Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Anın tadını çıkarın. Hem hastaneye gidip gelmenin yorgunluğu çıkıyor transfer sonrası dinlenmek iyi gelir. Hep moralinizi yüksek tutun

Hemde ne yorulduk birde benim sürecim uzadı zırt pırt ilaç yazdılar beş defa muayene gittim bir kere Opu için bir kere de bugün transfer için gittim ama yine Elhamdüllilah insan uğraşmasa da gayene ulaşamıyorsun şimdi dinlenme zamanı bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah 🤲🥹❤️

Vardir diyor doktor. Zorluyo görünmüyor bastırmak falan gerekiyo göbeğe. Hemşire göbeğe bastırıp o da alttan zorlayınca canm da çok acıyor. Toplama esnasında daha rahat bastircam için görünür dedi. Ben de anlam veremedim
Özel okul olduğu için rapor almamızı hiç istemiyorlar ama 2 gün verelim gitme okula dedi doktorum, okuldan da sorun yapmazlar inşallah diye düşünüyorum. Tüp bebek yaptıran arkadaşlarım da var kimisi 2-3 gün sadece tuvalete gittim dedi kimisi de ertesi gün işe döndüm dedi. Bu iş gerçekten nasip işi, Rabbim ol diyorsa oluyor.

Vardir diyor doktor. Zorluyo görünmüyor bastırmak falan gerekiyo göbeğe. Hemşire göbeğe bastırıp o da alttan zorlayınca canm da çok acıyor. Toplama esnasında daha rahat bastircam için görünür dedi. Ben de anlam veremedim

Benim sağ Yumurtalığım öyle çok zorladı ama yine de görüyorlardı Opu günü onda çok zorlandılar hem doktor hem hemşire karnıma bastırdılar ki yumurtalık görünsün zorda olsa öyle görüp topladılar benim sağ yumurtalığım Rahime çok yapışıkmış birde biraz yüksekte duruyormuş onun için yeri de riskli dediler yoksa en az iki yada üç yumurta daha orada toplanırdı sadece iki adet topladılar sağdan ne yazık ki 🥺

Özel okul olduğu için rapor almamızı hiç istemiyorlar ama 2 gün verelim gitme okula dedi doktorum, okuldan da sorun yapmazlar inşallah diye düşünüyorum. Tüp bebek yaptıran arkadaşlarım da var kimisi 2-3 gün sadece tuvalete gittim dedi kimisi de ertesi gün işe döndüm dedi. Bu iş gerçekten nasip işi, Rabbim ol diyorsa oluyor.

Orası öyle haklısın nasibi olan zaten sen ne yap et tutunur ben o konuda sana katılıyorum 👍
Biz işte vicdanımız rahat etsin diye dikkat ediyoruz 🫣😁
Anladım canım en azından iki günde iyidir dilerim herşey çok güzel geçer Allah’ın izniyle Amin 🤲🥰

Bende öğretmenim
Bugünü ve yarını yatarak mı geçireceksin Mayala? ya da genelde ne yapılması gerek? Ben ilkinde transfer günü yatmıştım sonrasında kalkmıştım, o zaman çalışmıyordum şimdi çalışıyorum bir de öğretmenim tüm gün ayaktayım nasıl olacak acaba düşünüyorum şimdiden
10 gün rapor aldım canım. Hem araç kullanıyorum 1 saatten fazla hemde okul öncesi öğretmeniyim 😂

Orası öyle haklısın nasibi olan zaten sen ne yap et tutunur ben o konuda sana katılıyorum 👍
Biz işte vicdanımız rahat etsin diye dikkat ediyoruz 🫣😁
Anladım canım en azından iki günde iyidir dilerim herşey çok güzel geçer Allah’ın izniyle Amin 🤲🥰
Amiiin hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla güzel haberler alalım inşallah. 🤲🏻❤️

Ya en azından birkaç gün dikkat etmek istiyorum çünkü 5. Gün embriyosu olduğu için iki güne tutunma gerçeklemesi gerekiyor yine evin içinde yürüyorum çok hareketsiz de kalmakta istemiyorum tutunması için kan akışına ihtiyaç da var ama ağır işlerde uzak duracağım ama ayakta yemeğimi falan yapabilirim çok yorulmadan inşallah 🤲🥰
Canım izin alamazmısın en azından birkaç günü evde geçirirsin kafan da sakin rahat olur stresten uzak durmak gerekiyor ☺️
Transfer mi oldunuz

Bende öğretmenim

10 gün rapor aldım canım. Hem araç kullanıyorum 1 saatten fazla hemde okul öncesi öğretmeniyim 😂
Yaaaa 10 gün müü süpermiş😍 Transfer sonrası 10 gün mü öncesinden mi başlıyor? Bak şimdi 10 günü görünce benim 2 gün çok basit kaldı😅 Benimki hatta transfer günü ve sonraki günü kapsıyor, öbür gün gideceğim sanırım aksini istemezsem.

Benim sağ Yumurtalığım öyle çok zorladı ama yine de görüyorlardı Opu günü onda çok zorlandılar hem doktor hem hemşire karnıma bastırdılar ki yumurtalık görünsün zorda olsa öyle görüp topladılar benim sağ yumurtalığım Rahime çok yapışıkmış birde biraz yüksekte duruyormuş onun için yeri de riskli dediler yoksa en az iki yada üç yumurta daha orada toplanırdı sadece iki adet topladılar sağdan ne yazık ki 🥺
Benim de sağdan sadece 2 yumurta alabilmişler kuzum aynı şekilde. Çikolata kistim var hem sağda hem solda ama sağdaki çok daha kötü konumdaymış. Doktor dedi sağdan yumurta toplarken seni çevirdik bastırdık karnına. Dedim beni uyutup naptınız 😂😂😂

Benim de sağdan sadece 2 yumurta alabilmişler kuzum aynı şekilde. Çikolata kistim var hem sağda hem solda ama sağdaki çok daha kötü konumdaymış. Doktor dedi sağdan yumurta toplarken seni çevirdik bastırdık karnına. Dedim beni uyutup naptınız 😂😂😂

Ayy canım aynı şeyleri yaşamışız benim sol aktif bir sıkıntı yok bu sağ ömrümüzü yedi ben uyanıktım ya gördüm 👀 doktor bastırdı baya sonra hemşireye dedi sen devam et ben folikülün içine girecem 😁🤣

Yaaaa 10 gün müü süpermiş😍 Transfer sonrası 10 gün mü öncesinden mi başlıyor? Bak şimdi 10 günü görünce benim 2 gün çok basit kaldı😅 Benimki hatta transfer günü ve sonraki günü kapsıyor, öbür gün gideceğim sanırım aksini istemezsem.
Transfer günü ile beraber 10 gün canım. İlk 4 gün yattım sadece namaza falan kalktim sonra ev içinde oturdum hani hep dikkatli oldum annemler yanımda zaten 🥰

Back
X