamilelik kolaylasmistir.
Sağlıkla kolaylıkla kavusun insallah.
Evet cok sukur mide sorunum minimuma indi, bu seferde bel agrisi basladi :) saol canim insallah az kaldi bakalim...csyrc doğuma çok az kalmış canım. Sağlıkla kucaklaşın dilerim.
Atom heart mother canım umarım senin de sıkıntılı geçen hamilelik kolaylasmistir.
Sağlıkla kolaylıkla kavusun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?