- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.861
Amin canım inşallahNesli, tebrikler.
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
canım çok sağol 38+6 da doğdu kizim gündüz az agrim vardı akşam çok şiddetlendi gece 12 de gittim hastaneye 230 da doğdu oğluma gire kolay oldu canın normal oldu doğum darısı başına canım çok tatlı kızım çok seviyorum ama iki çocuk çok zormus sağlık olsun da zaman hızlı geçiyormasallah cnm ya tatildeydim yeni geldim,girememistim. simdi merak edip sana baktim gordum.iyisiniz degil mi nasil gidiyor ? :) normal mi oldu dogumun,zamanindan erken mi fln merak ettim:)
canım çok sağol 38+6 da doğdu kizim gündüz az agrim vardı akşam çok şiddetlendi gece 12 de gittim hastaneye 230 da doğdu oğluma gire kolay oldu canın normal oldu doğum darısı başına canım çok tatlı kızım çok seviyorum ama iki çocuk çok zormus sağlık olsun da zaman hızlı geçiyor
Canim senin bebeginin cinsiyeti bellimi tabi once sagligi nasil:)ne guzel cnm ya ilki gbi cok ugrastirmamis minnos,hizli bir dogum olmus.digerinde gubumuzu doldurmustuk bak bu erken gelmis ona gore,bakim bende nasil olcak. benim de karnim ve de sancisi digerine gore fazla ve farkli. hic 40i doldurcak gbi his yok icimde.
masallah tatli kizina,zor zamanlar ama alisinca cok guzel olur. Allah kolaylik versin cnm :)
merhaba canim,benim bu minnos da erkek.1ay kadar once Turkiyede gitmistim doktora,cinsiyetini orda ogrendik,o zaman baya hareketliydi masallah. simdi de hissediyorum iyidir ins icerde. 1 2 hafta icinde ayrintiliya girerim goruruz bakal.napiyor ") hic test yaptirmadim bu kez ama,hem rahatim hem de merakliyimCanim senin bebeginin cinsiyeti bellimi tabi once sagligi nasil:)
Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin canim. Hayirli evlat olsunlar miniklerbenimde iki erkek biliyorsundur. Eski nicki:)merhaba canim,benim bu minnos da erkek.1ay kadar once Turkiyede gitmistim doktora,cinsiyetini orda ogrendik,o zaman baya hareketliydi masallah. simdi de hissediyorum iyidir ins icerde. 1 2 hafta icinde ayrintiliya girerim goruruz bakal.napiyor ") hic test yaptirmadim bu kez ama,hem rahatim hem de merakliyim
Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin canim. Hayirli evlat olsunlar miniklerbenimde iki erkek biliyorsundur. Eski nicki:)
:) amin canim. Bende hepsini sqklamistim kucugu abisininkileri giyiyo hala yepyeniler. Cocuklar cabuk buyuyor. O yuzden birsey alma hastane icin alsan yeterli bide bir kac parca:) kiz olsada hazirdi zaten ama. İlk oglumu dogana kadar kiz dediler surpriz yapip erkek dogdu:)evet cnm hatirliyorum seni :) ins sag salim cnm ,artik gecinip gitsinler iki kardes,zevkleri de buyuk olcude ayni olur. bi yandan da guzel bir sey aslinda. giysi,oyuncak konusunda da asiri kardayim su anaman saka bi yana saglikli hayirli evlatlarimiz olsun dedigin gibi cnm,gerisi muhim degil
bizimkiler baya alisveris yaptilar sagolsunlar,ozellikle yazlik seyler alin dedim kucuk cok fazla aldirmadim ben de. ilk iki uc ay cok hizli buyuduklerini hatirliyorum ben de :) oo tam surpriz ya dogdugu an sok yasamissinizdir :) ilginc bi durum,bi yandan da zor olsa gerek psikolojikman:) amin canim. Bende hepsini sqklamistim kucugu abisininkileri giyiyo hala yepyeniler. Cocuklar cabuk buyuyor. O yuzden birsey alma hastane icin alsan yeterli bide bir kac parca:) kiz olsada hazirdi zaten ama. İlk oglumu dogana kadar kiz dediler surpriz yapip erkek dogdu:)
