2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sakladi da sakladi, zaten sakliyosa kiz diyolarya :) plasenta asagida imis biraz kanama oldu bugunde gecen hafta ayrintilida bisey yoktu, bu kadar gec haftada plasenta asagi indi nasil oluyorsa

Allah allah haftalar ilerledikce plasenta yukari cikar bizim grupta da kac kiside oldu. yprdun falan mi kendini acaba,ins tekrar eski durumuna gelir kanama olmaz bir daha.
heycan var mi 2.kiz icin :) bu da tam bi cimcime olurmus :) kismet olmadi farkli cinsiyet bize ama nasip,saglikli olsunlar

Oyle canim napican tabiki gonul ister bi kiz bi erkek olsun. Ama allah bize boylesini nasip etti, tam kizim olacagini ogrendim bu seferde bu cikti. Inan heycanin yerini korku sardi. Saglikla dogsunlar ya

Oyle canim napican tabiki gonul ister bi kiz bi erkek olsun. Ama allah bize boylesini nasip etti, tam kizim olacagini ogrendim bu seferde bu cikti. Inan heycanin yerini korku sardi. Saglikla dogsunlar ya

bise olmaz ins atom,kendini sakinlestir,dikkat et kendine. umarim ekstradan agri falan vermiyodur. benim agrim cok oluyr belimde ve cati kemigimde. oyle ki hareket edemiyorum dakikalarca. zormus 2.hamilelik,ben bunu deneyimledim

bise olmaz ins atom,kendini sakinlestir,dikkat et kendine. umarim ekstradan agri falan vermiyodur. benim agrim cok oluyr belimde ve cati kemigimde. oyle ki hareket edemiyorum dakikalarca. zormus 2.hamilelik,ben bunu deneyimledim
Benimde agrim oluyor canim karnimin ici, kasiklarim agri sizi icinde. Bazen yatarken bile bacagima kramp giriyo, Magnezyum kullandiriyo doktor 2 gundur bakalim... belki azaltir... ilki de zordu ama ikinci daha zor geciyo benimde hamilelik, dedigine aynen katiliyorum. 3 sene onceki senle suanki sen bir degilsin..

Selam kızlar sağlıkla kucağınıza alin inşallah bebislerinizi biz de buyuyoruz zaman çok hızlı geçiyor 84 günlük olduk bile kızım gülüyor konuşunca sesler çıkarıyor çok da hareketli mis gibi kokuyor ya pamuk kızım diye seviyorum ama oglumdan çok sevdiğimi belli edemiyorum kıskanıyor o da kucagima geliyor oluyor falan :) babası çok igleniyir sağolsun ama illa anne diye tutturyor sizde eslerinizi şimdiden alistitin desteksiz iki çocuk çok zor :) ama sevgileri çok başka çok şükür

pamuk kiza bak senbi de huyunda kiskanclik ilgi cekme olan cocuk dah zordur. bizmki oyle yani hep ilgi hep ilgi. biz de bebegi baya kiskanir dusundesindeyiz ama alisacak artik. sonra da bebegi sahiplenecek :)

pamuk kiza bak senbi de huyunda kiskanclik ilgi cekme olan cocuk dah zordur. bizmki oyle yani hep ilgi hep ilgi. biz de bebegi baya kiskanir dusundesindeyiz ama alisacak artik. sonra da bebegi sahiplenecek :)
Benim ocak bebeğim 20 aylikti abla olduğunda...
Ablasını inanılmaz kısıtlıyordu bana karşı...
Bebek dogunca beni bekleyenlerden korkuyordum. Ama hiç de öyle olmadı.
Kardeşini inanılmaz sevdi, sahiplendi.
15 aylık oldu minisim...
Hayatta verdiğim en güzel karar (anne olmak), sahip olduğum en değerli şey (3 güzel kızım)...
Sizi de güzel, eğlenceli günler bekliyor emin olun..

masallah cnm ins bizimki de oyle tepki verir :) Allah bagislasin 3 guzel melegini :)

Bugün bizim doğum günümüz.
Tüm ocak bebeklerimizin doğum günlerini kutlarım.
saglıkla sıhhatle yaşasın omru bahtı guzel olsun ınsallah :)
benımde kızımın 13 ocakdı
hamıleyken burayı takıp edıp arada yazıyordum
ıyıkı dogmuslar bıze en guzel hedıyeler

evet canim ya cok az kaldi artik,normali de bekleyince ne zaman gelecegi de belli degil,yine ayni heyecan :) cok tsk ederim iyi dileklerin iicn

Kızlar merhaba,
Alakasız birsey belki ama tecrübelisiniz diye yazmak istedim ne olur bilen biri birşey soylesin.
6+5 günlük hamileyim. Gecen hafta perşembe kesemizi gördük çok şükür.
4 Şubatta kalp atışı için gideceğiz inşallah.
Ben bir kimyasal gebelik yaşadığım için değerlerim artacak mi diye tahlil yaptırırken cok stres yapmıştım kesemizi görünce rahatladım biraz da olsa bu sebeple stresten bademciklerim şişecekken fark edip ıhlamur zencefil falan yapıp şişmeyi birazcik engelledim cok şükür ki.
Ama hissediyorum çok hafif bir batma var hala bademcigimde.
Sürekli dinleniyorum bol su iciyorum.
Hamileliğin başı ve henüz kalp atışı duymadığım ici cok endiseliyim bebeğime zararı olur mu acaba diye.
Bilen biri yardımcı olabilir mi lütfen

Evet cok sukur mide sorunum minimuma indi, bu seferde bel agrisi basladi :) saol canim insallah az kaldi bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…