oyy nesli dusunuyorum uzuluyorum ama gececek,ilkinde de boyle diye diye buyuttuk. her donem ayri zor,tekken ya napiyordum diyorsun,bebekken soyle boyle,buyuyumce daha zormus diyorsun,simdi bir de yeni bi bebek :) bebegin uykuyu geceyi gunduzu ayirt etsin dahs rahat olursun. dikkati elden birakma aman,bizim ccouklar tam hircin zamanda. bugun bizmki kopege playstation oyunu veriyor yesin diye :) dedim bu cocuga neler verir kim bilirÇok cabuk buyuyorlar kızlar bende kizima bir tak hastane çıkışı aldım o kadar gorumcemler verdi daha tertemiz oglumdan vardı onlar yetiyor hediye falan da gelir ama kız kıyafetleri çok güzel elbise falan aldım zamanla oğlum çok hircinlasiyor kızlar ya o da küçük zarar verecek diye korkuyorum çok pr herşey ya esim destek oluyor ama ev isi herşey kalıyor annemi cagirdim utu çamaşır yemek hallettik boyle nasıl idare edecek bilmiyorum kızım gece uyumuyor gündüz de oglumdan uyuyamiyorum gergin sinirli oluyorum bazen hic dinlenemiyorum çünkü neyse sağlıklı olsunlar da geçecek bugünler diyorum
Sezer yanda uyandigimda, kizim nasil dedim oglun oldu dediler. Ben saskindim annem yanima geldiginde oglum olmus dedim. Herkes saskindibizimkiler baya alisveris yaptilar sagolsunlar,ozellikle yazlik seyler alin dedim kucuk cok fazla aldirmadim ben de. ilk iki uc ay cok hizli buyuduklerini hatirliyorum ben de :) oo tam surpriz ya dogdugu an sok yasamissinizdir :) ilginc bi durum,bi yandan da zor olsa gerek psikolojikman
Annen yaninda kalsa keske biraz bebegi emzirir ona verirsin. Sevgisinin ikiye bolundugunu dusunuyor yavrum. Bebegi emzir koy yerine buyukle ilgilen oyna surekli. Ev isinde duzene girer bir sure sonra canim. Cocuklarina odaklan:) saglikla buyut:*Çok cabuk buyuyorlar kızlar bende kizima bir tak hastane çıkışı aldım o kadar gorumcemler verdi daha tertemiz oglumdan vardı onlar yetiyor hediye falan da gelir ama kız kıyafetleri çok güzel elbise falan aldım zamanla oğlum çok hircinlasiyor kızlar ya o da küçük zarar verecek diye korkuyorum çok pr herşey ya esim destek oluyor ama ev isi herşey kalıyor annemi cagirdim utu çamaşır yemek hallettik boyle nasıl idare edecek bilmiyorum kızım gece uyumuyor gündüz de oglumdan uyuyamiyorum gergin sinirli oluyorum bazen hic dinlenemiyorum çünkü neyse sağlıklı olsunlar da geçecek bugünler diyorum
Canım zaten is falan yapamiyorum sürekli ilgileniyorum ikisiyle eşim de çok destek sağolsun gerçekten iki çocuk çok zormus tek çocuk hic ir şeymiş bazen diyorum oğluna haksızlık mi yaptım biraz daha mi buyiseydi annelik duygusu iste üzülüyorum ama kiswt her şey demekki Rabbim boyle uygun görmüş diyorum sonra sabırla geçecek günler buyuyecekler diyorum sağlık olsun da herşey geçiyor gidiyor ne deyimoyy nesli dusunuyorum uzuluyorum ama gececek,ilkinde de boyle diye diye buyuttuk. her donem ayri zor,tekken ya napiyordum diyorsun,bebekken soyle boyle,buyuyumce daha zormus diyorsun,simdi bir de yeni bi bebek :) bebegin uykuyu geceyi gunduzu ayirt etsin dahs rahat olursun. dikkati elden birakma aman,bizim ccouklar tam hircin zamanda. bugun bizmki kopege playstation oyunu veriyor yesin diye :) dedim bu cocuga neler verir kim bilir
Valla iyi degilim csyrcAtom heart mother cnm nasilsin? cinsiyetini ogrenebildin mi ? :)
bulanti ne zor bise ya sen de ust seviyede yasiyosun yazikValla iyi degilim csyrcilki gibi full bulanti ile gecen bi gebelik bu da. Cinsiyetini henuz ogrenemedim canim, benim doktor garantici hayatta soylemez, hatta ayrintili da ogren kesin olsun kafasinda :) sen nasilsin? Gozun aydin bir oglun daha geliyormus :) yolu baya bitirdin darisi basima valla, gecmiyor zaman..
Saol canim insallah... sanmiyorum doguma kadar gider gibime geliyo bi yandan, hic umudum da yok acikcasi. Agzimda o igrenc tadbulanti ne zor bise ya sen de ust seviyede yasiyosun yazikayrintiliya da cok var ya belki gosterir sen de gorursun :) bizimki cok netti ama erkek daha kolay belli oluyormus zaten. tsk ederim cnm sizin de gonlunuze gore olsun ins. evet yariladim hic farkina varmadan hem de. yarin da pasa anaokuluma baslayacak,haftada 2gun ama olsun artik bi de onun telasi basladi bizde. zaman su gibi akmaya devam eder diye dusunuyorum. sanirm bu gidisle doguracagim zaman gelcek fark etmicem :) tez zamanda rahatlarsin ins atomcum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?